ALFI Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Wszystkiego dobrego dla Ciebie oraz całej Twojej rodziny, trzymajcie się !!!!!!!!!!!!!!!
Sympatycy Robsson Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Sympatycy Opublikowano 12 Kwietnia 2015 W pierwszej kolejności chciałbym podziękować za mega mile spędzony dzień. Cieszę, że mogłem poznać szerszą brać maxi maniaków Było miło Was poznać. Mam nadzieję, że uda mi się częściej z Wami spotykać. Ponieważ mam problem z programem do edycji video to wrzucam zdjęcia z filmikiem z wczorajszego wypadu do NRD ze Sławkiem i Gosią. Materiał z dzisiejszego dnia niestety trafi w późniejszym terminie.
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Klubowicze Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Robssonie świetny filmik... Gośka mówi że muza dobrana szałowo
Sympatycy Urbi Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Sympatycy Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Można powiedzieć, że sezon motocyklowy w Grupie Zachodniopomorskiej, został w dniu dzisiejszym oficjalnie otwarty. Niedziela minęła bardzo intensywnie i sympatycznie, chociaż nie do końca, bo myślami byliśmy wszyscy z naszym nieszczęśliwie nieobecnym, drogim kolegą Elvisem... Pozdrawiamy Cię Mirku i trzymamy kciuki za jak najszybszy powrót do zdrowia. Zaczeliśmy niedzielę od spotkania pod Pleciugą, gdzie niestety Wooferai przegrał zakład - przykro mi Arku. Następnie wzięliśmy udział w Paradzie pt. Moto Serce, otwierającej sezon motocyklowy, która w tym roku przebiegła kulturalnie. Następnie w osiem - przez kilka kilometrów do Klinisk odprowadził nasz romeo1971, a następnie już w siedem maxi skuterów udaliśmy się do Świnoujścia. Po drodze podjechaliśmy po Waldka wd40 i Jolę i razem z nimi dalej razem ruszyliśmy w kierunku przeprawy promowej w Karsiborzu. Po zjeździe z miejskiego promu czekali na nas gospodarze imprezy - Czarne Wdowy wraz z naszymi kolegami z wyspy. Dość liczną kolumną motocykli, udaliśmy się pod muszlę koncertową, gdzie przywitała nas Orkiestra Marynarki Wojennej i wielu zgromadzonych mieszkańców oraz gości, biorących udział w tej charytatywnej imprezie. Co ciekawe, udało nam przyćmić i zasłonić naszymi plastikowymi maxi skuterami inne większe i poważniejsze motocykle, nawet Harley'e. Pózniej wspólna kawa z ciastem w oranżerii Kawiarni Parkowej, a następnie przejazd na wspólny, smaczny obiad. Niestety nadszedł czas powrotu i pozegnań. Z małymi przygodami i częściowymi zagubieniami - melmacie został na tamtej stronie brzegu, a pozostała szóstka przeprawiła się, wyruszyliśmy ze Świnoujścia i spokojnie wróciliśmy trasą turystyczną do Szczecina. Dziękuje Maćkowi, Grzesiowi, Jackowi, Rysiowi, Krzysiowi i Mariuszowi za wspólną przejażdżkę. Szczególne podziękowania należą się kolegom i koleżankom ze Świnoujścia i Wolina za gościnę i przesympatyczną, przyjacielską atmosferę: Sławku, Gosiu, Robercie, Asiu, Waldku i Jolu - dziękujemy za ciepłe przyjęcie i zajęcie się nami. Pozdrawiam Was wszystkich bardzo serdecznie i do następnego razu. Maciek, Robert, Sławek, Rysiu, Waldek i wszyscy pozostali, którzy dzisiaj uwieczniali wspólne chwile - czekamy na Wasze zdjęcia.
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Klubowicze Opublikowano 13 Kwietnia 2015 No i zgodnie z obietnicą film z Oskarka... ->
Elvis Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Nie mogę spać ... Trochę poczytałem wiec forum ... Dziękuje wszystkim za ciepłe słowa otuchy ... Musi być dobrze ...pozdrawiam wszystkich ...
wd40 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 czesc, chyba znalazlem przyczyne awarii predkosciomierza teraz to musze skleic a czy mam dac smaru w slimaku czy powinno byc sucho zeby nie robic izolacji
Rzelu Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Tulejkę warto nasmarować. I te wcięcia w skrzydełkach też warto załatać. Tak wygląda nówka ze sklepu
wd40 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 dzieki Rzelu , wlasnie sie lata i na jutro bedzie gotowe
burgifan Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Ja też to przerabiałem w mojej poprzedniej zabawce K1. Wywierciłem otwory małym wiertełkiem i wkręciłem małe wkręty wcześniej dodając na gwint kroplę kropelki. Łebki wkrętów uciąłem multiszlifierką, całość złożyłem do kupy i hulało bez problemu.
Sympatycy Urbi Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Sympatycy Opublikowano 13 Kwietnia 2015 A my też dziękujemy za ciepłe przyjęcie do braci burgmaniaków (zwłaszcza, że pierwszy raz to zawsze dziwnie, czego nie daliście nam odczuć). Myślimy o jakimś wkupnym, ale to jak zrobi się cieplej; może jakiś grill tak po środku: pomiędzy Szczecinem, a Świnoujściem, może być? Pozdrawiamy. Jola z Waldkiem. Z przyjemnością spotkamy się ponownie z naszymi Wikingami... a Ty Jolu jak zapuścisz dłuższe włosy, to zostaniesz naszą Meridą Waleczną... Pozdrawiam Was oboje bardzo serdecznie.
burgifan Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Elvis jak się dzisiaj czujesz ? Dajesz radę ? Pozdrawiam !
wooferai Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 No Elvis, masz wielu fanów w kraju, więc warto by ich uspokoić że nowe zdjęcia będą... :-) http://www.forum.bur...h/page__st__740
Elvis Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Siemka ekipa ... Powoli jakoś daje radę ... dzisiaj mam jeszcze zabieg, bedą naprawiać mi wyskakujących bark ... Ręka obolała bo i potrzaskanych ale mam nadzieje ze wszystko będzie dobrze i ze dosiade jeszcze konia ... Dziękuje za ciepłe słowa .... Pozdrawiam ... minimi1 - wiesz ze będziesz mi potrzebny? Musimy ze sprawcy wydusic wszystkie soki ...
minimi1 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Siemka ekipa ... Powoli jakoś daje radę ... dzisiaj mam jeszcze zabieg, bedą naprawiać mi wyskakujących bark ... Ręka obolała bo i potrzaskanych ale mam nadzieje ze wszystko będzie dobrze i ze dosiade jeszcze konia ... Dziękuje za ciepłe słowa .... Pozdrawiam ... minimi1 - wiesz ze będziesz mi potrzebny? Musimy ze sprawcy wydusic wszystkie soki ... Elwis- może ja może ktoś inny- pytanie było- jak długo będziesz jeszcze w szpitalu i czy masz tam lapka, albowiem chcę zajrzeć a ponadto mam zgrane filmy na penie dla Ciebie a do Zdunowa po to, aby się odbić od drzwi nie zamierzam jechać
Sympatycy Robsson Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Sympatycy Opublikowano 14 Kwietnia 2015 W końcu uporałem się z produkcją filmiku. Z góry proszę o wyrozumiałość (szczególnie ciebie Krzysiu )
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Klubowicze Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Fajnie wyszło... Już jest w ulubionych
grota10 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Mnie tez sie podoba. Lekko tracilo(ze tak powiem)dowcipem nawet.Gratulacje Robsson
Sympatycy Robsson Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Sympatycy Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Panowie, bez Was nie było by filmiku. Cieszę się, że się podobało Pozdrowionka
Sympatycy KriSSo Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Sympatycy Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Film rewelacja, żona mnie spytała, dlaczego cieszę michę do monitora. Musiałem jej wytłumaczyć, że teletubisie też kochają maxi skutery. Robssonie, jesteś Mistrzem .
Sympatycy Robsson Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Sympatycy Opublikowano 14 Kwietnia 2015 KriSSo ja jestem starszym mistrzem ale wydziału sieci w ZWiK'u
Rzelu Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Film fajny, ale chyba widziałem owcę...
Rekomendowane odpowiedzi