Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

• Klubowicze
Opublikowano

jestem szczęśliwym posiadaczem tej oto

http://www.fotosik.p...8c99c185f8.html

2c01778c99c185f8med.jpg

Tylko człowiek wyjedzie na parę dni a tu takie zmiany. Oczywiście WIELKIE GRATKI.

• Odpowiedzi 323
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• KriSSo

37

• Urbi

35

• minimi1

30

• ArtCho

28

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Roman gratulacje :clapping:

Opublikowano

Nareszcie Roman, gratki fajna maszynka, teraz tylko czekamy na pogodę i ruszamy.

• Sympatycy
Opublikowano

Roman, ładny skuter, w ciekawej kolorystyce, innej niż większość Silverów - super sprzęt - gratulacje. Dokonałeś świetnego wyboru.

Drodzy koledzy, jest propozycja na wspólny czwartkowy spot w Babigoszczy w Barze Brzoza... Co Wy na to...?!?

Opublikowano

Jesli po południu to ja chetnie

• Sympatycy
Opublikowano

Myśle ze dobrze byłoby spotkać sie na miejscu np. miedzy 17.30 a 18.00. Posiedzimy sobie i porozmawiamy ok. 2 godzin i wracamy do Szczecina.

Trzeba tylko ustalić godzinę wyjazdu...

Opublikowano

b82d113ec3b9cdc9med.jpg

maszynka odpalona i przejechane 300m (brakło paliwa) chyba ją kupię

na żeberka 90% jadę

• Sympatycy
Opublikowano

Noo dobra machina :D. Kupuj Roman, może Żonę przekonasz i polatacie na dwa moto? :laughing:

To, co? Robimy listę na czwartek na żeberka?

1. KriSSo.

2. Urbi.

3. grota10.

4. Romeo1951.

5. …….

• Sympatycy
Opublikowano

Jak ma być jedna lista to proszę mnie wpisać. :-)

Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka

• Sympatycy
Opublikowano

1. KriSSo.

2. Urbi.

3. grota10.

4. Romeo1951.

5. Robsson.

​6…….

Opublikowano

1. KriSSo.

2. Urbi.

3. grota10.

4. Romeo1951.

5. Robsson.

​6…….

co to za nowy Romeo1951?

• Sympatycy
Opublikowano

Ponieważ, pogoda się troszkę poprawiła i odrobinę słońca widać, a niektórzy z nas dostają już w domu zajoba (np ja), to proponuję dziś o 20:00 spotkanie pod Pleciugą. Słoneczko świeci, choć ciepło bardzo nie jest, ale można się ciepło ubrać i pooglądamy tę nową maszynę Romana. Zapraszam.

Opublikowano

ja i Kowal będziemy o 20:20 pod Pleciugą, w razie nie zastania będziemy was łapać.

Opublikowano

prosze nas zapisac na liste rezerwowa

Opublikowano

co to za nowy Romeo1951?

To pewnie ten od czerwonego skutera;-) W końcu jakie 2oo taki wlasciciel;-)

• Klubowicze
Opublikowano

Noo dobra machina :D. Kupuj Roman, może Żonę przekonasz i polatacie na dwa moto? :laughing:

To, co? Robimy listę na czwartek na żeberka?

1. KriSSo.

2. Urbi.

3. grota10.

4. Romeo1951.

5. …….

ArtCho na 80%. Mogę stworzyć podgrupę pyrkaczy, bo nie wyobrażam sobie spowolnienia tych Waszych sześćsetek, Silversringów, SrajWu-Te, Burgsranów, Yahamów i innych (o jak ja Was wszystkich nienawidzę! ?)

Opublikowano

ArtCho na 80%. Mogę stworzyć podgrupę pyrkaczy, bo nie wyobrażam sobie spowolnienia tych Waszych sześćsetek, Silversringów, SrajWu-Te, Burgsranów, Yahamów i innych (o jak ja Was wszystkich nienawidzę! ?)

Hahaha;-)

• Sympatycy
Opublikowano

ArtCho na 80%. Mogę stworzyć podgrupę pyrkaczy, bo nie wyobrażam sobie spowolnienia tych Waszych sześćsetek, Silversringów, SrajWu-Te, Burgsranów, Yahamów i innych (o jak ja Was wszystkich nienawidzę! )

Hahahaha

Artur, rozbawiłeś mnie do łez. :-))) kocham Cię Stary ;-)

Opublikowano

ArtCho na 80%. Mogę stworzyć podgrupę pyrkaczy, bo nie wyobrażam sobie spowolnienia tych Waszych sześćsetek, Silversringów, SrajWu-Te, Burgsranów, Yahamów i innych (o jak ja Was wszystkich nienawidzę!

Artur ... no przestań ...

Nie załamuj się stary ...

I nie pokazuj im tego że ich nienawidzisz ... bo oni to robią specjalnie ...

..

ale

..

nadejdzie jeszcze taki czas ... oj nadejdzie ... :msn-wink:

• Sympatycy
Opublikowano

Artur, to tylko okres przejściowy, nie ma się co denerwować na nas i nas nienawidzić. Chcesz pojeździć szybciej? Wymień tę Varadero na AA 500. Marek_M wciąż chce ją sprzedać. Będzie po problemie. A jeśli nie, to lataj dalej na "wielkim kole" i też będzie git. Przecież i tak jeździmy wszyscy 90-100, to o jakich pyrkaczach mowa? Zresztą, ja takim pyrkaczem 125 jeździłem za Wami poprzedni sezon. Da się.

Sprzedaj to co jest, Bierz AA 500 i już

Opublikowano

Artur to jest dobra myśl z kupnem księżniczki :) ty kupisz a ja się do niej przymierzę i kto wie może na przyszły sezon będą już dwie księżne panie :)

• Klubowicze
Opublikowano

Artur, to tylko okres przejściowy, nie ma się co denerwować na nas i nas nienawidzić. Chcesz pojeździć szybciej? Wymień tę Varadero na AA 500. Marek_M wciąż chce ją sprzedać. Będzie po problemie. A jeśli nie, to lataj dalej na "wielkim kole" i też będzie git. Przecież i tak jeździmy wszyscy 90-100, to o jakich pyrkaczach mowa? Zresztą, ja takim pyrkaczem 125 jeździłem za Wami poprzedni sezon. Da się.

Sprzedaj to co jest, Bierz AA 500 i już

Miałem kiedyś AA 500 i bardzo ją lubiłem. Przymierzam się. Przymierzam się również do bobasowego Spajdermena, ale... Nienawidzę procesu sprzedaży: przyjdzie taki, będzie oglądał Varadero, pytał, czy nie sprzedam za 1500zł, kręcił nosem, a co dołożę ekstra, a że silnik taki, a tu rysa... Jakby ktoś powiedział, Artur kupuję od ciebie to wiaderko i daję xxx zł. O, to rozumiem.

No i jest inny "problem" na AA syn nie będzie jezdził. Ma A1.

Opublikowano

(...) Artur kupuję od ciebie to wiaderko i daję xxx zł. O, to rozumiem.(...)

Sugerujesz trzycyfrową wysokość ceny ;) ?

Opublikowano

KriSSo już przegląda ogłoszenia,tylko trochę wysoki przedział cenowy :wink1:

Opublikowano

Miałem kiedyś AA 500 i bardzo ją lubiłem. Przymierzam się. Przymierzam się również do bobasowego Spajdermena, ale... Nienawidzę procesu sprzedaży: przyjdzie taki, będzie oglądał Varadero, pytał, czy nie sprzedam za 1500zł, kręcił nosem, a co dołożę ekstra, a że silnik taki, a tu rysa... Jakby ktoś powiedział, Artur kupuję od ciebie to wiaderko i daję xxx zł. O, to rozumiem.

No i jest inny "problem" na AA syn nie będzie jezdził. Ma A1.

Syna do szkoły Kursant na kat "A" zdawalność 100% za 1 razem z grupy zachodniopomorskiej :clapping: