Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wszystkiego dobrego dla Ciebie oraz całej Twojej rodziny, trzymajcie się !!!!!!!!!!!!!!!

• Odpowiedzi 499
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Elvis

48

• ArtCho

39

• Urbi

37

• KriSSo

33

Top użytkownicy w tym temacie

• Sympatycy
Opublikowano

W pierwszej kolejności chciałbym podziękować za mega mile spędzony dzień.

Cieszę, że mogłem poznać szerszą brać maxi maniaków :) Było miło Was poznać. Mam nadzieję, że uda mi się częściej z Wami spotykać.

Ponieważ mam problem z programem do edycji video to wrzucam zdjęcia z filmikiem z wczorajszego wypadu do NRD ze Sławkiem i Gosią.

Materiał z dzisiejszego dnia niestety trafi w późniejszym terminie.

32858693095159559558.jpg

15379646816197344071.jpg

47370871034834700104.jpg

• Klubowicze
Opublikowano

Robssonie świetny filmik... Gośka mówi że muza dobrana szałowo :)

• Sympatycy
Opublikowano

Można powiedzieć, że sezon motocyklowy w Grupie Zachodniopomorskiej, został w dniu dzisiejszym oficjalnie otwarty.

Niedziela minęła bardzo intensywnie i sympatycznie, chociaż nie do końca, bo myślami byliśmy wszyscy z naszym nieszczęśliwie nieobecnym, drogim kolegą Elvisem... Pozdrawiamy Cię Mirku i trzymamy kciuki za jak najszybszy powrót do zdrowia.

Zaczeliśmy niedzielę od spotkania pod Pleciugą, gdzie niestety Wooferai przegrał zakład - przykro mi Arku. Następnie wzięliśmy udział w Paradzie pt. Moto Serce, otwierającej sezon motocyklowy, która w tym roku przebiegła kulturalnie. Następnie w osiem - przez kilka kilometrów do Klinisk odprowadził nasz romeo1971, a następnie już w siedem maxi skuterów udaliśmy się do Świnoujścia. Po drodze podjechaliśmy po Waldka wd40 i Jolę i razem z nimi dalej razem ruszyliśmy w kierunku przeprawy promowej w Karsiborzu. Po zjeździe z miejskiego promu czekali na nas gospodarze imprezy - Czarne Wdowy wraz z naszymi kolegami z wyspy. Dość liczną kolumną motocykli, udaliśmy się pod muszlę koncertową, gdzie przywitała nas Orkiestra Marynarki Wojennej i wielu zgromadzonych mieszkańców oraz gości, biorących udział w tej charytatywnej imprezie. Co ciekawe, udało nam przyćmić i zasłonić naszymi plastikowymi maxi skuterami inne większe i poważniejsze motocykle, nawet Harley'e. Pózniej wspólna kawa z ciastem w oranżerii Kawiarni Parkowej, a następnie przejazd na wspólny, smaczny obiad. Niestety nadszedł czas powrotu i pozegnań. Z małymi przygodami i częściowymi zagubieniami - melmacie został na tamtej stronie brzegu, a pozostała szóstka przeprawiła się, wyruszyliśmy ze Świnoujścia i spokojnie wróciliśmy trasą turystyczną do Szczecina.

Dziękuje Maćkowi, Grzesiowi, Jackowi, Rysiowi, Krzysiowi i Mariuszowi za wspólną przejażdżkę.

Szczególne podziękowania należą się kolegom i koleżankom ze Świnoujścia i Wolina za gościnę i przesympatyczną, przyjacielską atmosferę: Sławku, Gosiu, Robercie, Asiu, Waldku i Jolu - dziękujemy za ciepłe przyjęcie i zajęcie się nami.

Pozdrawiam Was wszystkich bardzo serdecznie i do następnego razu.

Maciek, Robert, Sławek, Rysiu, Waldek i wszyscy pozostali, którzy dzisiaj uwieczniali wspólne chwile - czekamy na Wasze zdjęcia.

• Klubowicze
Opublikowano

No i zgodnie z obietnicą film z Oskarka... ->

Opublikowano

Nie mogę spać ... Trochę poczytałem wiec forum ...

Dziękuje wszystkim za ciepłe słowa otuchy ... Musi być dobrze ...pozdrawiam wszystkich ...

Opublikowano

czesc, chyba znalazlem przyczyne awarii predkosciomierza d954dbb8b2988cdbmed.jpg 68a9c4c9950b640amed.jpg teraz to musze skleic a czy mam dac smaru w slimaku czy powinno byc sucho zeby nie robic izolacji

Opublikowano

Tulejkę warto nasmarować. I te wcięcia w skrzydełkach też warto załatać.

Tak wygląda nówka ze sklepu

rotor-sn-meter_big3498314G01-01_c53c.jpg

Opublikowano

dzieki Rzelu , wlasnie sie lata i na jutro bedzie gotowe

Opublikowano

Ja też to przerabiałem w mojej poprzedniej zabawce K1. Wywierciłem otwory małym wiertełkiem i wkręciłem małe wkręty wcześniej dodając na gwint kroplę kropelki. Łebki wkrętów uciąłem multiszlifierką, całość złożyłem do kupy i hulało bez problemu.

• Sympatycy
Opublikowano

A my też dziękujemy za ciepłe przyjęcie do braci burgmaniaków (zwłaszcza, że pierwszy raz to zawsze dziwnie, czego nie daliście nam odczuć). Myślimy o jakimś wkupnym, ale to jak zrobi się cieplej; może jakiś grill tak po środku: pomiędzy Szczecinem, a Świnoujściem, może być? Pozdrawiamy. Jola z Waldkiem.

Z przyjemnością spotkamy się ponownie z naszymi Wikingami... a Ty Jolu jak zapuścisz dłuższe włosy, to zostaniesz naszą Meridą Waleczną... :wink32:

Pozdrawiam Was oboje bardzo serdecznie.

Opublikowano
Opublikowano

Elvis jak się dzisiaj czujesz ?

Dajesz radę ?

Pozdrawiam !

Opublikowano

Elvis ma w szpitalu lapka?

Opublikowano

Siemka ekipa ...

Powoli jakoś daje radę ... dzisiaj mam jeszcze zabieg, bedą naprawiać mi wyskakujących bark ... Ręka obolała bo i potrzaskanych ale mam nadzieje ze wszystko będzie dobrze i ze dosiade jeszcze konia ...

Dziękuje za ciepłe słowa .... Pozdrawiam ...

minimi1 - wiesz ze będziesz mi potrzebny? Musimy ze sprawcy wydusic wszystkie soki ...

Opublikowano

Siemka ekipa ...

Powoli jakoś daje radę ... dzisiaj mam jeszcze zabieg, bedą naprawiać mi wyskakujących bark ... Ręka obolała bo i potrzaskanych ale mam nadzieje ze wszystko będzie dobrze i ze dosiade jeszcze konia ...

Dziękuje za ciepłe słowa .... Pozdrawiam ...

minimi1 - wiesz ze będziesz mi potrzebny? Musimy ze sprawcy wydusic wszystkie soki ...

Elwis- może ja może ktoś inny- pytanie było- jak długo będziesz jeszcze w szpitalu i czy masz tam lapka, albowiem chcę zajrzeć a ponadto mam zgrane filmy na penie dla Ciebie a do Zdunowa po to, aby się odbić od drzwi nie zamierzam jechać

• Sympatycy
Opublikowano

W końcu uporałem się z produkcją filmiku. Z góry proszę o wyrozumiałość (szczególnie ciebie Krzysiu ;) )

Opublikowano

Robsson,film super.

• Klubowicze
Opublikowano

Fajnie wyszło... Już jest w ulubionych :D

Opublikowano

Mnie tez sie podoba. Lekko tracilo(ze tak powiem)dowcipem nawet.Gratulacje Robsson

• Sympatycy
Opublikowano

Panowie, bez Was nie było by filmiku. Cieszę się, że się podobało

Pozdrowionka

• Sympatycy
Opublikowano

Film rewelacja, żona mnie spytała, dlaczego cieszę michę do monitora. Musiałem jej wytłumaczyć, że teletubisie też kochają maxi skutery. Robssonie, jesteś Mistrzem :).

• Sympatycy
Opublikowano

KriSSo ja jestem starszym mistrzem ;) ale wydziału sieci w ZWiK'u :clapping:

Opublikowano

Film fajny, ale chyba widziałem owcę... :)