Elvis Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Cóż mogę powiedzieć … marzec przeszedł do historii a przed nami kwiecień … Niestety, końcówka marca i początek tego miesiąca nie rozpieszczają nas. Aura za oknami na myśl przywodzi jesień a wiosenne słonko skryło się za czarnymi, deszczowymi chmurami. Wszyscy wiemy że taka pogoda jest przejściowa i pozostaje nam tylko mieć nadzieję że minie szybko i bezpowrotnie. Nasze konie w większości przypadków przygotowane są do sezonu i aż rwą się z opony by odwiedzać nowe, nie poznane jeszcze zakątki. Na najbliższy miesiąc życzę wszystkim ładnej i słonecznej pogody, mnóstwa ciepłych dni i co raz wyższych temperatur, suchej i wolnej od piasku nawierzchni a przede wszystkim dobrej przyczepności w każdych warunkach ... no i oczywiście s z e r o k o ś c i … Na koniec kilka cyferek: do Zachodniopomorskiej Majówki pozostało 44 dni do Burgmanii pozostało 65 dni !piwko Bardzo ciepło, wiosennie i prima aprilisowo pozdrawiam całą ekipę … sorki … całą maxi skuterową zachodniopomorską rodzinę …
burgifan Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Ta, dobra, Jedzie ktoś dzisiaj na wycieczkę ? Powiedzmy do Trzebieży. Obojętnie gdzie, aby się karnąć. Proponuję godz. 14 Głebokie. Do zobaczenia !
Klubowicze bilety Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Klubowicze Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Ta, dobra, Jedzie ktoś dzisiaj na wycieczkę ? Powiedzmy do Trzebieży. Obojętnie gdzie, aby się karnąć. Proponuję godz. 14 Głebokie. Do zobaczenia ! Maciek przecież my jesteśmy w pracy. Nie ma jak solidarność motocyklistów ze skuterowcami.
Elvis Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Ta, dobra, Jedzie ktoś dzisiaj na wycieczkę ? Powiedzmy do Trzebieży. Obojętnie gdzie, aby się karnąć. Proponuję godz. 14 Głebokie. Do zobaczenia ! Co jest ... qurcze ... Byłem o 14 i nikogo nie było ...
Klubowicze bilety Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Klubowicze Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Co jest ... qurcze ... Byłem o 14 i nikogo nie było ... Maciek zapomniał dopisać że spotkanie było na skuterach wodnych na plaży.
wd40 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 czy moge akumulator podladowac zwyklym prostownikiem ? bo teraz moj k2 pali tylko na popych przy pomocy syna ,pozdro
grota10 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Na popych? jak to mozliwe? Jesli nie jest zelowy, tylko "niby" zelowy to mysle ze tak
hrabia Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 czy moge akumulator podladowac z wyklym prostownikiem ? bo teraz moj k2 pali tylko na popych przy pomocy syna ,pozdro możesz - bardziej i tak mu nie zaszkodzisz
Klubowicze bilety Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Klubowicze Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Na popych? jak to mozliwe? Jesli nie jest zelowy, tylko "niby" zelowy to mysle ze tak 1 kwietnia wszystko możliwe
burgifan Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Maciek przecież my jesteśmy w pracy. Prima aprilis, na prawdę myślałeś że w tą pogodę sie gdzieś wybieram ? teraz moj k2 pali tylko na popych Ja swojego też często palę na dotyk, szczególnie w pracy parkuję na górce.
Elvis Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Chłopaki ... a zwłaszcza kibole ... Oglądaliście dzisiejszy mecz ... Błękitni Stragard - Lech Poznań 3:1 ... Maciek zapomniał dopisać że spotkanie było na skuterach wodnych na plaży. To od razu tak trza było gadać, że na wodnych skuterach ... ja przyjechałem skuterm śniegowym ...
Sympatycy Urbi Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Sympatycy Opublikowano 1 Kwietnia 2015 czy moge akumulator podladowac zwyklym prostownikiem ? bo teraz moj k2 pali tylko na popych przy pomocy syna ,pozdro Nie powinieneś ładować samochodowym prostownikiem, chyba że masz prąd ładowania poniżej 1A... Chociaż w samochodowym będzie większy ponad 3A... Małe, motocyklowe akumulatory powinno się ładować prądem poniżej 1A, ładowanie większym prądem niszczy akumulatory.
Sympatycy KriSSo Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Sympatycy Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Jutro czwartek. Czy jest w planie jakieś spotkanie? Nie wiem, jakiś McD? Nie musimy nic jeść, można się napić Coli i już.
Klubowicze bilety Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Klubowicze Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Ja myślę że jutro ze względu na święta warto odpuścić sobie, ale jak stwierdzicie że jednak się spotkamy to oczywiście ja będę na 99%.
romeo1971 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 jak będzie pogoda to mam w planie przewieść małotalkę 12 letnią bo mi suszy głowę,przyjechała z Berlina. bilety już ja poznałeś na moim pierwszym spotkaniu w McD na Przyjaciół wraz z qszyskiem i jeszcze 2 bylo ale z wrażenia nie pamiętam kto
Rogierro Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Jutro czwartek. Czy jest w planie jakieś spotkanie? Nie wiem, jakiś McD? Nie musimy nic jeść, można się napić Coli i już. "Nie musimy nic jeść" - przestań KriSSo, Święta idą trzeba się nafutrować.
Sympatycy Robsson Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Sympatycy Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Pogoda byle jaka , więc na poprawę humoru :
Sympatycy KriSSo Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Sympatycy Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Super hehe. Szwagry są okej, to fakt :-D
Klubowicze bilety Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Klubowicze Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Czy ktoś napisze że będzie?
romeo1971 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 ja niestety nie mogę, opuszczeę pierwszy czwartek w tym roku
Sympatycy KriSSo Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Sympatycy Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Będę ja, Roger i Joshua o 18:15 na Przyjaciół Żołnierza McD
Klubowicze bilety Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Klubowicze Opublikowano 2 Kwietnia 2015 OK 18:15 McD ul. Przyjaciół Żołnierza Idę wykulać skuta
minimi1 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 mnie nie będzie- jestem w trakcie szeroko zakrojonych prac koncepcyjno-finansowo-projektowo-budowlanych- miłego jajka
burgifan Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Mnie tym razem nie będzie, drogi u nas są nieprzejezdne, tyle nawaliło śniegu...
Rekomendowane odpowiedzi