Klubowicze bilety Opublikowano 25 Września 2015 Klubowicze Opublikowano 25 Września 2015 Gdzie te zdjęcia?
marekb9t Opublikowano 25 Września 2015 Opublikowano 25 Września 2015 Dzień pierwszy bardzo owocny były łzy krew i pot :) i jeszcze plaża
Sympatycy Urbi Opublikowano 25 Września 2015 Autor Sympatycy Opublikowano 25 Września 2015 Majówka rozpoczęta w świetnych humorach i nastrojach. Frekwencja i pogoda pierwszego wieczoru dopisała, a jutro ma dotrzeć jeszcze kilka osób. Zaczęliśmy oficjalne spotkanie od kolacji przy ognisku. Świętowaliśmy też 40-ste urodziny KriSSa. Krzysiu, jeszcze raz wszystkiego najlepszego. Około godz. 23 poszliśmy na wspólny spacer nad morze. Było bardzo sympatycznie i miło. Niestety do czasu... Na koniec wieczoru, atmosferę naszego spotkania zakłóciły niezbyt udane relacje naszej koleżanki i przyprowadzonego przez nią, raczej nieproszonego gościa. Jego postawa i zachowanie było co najmniej żenujące i dalekie od kultury i dobrych manier panujących w naszej Grupie. Udało się jednak go w końcu wyprosić. Mam tylko nadzieję, że nie będziemy więcej świadkami takich sytuacji. Teraz kładziemy się spać, żeby zregenerować siły na jutrzejszą, wspólną przejażdżkę. Pozdrawiam i dobranoc i do jutra. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Rzelu Opublikowano 26 Września 2015 Opublikowano 26 Września 2015 Prawo dramatu mówi, że jeśli w pierwszym akcie wisi na ścianie strzelba, to w ostatnim akcie wystrzeli. To tak pozornie bez związku. Inna tradycja podobno mówi, że wesele, na którym nikt nie dostanie w mordę, jest nieudane. Życzę wszystkim kolegom z GZ udanego weekendu i wielu nawiniętych kilometrów po suchym asfalcie, bez biało-czerwonych, nowoczesnych zebr.
burgifan Opublikowano 26 Września 2015 Opublikowano 26 Września 2015 Była zadyma ? Krew się lała ? Ale czad ! Powiedzcie coś o tym
Klubowicze ArtCho Opublikowano 26 Września 2015 Klubowicze Opublikowano 26 Września 2015 Oo, to dobrze, że wcześniej poszedłem spać i ominęły mnie takie atrakcje. Dziś jedziemy na objazd okolicy: Peenemünde, Wolgast, Greifswald i malownicze drogi Niemiec
Klubowicze bilety Opublikowano 26 Września 2015 Klubowicze Opublikowano 26 Września 2015 Majówka rozpoczęta w świetnych humorach i nastrojach. Frekwencja i pogoda pierwszego wieczoru dopisała, a jutro ma dotrzeć jeszcze kilka osób. Zaczęliśmy oficjalne spotkanie od kolacji przy ognisku. Świętowaliśmy też 40-ste urodziny KriSSa. Krzysiu, jeszcze raz wszystkiego najlepszego. Około godz. 23 poszliśmy na wspólny spacer nad morze. Było bardzo sympatycznie i miło. Niestety do czasu... Na koniec wieczoru, atmosferę naszego spotkania zakłóciły niezbyt udane relacje naszej koleżanki i przyprowadzonego przez nią, raczej nieproszonego gościa. Jego postawa i zachowanie było co najmniej żenujące i dalekie od kultury i dobrych manier panujących w naszej Grupie. Udało się jednak go w końcu wyprosić. Mam tylko nadzieję, że nie będziemy więcej świadkami takich sytuacji. Teraz kładziemy się spać, żeby zregenerować siły na jutrzejszą, wspólną przejażdżkę. Pozdrawiam i dobranoc i do jutra. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Ale czad, prosimy więcej szczegółów.
minimi1 Opublikowano 26 Września 2015 Opublikowano 26 Września 2015 Mysle, ze nie trzeba go blo bic on juz i tak lezal
Klubowicze ArtCho Opublikowano 26 Września 2015 Klubowicze Opublikowano 26 Września 2015 Zdjęcia generalnie robione są aparatami, dlatego ich nie ma na forum, ale dwie sztuki zrobione telefonem. Po drodze na zlot No i teraz, z podgrupą włóczęgów, czekamy na rybkę. Greifswald.
Rzelu Opublikowano 26 Września 2015 Opublikowano 26 Września 2015 Oczekiwałem zdjęć połamanych stołów, potrzaskanych kufli, walających się kości po udźcu baranim i pijanych, roznegliżowanych groupies. A tu znowu sielanka.
marekb9t Opublikowano 26 Września 2015 Opublikowano 26 Września 2015 Wy tam się szlajscie a ja walczę w obronie granic Wysłane z mojego GT-I8260 przy użyciu Tapatalka
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 26 Września 2015 Klubowicze Opublikowano 26 Września 2015 Z dzisiejszej polatanki do Peenemunde... Chłopaki polecieli dalej, ja niestety musiałem wracać...
marekb9t Opublikowano 26 Września 2015 Opublikowano 26 Września 2015 Dzień drugi jeszcze więcej potu lez i krwi
minimi1 Opublikowano 26 Września 2015 Opublikowano 26 Września 2015 To prawda, powtorzyl sie noc pierwszy a awantur przeniosl sie na miasto jeszcze wiecej krwi a chyba mniej lez. edit Niestety Jacku, nawet zawodowy korespondent Faktu, ew innej sensacyjnej bulwarówki nie mógłby wycisnąć nic sensacyjno krwawego z naszego kulturalnego spotkania. Jedyna krew to była, kiedy trzymając kiełbasę próbowałem ją wbić na rożen i wbiłem go sobie delikatnie w rączkę. To by było na tyle
Rzelu Opublikowano 26 Września 2015 Opublikowano 26 Września 2015 Tak się spodziewałem - nadmierne spożycie daktyli musi doprowadzić do zamieszek...
Klubowicze ArtCho Opublikowano 27 Września 2015 Klubowicze Opublikowano 27 Września 2015 Jak zawsze na koniec czaderskie wrażenia! Dziękujemy Świnoujściaki!
Rzelu Opublikowano 27 Września 2015 Opublikowano 27 Września 2015 Tą sesją zdjęciową ugodziliście mnie w samo serce. A ja dziś w pracy tłumaczyłem blondynce w którą stronę odkręca się korek wlewu paliwa w jej służbowej Corsie, cytat z dialogu: Blondi: - czyli w lewika, nie w prawika? Ja: - odkręca pani w tę samą stronę co słoik z musztardą...
marekb9t Opublikowano 27 Września 2015 Opublikowano 27 Września 2015 https://goo.gl/photos/t7gegLB7UjHLgELK8
Klubowicze ArtCho Opublikowano 27 Września 2015 Klubowicze Opublikowano 27 Września 2015 Już od pół godzinki w domu. Przeciągałem moment powrotu do rzeczywistości, ale nie dało się w nieskończoność... Baaaardzo dziękuję pomysłodawcom za pomysł, organizatorom za organizację wszystkiego, wszystkim uczestnikom za świetną atmosferę, wszystkim, którzy wytrzymali jazdę ze mną - za cierpliwość oraz ekipie, z którą jechałem w jedną stronę i drugą za wspaniałe towarzystwo. Jesteście WIELCY i ogromnie jestem dumny, że należę do takiej bandy! A kto nie był, niech żałuje! Zdjęcia się synchronizują.
minimi1 Opublikowano 27 Września 2015 Opublikowano 27 Września 2015 Marek szacunek dla małżonki, za przyjazd, za odwagę, za bycie/ Panowie, szacunek dla Was- było fajnie- nie nie powiem jak zwykle bo było jak zwykle niezwykle. Robert, Wojtek dziękuję za pomysł, za organizację, za realizację- bardzo się cieszę, że tym razem byłeś nie tylko współorganizatorem, ale skonsumowałeś również i swój wysiłek. Chciałbym również złożyć szczególne życzenia naszemu Koledze za brawurową rozmowę z rodakiem z Danii- ten widok zapadnie w moim umyśle na długo. Ponadto chciałbym powiedzieć zazdraszam Mariuszu- za powodzenie u dynamicznej - tki w neonach. AAAAA i jeszcze prawda- z nowych twarzy widziałem Kocice, ale nie pamiętam czy przyjechała skuterem? nie skuterem? to znaczy niby jak przyjechała? Bo SlavoyDama zdaje się, że ???? pieszo?? niemożliwe. W każdym razie pozdrawiam i jak zwykle zazdraszczam
Rekomendowane odpowiedzi