kunisz Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Jestem za przestawieniem się na czas letni i spoty czwartkowe ustalić na godz. 18oo.
Elvis Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Po poniedziałkowej przejażdżce nad jez. Miedwie stwierdziłem że w tylnym kole ubywa mi luftu ... i co się okazało? ... że znów zaliczyłem jakiegoś druta ... już drugi raz w tym sezonie ... Dzisiaj opona została naprawiona ale trzeciej naprawy już nie będzie ... wymienię oponę na nową ... nie wiem tylko na jaką? Michelin czy Metzeler? A ponadto czy na przodzie i tyle mogą być różne opony?
Klubowicze bilety Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Klubowicze Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Ja również jestem za 18-tą, ale jutro jeszcze nie wiem czy będę jestem trochę chory.
Sympatycy KriSSo Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Sympatycy Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Jestem za 18:00 - tak, jak było w ubiegłym roku. W zamian pod dyskusję przydałoby się poddać miejsce spotkań. Może warto pomyśleć nad nową miejscówką, żeby już nie stać na nóżkach? Elvis, nie ma żadnego problemu w kontekście przepisów czy w kwestii bezpieczeństwa, abyś nie mógł założyć innej marki i modelu opony na przód i tył. Jakkolwiek, osobiście wolałbym trzymać się kompletu. Parametry techniczne są wtedy te same i trakcja pewniejsza (np twardość, skład mieszanki, opasanie itd), ale nie ma takiej konieczności. Także kup co Ci się uda wyrwać w dobrej cenie i już .
Rzelu Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Opublikowano 8 Kwietnia 2015 18-sta, a co do opony to chyba dobrze mieć tej samej firmy, bo jak przy hamowaniu tylne koło zaczyna wyprzedzać przednie to trochę głupio...
Sympatycy Urbi Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Sympatycy Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Czyli jutro już spotkanie wg czasu letniego, o godz. 18.00... Tak ?!?
wooferai Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Jestem za 19.00. Po co zmieniać co dobre i sprawdzone? :-) Bilety do mnie zadzwonił wczoraj i proszę - zarazki nawet przez komórkę doleciały...ach ta technologia.... Wracaj do zdrowia Marku, ja też się staram. :-))
Sympatycy Urbi Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Sympatycy Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Arek, przecież nic nie zmieniamy, popprostu wracamy do czasu letniego. Godzina 19.00 była ustalona na spotkania w okresie zimowym, a wiosną i latem spotkania były zawsze na godz. 18.00...
Klubowicze bilety Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Klubowicze Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zapraszamy wszystkich na godzinę 18-tą parking Pleciuga
romeo1971 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Przykro mi ja w pracy do 22 ale w niedziele jestem gotowy i za tydzien w czwartek bawcie sie dobrze
Sympatycy Urbi Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Sympatycy Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Będę, ale spóźnię się akademicki kwadrans - do 18 jestem w pracy.
Joshua_77 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Ja również się pokaże, ale na krótko bo o 19:00 mam jazdę !scooter
wooferai Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 No i sam widzisz Wojtku czemu 19 jest lepsza od 18? Nie musiałbyś się spóźniać.... I pewnie niektórzy kierownicy 2oo nigdy do nas nie dojadą, bo pracują zwyczajowo do 16.00 lub właśnie często do 18.00... To takie najczęstsze dwie możliwości niezmianowej dziennej pracy w dzień -> 8-16 i 10-18. Maciek mechanik już w zeszłym roku przestał przyjeżdzać na spoty, bo ? pracował do 18.00... A umyć się jeszcze, przebrać, itp. OKI marudzę. Pozdr
VOLF Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 wooferai w pełni popieram Twoją wypowiedź!
Elvis Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Jak spotkania czwartkowe będą o 19 to ja pewnie już nigdy nie dojadę na takie spotkanie ... znaczy siędojechać dojadę ale idzie mi o powrót ...
Sympatycy Robsson Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Sympatycy Opublikowano 9 Kwietnia 2015 A u nas na wsi swoją obecnością zaszczycił nas gość specjalny znaczy się VIP, przyjechał swoją śliczną 530-ką Wiecie kto? Tu jego kask
Klubowicze ArtCho Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Klubowicze Opublikowano 9 Kwietnia 2015 A u nas na wsi swoją obecnością zaszczycił nas gość specjalny znaczy się VIP, przyjechał swoją śliczną 530-ką Wiecie kto? Tu jego kask No i nie chciał być w grupie zachodniopomorskiej... A do Świnoujścia przyjeżdża. I nad nasze morze też Spot udany, przejażdżka po opłotkach chyba też (chyba, bo jak udało nam się z Melmaciem sparować, to całą drogę gadaliśmy ) Silna grupa! ( mówiłem, żeby się nie kręcić).
Sympatycy KriSSo Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Sympatycy Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Pewnie Bigu przyjechał OK, a dziś spocik i przejażdżka po prostu przednia. Aż odżyły wspomnienia ubiegłego sezonu Szkoda tylko, że nie mogłem na dwóch kółkach (jeszcze nie mogę :/ )
grota10 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Ja osobiscie jestem za godz 18 Wiecej czasu na pokulanie sie.Kto nie zdazy na 18-ta moze zawsze dolaczyc troche pozniej na telefon.Ale to jest tylko moje zdanie. Dzieki wszystkim za dzisiejsze polatanie.Troche kilometrow nakracilismy,no i mile pogaduchy jak zwykle.Nie moge juz sie doczekac niedzieli.
Elvis Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Maciek ... jaki Ty ledy znowu wymyśliłeś ?? Fajny mieliście spocik ... zazdraszczam ...
Rekomendowane odpowiedzi