Klubowicze Jack Opublikowano 11 Maja 2015 Klubowicze Opublikowano 11 Maja 2015 A pojechać z kolegami, osobiście i naocznie pooglądać, fotki ciule porobić - to nie łaska? Porządna fotorelacja to będzie pewnie dopiero, jak Rafi wróci. Ja niewiele fotek robiłem, bo mam tych widoczków napstrykanych mnóstwo z poprzednich wyjazdów. ...No dobra, coś tam wrzucę może dziś, może jutro. Właśnie kopiuję z kompa na gugla. Oprócz ładnych widoczków, widzieliśmy też trochę inne oblicze Czarnogóry - między innymi najbrzydszy pies świata.
Tatko Opublikowano 12 Maja 2015 Opublikowano 12 Maja 2015 On może nie jest najbrzydszy ale zagłodzony-tragedia. Pozdrawiam.
Klubowicze Jack Opublikowano 12 Maja 2015 Klubowicze Opublikowano 12 Maja 2015 Brzydal codziennie dostawał od nas porządną wyżerkę Trupy w szafce Koty w lodowce Kot z oberwanym ogonem Recykling A pozostałe, ładne obrazki spróbuję zaraz zapodać w albumie, tylko jeszcze nie wiem jak wstawić link do albumu z gugla, żeby wszyscy mogli się wbić. A może raczej nie umiem stworzyć uporządkowanego albumu w guglu, ale chyba się udało (zaplątały tam się dodatkowo zdjęcia z innych okoliczności, ale niech już zostanie). https://plus.google....49/albums/posts PS. Rafi, odezwij się, gdzie jesteś!
Rafi Opublikowano 12 Maja 2015 Opublikowano 12 Maja 2015 Melduję się z Zadaru. Sorrki, ale u Zorana ścięło Internet, a później nie mogłem się zalogować na burgmanii. Ok, teraz już szafa gra? Podróż zgodnie z planem. Przejechałem magistralę od Canji do Zadaru. Ponad 550 km, bo odwiedziłem wszystkie stare kąty, oczywiście tak pobieżnie. Był Dubrownik, Ston i moja ukochana wieś na Pelieshacu, Split, Trogir, Shibenik no i teraz Zadar. Powiem tak: Czarnogóra jest piękna, ale Chorwacja najpiękniejsza. Po prostu przez całą podróż banan nie schodził mi z twarzy? Fotki mam wspaniałe, wg mnie oczywiście ?. Wstawię, gdy wrócę di domciu i ogarnę troszkę temat. Jutro to już nuuuda...niemal same autostrady. Jadę przez Słowenię, tu spróbuję ominąć autostrady, Austrię i Czechy. Nie napinam się. Jutrzejszy nocleg planuję w Lednicach...po przyjeździe kolacyjka w knajpie "U tłustych"? Jacku i Arturze, brawo! Pozamiataliście w dwa dni?, bo beze mnie? PS. Psiaka dokarmiałem co dzień, ale poprawy to ja nie widziałem... Teraz powinno mu być łatwiej, bo ruch w Canji już się zaczął, więc zawsze ktoś go dokarmi. Jacku, pozdrowienia od Zorana?
Rafi Opublikowano 14 Maja 2015 Opublikowano 14 Maja 2015 Dotarłem do domciu. Dziś cała droga, niemal cała, w deszczu. Zmokłem solidnie...ale to i tak nic w porównaniu do zeszłorocznej pogody. Zatem jest super! Tym samym operacja Canj A.D.2015 uważam za zamkniętą. Nakręcone"tylko" 4 190 km. Jakaś relacyjka z wyprawy niebawem.
ARTURRO 73 Opublikowano 15 Maja 2015 Opublikowano 15 Maja 2015 Rafi - super że dojechałeś szczęśliwie do domu.Ja chylę czoło za to ,że jechałeś sam taki szmat drogi-szacun.A teraz dawaj z tysiąc zdjęć ,bo ja z mego srajfona nie umiem nic wstawić.
Rafi Opublikowano 17 Maja 2015 Opublikowano 17 Maja 2015 To tak na początek kilka zdjęć z Sarajewa, które poznawaliśmy przez znacznie dłuższy czas niż pierwotnie planowaliśmy z uwagi na nadprogramowe promile na dzień następny... Miasto, jak i cała BiH, pełne kontrastów związanych z bezpośrednim sąsiedztwem dwóch religii... Ta sama knajpka w nocy: i w dzień: Z Jackiem z rana ;-) Akademia sztuk pięknych ma siedzibę w zaiste pięknym budynku: Do tej pory odcinają kupony z organizacji Olimpiady zimowej w 1984...
Rafi Opublikowano 17 Maja 2015 Opublikowano 17 Maja 2015 Po starcie z Sarajewa obraliśmy najkrótszą drogę na Czarnogórę. Droga wiodła przez Scepan Pole i przepiękny kanion rzeki Pivy. Jazda przez te tunele dostarcza niezapomnianych wrażeń. Gdy jest ładna pogoda możesz skoncentrować się na widokach, wrażeniach i mieć banan od ucha do ucha, a nie walczyć o życie jak w zeszłym roku... Gdy dojechaliśmy do Canji... ...zrobiliśmy sobie kilka fotek... A gdy odpoczęliśmy po podróży to dnia następnego poszliśmy w pełnym składzie na nieziemsko przyrządzonego i podanego baranka.
Klubowicze Jack Opublikowano 24 Maja 2015 Klubowicze Opublikowano 24 Maja 2015 W tym albumie, co wyżej zapodałem, zaplątało mi się zdjęcie z wjazdu na Lovcen sprzed 2 lat. W tym roku dojechaliśmy może 100 metrów wyżej, ale do końca znowu nie. Tam spotkaliśmy grupę Francuzów na moto. Artur, Rafik - postarajcie się zapodać całe albumy z Waszych fotomejkerów!
RONIN Opublikowano 15 Czerwca 2015 Opublikowano 15 Czerwca 2015 Jacek masz pozdrowienia od Zorana, właśnie zakotwiczyliśmy u niego na cztery dni ?.
Klubowicze Jack Opublikowano 15 Czerwca 2015 Klubowicze Opublikowano 15 Czerwca 2015 Pozdrowienia dla Zorana. Tylko niech nie zedrze z Was za mocno Pozdrowienia również dla Slavki i jej kotów. Sprawdźcie, czy został jej jeszcze ten ostatni ząb na przedzie PS. A pies Brzydal vel Chudy jest? Jak jest, to koniecznie dokarmić!
RONIN Opublikowano 24 Czerwca 2015 Opublikowano 24 Czerwca 2015 Psa nie spotkaliśmy. 9 dni jakoś tak szybko minęło. Wrzucam parę fotek z naszej trasy
Rekomendowane odpowiedzi