nat Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Opublikowano 27 Kwietnia 2015 gratulacje Piootr po przebiegnięciu 42 km miałeś jeszcze siłę stać i się uśmiechać - szacun 1
Klubowicze arturas Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Klubowicze Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Piotruś dopiąłeś swego!!! ale wydaje mi się, że już wyznaczasz kolejny cel i podnosiś poprzeczkę. Pamiętam Ciebie i Twoje założenia sprzed roku i proszę i przeskoczył MARATHON - GRATULACJE i Szacun !!!
ALFI Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Gratulacje, jesteś WIELKI!!! Swoją postawą dajesz świadectwo że nie ważny jest wiek i waga, liczy się wytrwałość, skoncentrowanie na celu oraz odwaga. Nie było łatwo, wiem, ale dzisiaj patrząc w lustro możesz powiedzieć sobie........świat może należeć do mnie, świat należy do mnie. Chłopaku, chylę czoło przed Tobą i mam nadzieję że niektórzy z nas pójdą w Twoje ślady, bo można, bo się da............
Bosy Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Teraz to tylko biegnę, jak gonię autobus na przystanku ... Hardcor normalnie! Ja słowo "biegać" wykreśliłem ze swojego słownika zupełnie. Tym większy szacunek dla Piootra.
Klaud Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Chylę czoła Piotr, 40km to na rowerze od biedy Szacun wielki!
Klubowicze Piootr Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Klubowicze Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Koniec lenistwa. Jutro wracam do biegania. W czwartek 5 km Bieg Konstytucji 3 Maja na który wybieram się z xmarcinx'em. Poniżej przedstawiam pełne oficjalne statystyki :
Sympatycy irasko Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Sympatycy Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Piotrze, idelany wynik, równe tempo - przez cały dystans trzymałeś 11 km/h. Brak załamania na trasie. Gratuluję kondycji. Zaimonowałeś mi soją postawą, że u mnie mius 7 kg !!
Klubowicze DaniL Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Klubowicze Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Do wszystkich fanów runPiootra Piootr dopiero co przebiegł swój pierwszy maraton, a jest już zarejestrowany na kolejny: 37 Maraton Warszawski (27.09.2015). Tym razem Piotrek postanowił pobiec nie tylko dla własnej satysfakcji, ale chce też wspomóc fundację Rak'n'Roll działającej na rzecz chorych na raka. My możemy też wziąć w tym udział - wystarczy wpłacić choćby 10 zł na rzecz fundacji, poprzez profil w panelu "naszego" biegacza - link: https://rejestracja..../pl/charity/105 Pieniądze, które zostaną zebrane w imieniu Piotra trafią do chorych, a Piootr otrzyma od organizatorów pakiet startowy co go jeszcze bardziej zmotywuje do osiągnięcia założonego celu. Do uzyskania pakietu startowego wystarczy kwota 300 zł, a na dzień 29.04 jest już 160, więc niewiele brakuje (14 osób po 10 zł), natomiast każda kolejna zł zebrana na szczytny cel będzie dodatkowym motywatorem dla Piootra. Wpłatę można zrobić anonimowo lub podać np. imię, nazwisko lub nick (wcześniej można było tylko anonimowo). W imieniu Piootra zachęcam do wspomagania fundacji i dziękuję za wpłaty .
Gieńka Opublikowano 2 Maja 2015 Opublikowano 2 Maja 2015 Piootr może jakieś szczegóły niedzielnego biegu? Gdzie kiedy o której?
Klubowicze Piootr Opublikowano 2 Maja 2015 Klubowicze Opublikowano 2 Maja 2015 Piootr może jakieś szczegóły niedzielnego biegu? Gdzie kiedy o której? Oczywiście zapomniałem, przecież jutro kolejne zawody w których biorę udział. Będzie to : Start usytuowany na Agrykoli, a oto szczegółowa mapka ( ja startuję ze strefy II tj. z miejsca z którego w zeszłym roku startowaliśmy ze sztafetą ) : Będzie mi niezmiernie miło spotkać się z Wami na starcie i/lub na mecie. Do zobaczenia
JuStA Opublikowano 3 Maja 2015 Opublikowano 3 Maja 2015 Piotrze tym razem nie damy rady przyjechać. Ale trzymamy za Ciebie i Marcina kciuki. Run chłopaki run
Sympatycy Miętus Opublikowano 3 Maja 2015 Sympatycy Opublikowano 3 Maja 2015 Niech moc będzie z Wami Trzymam kciuki :)
Klubowicze Piootr Opublikowano 3 Maja 2015 Klubowicze Opublikowano 3 Maja 2015 Cześć, pierwsze sprawozdanie pobiegowe. Czas oficjalny 23:04. Rezultat zeszłoroczny poprawiłem o ponad 7 minut co przy tak mikrym dystansie uważam za osobisty sukces. Oczywiście czekam na Marcina ...
Sympatycy Miętus Opublikowano 3 Maja 2015 Sympatycy Opublikowano 3 Maja 2015 Gratuluję Piotrze :clapping:a jak tam debiut Marcina ? Gdzie jest Marcin ?
Administrator xmarcinx Opublikowano 3 Maja 2015 Administrator Opublikowano 3 Maja 2015 Ukończyłem swój pierwszy w życiu zorganizowany bieg. Mój czas 34:19. Atmosfera i organizacja wspaniała. A na mecie przywitał mnie wypoczęty Piootr.
Sympatycy Miętus Opublikowano 3 Maja 2015 Sympatycy Opublikowano 3 Maja 2015 O takie newsy lubię czytać, oglądać. Brawo, brawo gratulacje, załoga - team burgmanii uśmiechnięty. Po dotarciu do domu upragniony, schłodzony browarek będzie smakował wyjątkowo ...
Klubowicze Piootr Opublikowano 3 Maja 2015 Klubowicze Opublikowano 3 Maja 2015 Marcin gratuluję czasu. To naprawdę super wynik. Sprawdziłem swój rezultat sprzed roku i było 30:13, a wtedy byłem po ponad rocznym czasie truchtania na bieżni. Teraz zakładamy oficjalny: "BURGMANIA. NET Runners Club" Od dziś zapisując się na kolejny bieg masowy wpisuję naszą nazwę ! I już nie dwie koszulki trzeba wyprodukować, a trzy.
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 3 Maja 2015 Klubowicze Opublikowano 3 Maja 2015 Brawo chłopaki Marcin no jestem pod wrażeniem
Klubowicze arturas Opublikowano 3 Maja 2015 Klubowicze Opublikowano 3 Maja 2015 Brawo chlopaki, idziecie malymi kroczkami do swojego sukcesu !!!, a ja ustawiam sie juz w kolejce do Waszego Runner's Club i to mówię serio
Klubowicze pgizi Opublikowano 3 Maja 2015 Klubowicze Opublikowano 3 Maja 2015 Panowie... Nie: PANOWIE! Szacunek. Właśnie włączyło mi się "poczucie małej wartości" Ale to dobrze. Może kiedyś...
Klubowicze .maniek Opublikowano 3 Maja 2015 Autor Klubowicze Opublikowano 3 Maja 2015 Chłopaki wyrazy pełnego szacunku. Trzeba się chyba wziąć do roboty. Może kiedyś dostąpię zaszczytu grupy "BURGMANIA. NET Runners Club".
ALFI Opublikowano 3 Maja 2015 Opublikowano 3 Maja 2015 Gratulacje!!! Gdyby nie wyjazd polecialbym z wami. Możecie na mnie liczyć w przyszłości, oczywiście na takich dystansach na razie...
Klubowicze Piootr Opublikowano 3 Maja 2015 Klubowicze Opublikowano 3 Maja 2015 Bardzo dziękuję za dobre słowa. Oczywiście wszyscy są mile widziani w naszym nowym dziale sportowym Burgmanii i to niezależnie od stopnia zaawansowania. 5 km to bardzo dobry dystans na początek przygody z bieganiem. Aby go ukończyć z przyzwoitym czasem wystarczy max. 12 tygodni treningu z częstotliwością 2 - 3 w tygodniu. Trening zaczynamy od szybkich spacerów ( można używać kijków do nordic walking ) poprzez marszobieg, trucht na przemian z marszem. W pewnym momencie nawet nie zauważycie jak nogi same Was poniosą. satysfakcja gwarantowana. Na początek od 1 - 3 km w każdej sesji treningowej. Najważniejsze aby zacząć się ruszać. Aby nie było, że nic się w najbliższym czasie nie będzie działo w temacie biegowym, zapowiadam kolejną imprezę w której startuję. 17 maja 2015 przede mną kolejny półmaraton, a konkretnie: http://bialystokpolmaraton.pl Będzie to 3 z 5 etapów do mojego tegorocznego celu - zdobycie Korony Półmaratonów Polski A na mecie przywitał mnie wypoczęty Piootr. Oj tam, oj tam Marcin, wrzuć ponownie foty bo nie widać
Klubowicze Ravenka Opublikowano 5 Maja 2015 Klubowicze Opublikowano 5 Maja 2015 Panowie gratuluję! Szczególnie maraton to poważna sprawa. Lamus też biegł w obu imprezach - szkoda, że na siebie nie trafiliście. Drużyna Burgmanii może być jeszcze większa;)
Rekomendowane odpowiedzi