Założyłem ten temat aby się podzielić dalszymi lub krótszymi wycieczkami na skuterach 125ccm. Jeżeli jest możliwość to proszę o założenie takiego subfora w dziale 125-tek. Zachęcam dododawania swoich zdjęć i opisania gdzie byliście
Zacznę od siebie
22.04.2015
Taka mała pętelka z kolegą R2D2: Zamek w Ogrodzieńcu, Jaroszowiec, Pustynia Błędowska, Zamek w Rabsztynie, Olkusz i dom.
Pytanie
pbobbe
Witam.
Założyłem ten temat aby się podzielić dalszymi lub krótszymi wycieczkami na skuterach 125ccm. Jeżeli jest możliwość to proszę o założenie takiego subfora w dziale 125-tek. Zachęcam dododawania swoich zdjęć i opisania gdzie byliście
Zacznę od siebie
22.04.2015
Taka mała pętelka z kolegą R2D2: Zamek w Ogrodzieńcu, Jaroszowiec, Pustynia Błędowska, Zamek w Rabsztynie, Olkusz i dom.
Pozdrawiam.
Top użytkownicy dla tego pytania
9
8
7
7
Popularne dni
22 Maj
8
3 Maj
7
20 Lip
5
29 Lip
5
Top użytkownicy dla tego pytania
pbobbe 9 odpowiedzi
djpj1 8 odpowiedzi
Krzychu32 7 odpowiedzi
zbys.ko 7 odpowiedzi
Popularne dni
22 Maj 2020
8 odpowiedzi
3 Maj 2015
7 odpowiedzi
20 Lip 2017
5 odpowiedzi
29 Lip 2017
5 odpowiedzi
Popularne posty
dj-napster
Maksymalne obciążenie i Burgman UH125 (2002r) 😉 500km sobie machnąłem
Sebastian1313
Witam, Dziś w zwiazku z tym, iż jest ładna pogoda, zrobiłem krótką wycieczkę. Postanowiłem zwiedzić muzeum w Mniszewie. Potem pojechałem do Studzianek Pancernych i przez Warkę, Górę Kalwarię do d
Nazir
Dla jasności sprawy: Migu jechał z plecaczkiem - nie zmiennikiem?. Poza tym jechał z Chorwacji - więc dzień miał dłuższy jak ja??.
Opublikowane grafiki
116 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi