Skocz do zawartości
Forum Burgmania

II Spotkanie Grupy Zachodniopomorskiej - MAJÓWKA JESIENNA 2015

Rekomendowane odpowiedzi

• Klubowicze
Opublikowano

Gdzie te zdjęcia?

• Odpowiedzi 147
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• ArtCho

18

• Urbi

18

• minimi1

12

• Robsson

12

Top użytkownicy w tym temacie

• Klubowicze
Opublikowano

Będą będą :)

Opublikowano

Dzień pierwszy bardzo owocny :) były łzy krew i pot :) :) :) i jeszcze plaża

• Sympatycy
Opublikowano

Majówka rozpoczęta w świetnych humorach i nastrojach. Frekwencja i pogoda pierwszego wieczoru dopisała, a jutro ma dotrzeć jeszcze kilka osób. Zaczęliśmy oficjalne spotkanie od kolacji przy ognisku. Świętowaliśmy też 40-ste urodziny KriSSa. Krzysiu, jeszcze raz wszystkiego najlepszego. Około godz. 23 poszliśmy na wspólny spacer nad morze. Było bardzo sympatycznie i miło. Niestety do czasu...

Na koniec wieczoru, atmosferę naszego spotkania zakłóciły niezbyt udane relacje naszej koleżanki i przyprowadzonego przez nią, raczej nieproszonego gościa. Jego postawa i zachowanie było co najmniej żenujące i dalekie od kultury i dobrych manier panujących w naszej Grupie. Udało się jednak go w końcu wyprosić. Mam tylko nadzieję, że nie będziemy więcej świadkami takich sytuacji.

Teraz kładziemy się spać, żeby zregenerować siły na jutrzejszą, wspólną przejażdżkę. Pozdrawiam i dobranoc i do jutra.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

Prawo dramatu mówi, że jeśli w pierwszym akcie wisi na ścianie strzelba, to w ostatnim akcie wystrzeli.

To tak pozornie bez związku. Inna tradycja podobno mówi, że wesele, na którym nikt nie dostanie w mordę, jest nieudane.

Życzę wszystkim kolegom z GZ udanego weekendu i wielu nawiniętych kilometrów po suchym asfalcie, bez biało-czerwonych, nowoczesnych zebr.

Opublikowano

Była zadyma ?

Krew się lała ?

Ale czad !

Powiedzcie coś o tym :D

• Klubowicze
Opublikowano

Oo, to dobrze, że wcześniej poszedłem spać i ominęły mnie takie atrakcje.

Dziś jedziemy na objazd okolicy: Peenemünde, Wolgast, Greifswald i malownicze drogi Niemiec :)

• Klubowicze
Opublikowano

Majówka rozpoczęta w świetnych humorach i nastrojach. Frekwencja i pogoda pierwszego wieczoru dopisała, a jutro ma dotrzeć jeszcze kilka osób. Zaczęliśmy oficjalne spotkanie od kolacji przy ognisku. Świętowaliśmy też 40-ste urodziny KriSSa. Krzysiu, jeszcze raz wszystkiego najlepszego. Około godz. 23 poszliśmy na wspólny spacer nad morze. Było bardzo sympatycznie i miło. Niestety do czasu...

Na koniec wieczoru, atmosferę naszego spotkania zakłóciły niezbyt udane relacje naszej koleżanki i przyprowadzonego przez nią, raczej nieproszonego gościa. Jego postawa i zachowanie było co najmniej żenujące i dalekie od kultury i dobrych manier panujących w naszej Grupie. Udało się jednak go w końcu wyprosić. Mam tylko nadzieję, że nie będziemy więcej świadkami takich sytuacji.

Teraz kładziemy się spać, żeby zregenerować siły na jutrzejszą, wspólną przejażdżkę. Pozdrawiam i dobranoc i do jutra.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Ale czad, prosimy więcej szczegółów.

Opublikowano

Mysle, ze nie trzeba go blo bic on juz i tak lezal

• Klubowicze
Opublikowano

Zdjęcia generalnie robione są aparatami, dlatego ich nie ma na forum, ale dwie sztuki zrobione telefonem.

Po drodze na zlot

d06fb5c7882d618d05c242878c762a36.jpg

No i teraz, z podgrupą włóczęgów, czekamy na rybkę. Greifswald.

9bf049d1f8e25c7ec5454faabac8dc70.jpg

Opublikowano

Oczekiwałem zdjęć połamanych stołów, potrzaskanych kufli, walających się kości po udźcu baranim i pijanych, roznegliżowanych groupies.

A tu znowu sielanka.

Opublikowano

Wy tam się szlajscie a ja walczę w obronie granicbfc9c3c7e5c062663d31f56476f6f256.jpg

Wysłane z mojego GT-I8260 przy użyciu Tapatalka

• Klubowicze
Opublikowano

Z dzisiejszej polatanki do Peenemunde... Chłopaki polecieli dalej, ja niestety musiałem wracać...

b369e03e4356811b.jpg

652e795afc003802.jpg

a4fabf85dce6a11a.jpg

• Sympatycy
Opublikowano

84b09417922ed2d60c3577d1c9f30492.jpg

a9b64ba95823c300bc12d43b1283b403.jpg

17cc2087717494ac0b9861be91b32fea.jpg

ede82d5313b8d6d6a34774b060833152.jpg

49db92129752d5fc34b76b54d4a4e65a.jpg

Opublikowano

Dzień drugi jeszcze więcej potu lez i krwi

Opublikowano

To prawda, powtorzyl sie noc pierwszy a awantur przeniosl sie na miasto jeszcze wiecej krwi a chyba mniej lez.

edit

Niestety Jacku, nawet zawodowy korespondent Faktu, ew innej sensacyjnej bulwarówki nie mógłby wycisnąć nic sensacyjno krwawego z naszego kulturalnego spotkania. Jedyna krew to była, kiedy trzymając kiełbasę próbowałem ją wbić na rożen i wbiłem go sobie delikatnie w rączkę. To by było na tyle

Opublikowano

Tak się spodziewałem - nadmierne spożycie daktyli musi doprowadzić do zamieszek...

Opublikowano

Dawajcie zdjęcia krwi !!!

• Klubowicze
Opublikowano

Jak zawsze na koniec czaderskie wrażenia!

Dziękujemy Świnoujściaki!

b8c6e24757c5e21278615fa7c59a8470.jpg

73c35362347f4165d5126a355bfd9452.jpg

5731915f6d7415d9184d6cc4e17f4582.jpg

• Sympatycy
Opublikowano

f2f67b1757851d0c66d816113dd3c680.jpg

ae85eb34626b1e566fd5a276120a1290.jpg

• Klubowicze
Opublikowano
49f424ef2a454e7c96c36da54fc5afb4.jpg
Opublikowano

Tą sesją zdjęciową ugodziliście mnie w samo serce.

A ja dziś w pracy tłumaczyłem blondynce w którą stronę odkręca się korek wlewu paliwa w jej służbowej Corsie, cytat z dialogu:

Blondi: - czyli w lewika, nie w prawika?

Ja: - odkręca pani w tę samą stronę co słoik z musztardą...

• Klubowicze
Opublikowano

Już od pół godzinki w domu. Przeciągałem moment powrotu do rzeczywistości, ale nie dało się w nieskończoność...

Baaaardzo dziękuję pomysłodawcom za pomysł, organizatorom za organizację wszystkiego, wszystkim uczestnikom za świetną atmosferę, wszystkim, którzy wytrzymali jazdę ze mną - za cierpliwość oraz ekipie, z którą jechałem w jedną stronę i drugą za wspaniałe towarzystwo.

Jesteście WIELCY i ogromnie jestem dumny, że należę do takiej bandy!

A kto nie był, niech żałuje! :)

Zdjęcia się synchronizują.

Opublikowano

Marek szacunek dla małżonki, za przyjazd, za odwagę, za bycie/ Panowie, szacunek dla Was- było fajnie- nie nie powiem jak zwykle bo było jak zwykle niezwykle. Robert, Wojtek dziękuję za pomysł, za organizację, za realizację- bardzo się cieszę, że tym razem byłeś nie tylko współorganizatorem, ale skonsumowałeś również i swój wysiłek. Chciałbym również złożyć szczególne życzenia naszemu Koledze za brawurową rozmowę z rodakiem z Danii- ten widok zapadnie w moim umyśle na długo. Ponadto chciałbym powiedzieć zazdraszam Mariuszu- za powodzenie u dynamicznej - tki w neonach.

AAAAA i jeszcze prawda- z nowych twarzy widziałem Kocice, ale nie pamiętam czy przyjechała skuterem? nie skuterem? to znaczy niby jak przyjechała? Bo SlavoyDama zdaje się, że ???? pieszo?? niemożliwe. W każdym razie pozdrawiam i jak zwykle zazdraszczam