RONIN Opublikowano 2 Maja 2015 Opublikowano 2 Maja 2015 RAFI jak masz telefon na androidzie to ściągnij tapatalk i wstawiaj przez tą aplikację.
Rafi Opublikowano 2 Maja 2015 Opublikowano 2 Maja 2015 Niestety mam Nokię z Windowsem oczywiście. wlaśnie wróciliśmy z peregrynacji po Sarajewie. Jest mega klimatyczne. A pogoda właśnie się klaruje, więc mamy nadzieję, że jutro będzie wspaniale?
RONIN Opublikowano 2 Maja 2015 Opublikowano 2 Maja 2015 RAFI wrzuć zdjęcia na picassaweb i wrzuć link na forum.
Klubowicze Piootr Opublikowano 2 Maja 2015 Klubowicze Opublikowano 2 Maja 2015 Panowie kurka zdjęcia grzecznie proszę. I miłeego wyjazdu życzę ;-)
Klubowicze Jack Opublikowano 3 Maja 2015 Klubowicze Opublikowano 3 Maja 2015 Słoneczko o poranku nad Sarajewem pięknie świeci. Do Canju już bliziutko, dziś dojedziemy. Pazdziochu, sprawdzaj pogodę na środę nad Balatonem.
Rafi Opublikowano 3 Maja 2015 Opublikowano 3 Maja 2015 Dobrnęliśmy do Canij. Podróż w takich okolicznościach przyrody i przy takiej pogodzie to czysta przyjemność. Widoki bajka. Za nami 1 668 km licząc od mc w Jankach. A teraz nocne Polaków rozmowy... Nie wspomniałem, że pogoda super. Nasza trójka, która tu jest kilka dni, to istne raczki?
Klubowicze Jack Opublikowano 4 Maja 2015 Klubowicze Opublikowano 4 Maja 2015 Dorwałem się do Zibi'owego kompa. Może parę zdjęć na zachętę uda się wrzucić. Śniadanie Po śniadaniu. Przed sezonem lodówka, w której potem sprzedaje się lody - wygląda tak:
Pan rypak Opublikowano 4 Maja 2015 Opublikowano 4 Maja 2015 Panowie,jeśli tak wygląda śniadanie to co''jecie-pijecie'' na kolacje? A tak poważnie to życzę słonecznej pogody i powrotu bez nieprzyjemnych przygód -szkoda wielka,że nie mogę uczestniczyć w waszej wyprawie,ale może za rok? Pozdrawiam wszystkich uczestników.
Klubowicze Jack Opublikowano 4 Maja 2015 Klubowicze Opublikowano 4 Maja 2015 Kolacja wygląda mocno bogaciej ale zdjęć już dziś nie wstawię. Paździoch! Gdzie i kiedy sie spotykamy? Proponuję w środe wieczorem. Masz jakiś konkretny adres na Węgrzech? Spróbuj zorganizować jakieś miejsce.
Larwa Opublikowano 4 Maja 2015 Opublikowano 4 Maja 2015 widzę, że się dobtrze bawicie i nawet nie totalne gej party.. a co to za ładna blondynka z Wami siedzie ?? zaczynam być zazdrosna
Klubowicze Jack Opublikowano 5 Maja 2015 Klubowicze Opublikowano 5 Maja 2015 A przygruchaliśmy sobie taką jedną ładną inaczej byłby totalny bal samców. pogoda tak piękna że chętnie zostalibysmy tu do czwartku. Pazdzioch odezwij się bo musimy ustalic jakiś plan.
Klubowicze pazdzioch Opublikowano 5 Maja 2015 Klubowicze Opublikowano 5 Maja 2015 Jacek teraz nie mam czasu ale wieczorem posprawdzam aurę i mazne plan końcowy.
ARTURRO 73 Opublikowano 5 Maja 2015 Opublikowano 5 Maja 2015 Dziś mamy dzień leniucha- plaża ,kąpiel w morzu i wieczorem pieczona świnia,a w tzw.międzyczasie LAZA .Pozdrawiamy z Czarnogóry.
RONIN Opublikowano 5 Maja 2015 Opublikowano 5 Maja 2015 Koledze chyba się język już od tego odpoczynku popijając Lozę plącze ;-).
Klubowicze pazdzioch Opublikowano 5 Maja 2015 Klubowicze Opublikowano 5 Maja 2015 Z dostępnych informacji pogodowych wynika że w środę jak i wczwartek nie ma szans żeby dojechać na Węgry sucho Ja myślałem raczej o środzie ale u nas ma być totalna kisza.Tak więc lepiej poopalajcie się jak najdłużej na miejscu tym bardziej że w drodze powrotnej też prawdopodobnie deszczyk Was dopadnie jedźcie bezpiecznie i do zobaczyska w kraju.
Klubowicze Jack Opublikowano 5 Maja 2015 Klubowicze Opublikowano 5 Maja 2015 OK. Trudno. Jak tak, to siedzimy tu do piątku, bo pięknie jest. Pogoda przecudowna, słoneczko pięknie smali, woda dość chłodna, ale zdatna do kąpieli. Dzisiaj był konkurs skoków na główkę Jaczek - pozdrowienia od Zorana. edit: Godzina 9 rano - w słońcu temperatura 39st. Morza szum, ptaków śpiew, a na plaży rozkłada się właśnie grupa studentek geologii. Zabierają jakieś kamyki w morzu, niektóre przebierają sie do nurkowania. Fajny widok, jak tak się schylają po te kamyki Tia... szkoda, że nie mogę wstawić zdjęć
ARTURRO 73 Opublikowano 7 Maja 2015 Opublikowano 7 Maja 2015 Dzisia już troszkę pojeździliśmy.Na początek Lovcen,pózniej Kotor i na koniec Budwa- no i Bar.Dupska troszkę odparzenie ale uśmiech na gębie jest.Zdjęć mamy mnóstwo ale wkleimy po powrocie.Naprawde warto było jechać na wyprawę!! No i nie wiedziałem ,że mam nowego przyszywanego super szwagra ZIBIEGO.
Rafi Opublikowano 8 Maja 2015 Opublikowano 8 Maja 2015 Ania z Marcinem i Zibim od wczoraj w domciu. Dziś ten kierunek obrał Jack z Arturem. Chcą zmieścić się w dwóch dniach...zobaczymy. Ja ich odprowadziłem do zatoki kotorskiej. Razem przeprawiliśmy się promem na drugą stronę i tam się pożegnaliśmy. Ja zostaję tu w Canji do pon. lub wt. Pogoda taka, że postanowiłem zrekompensować sobie zeszłoroczne niedogodności. Dziś w Kotorze było 32st.w cieniu. Skorzystałem z dobrodziejstw skutera i po prostu przebrałem się w shorty i buty sportowe, a ciuchy moto do kufra i pod kanapę i jazda na mury!!! Mury zdobyte? Jest tak gorąco, że w takim stroju wróciłem na kwaterę. Teraz plaża. A jutro coś też się zwiedzi by 2oo tak z ranka, a później znów plaża. Ot, taki złożony rozkład dnia? Oby tylko samodzielny powrót był szczęśliwy. Jacku i Arturze zameldujcie się z noclegu i napiszcie jak droga. pozdrówka i szerokości.
Klubowicze Jack Opublikowano 8 Maja 2015 Klubowicze Opublikowano 8 Maja 2015 Meldujemy sie z Keszthely (czy jakoś tak) tad Balatonem. Cału dzień jazdy w słońcu i ciepełku. Oj, lepiej było na plaży! Rafałku skocz na główkę, skocz na główkę! A tu węgierska TV - masakra! Jak dobrze pójdzie to jutro będziemy w domu, a jak nie, to pojutrze. Wzięliśmy pokój za ...dziesiąt Euro (dużo), a potem żeby zaoszczędzić drałowaliśmy 2km z buta do Tesco po piwo ...Taka polska oszczędność. Ale przenajmniej trochę ruchu. Edit: Melduję się w domu. Arturro jeszcze 200km. Najbardziej żałuję, że nie wziąłem kilu puszek Niksickogo bo w domu posucha.
ARTURRO 73 Opublikowano 9 Maja 2015 Opublikowano 9 Maja 2015 Dotarłem szczęśliwie do domu o godz.22.00.Dziś pobiłem swój kolejny rekord-z nad Balatonu do domu 1100 km. w jeden dzień.Dzięki za wspólną wyprawę-czas na odpoczynek.
Sympatycy Miętus Opublikowano 9 Maja 2015 Sympatycy Opublikowano 9 Maja 2015 Odpoczywajcie , dzięki za dobre newsy, ale jutro widzę w tym wątku fotki :)
Klubowicze Piootr Opublikowano 10 Maja 2015 Klubowicze Opublikowano 10 Maja 2015 Panowie kurka zdjęcia grzecznie proszę. I miłeego wyjazdu życzę ;-) No pisałem, kiedy fotki
Klubowicze pazdzioch Opublikowano 10 Maja 2015 Klubowicze Opublikowano 10 Maja 2015 Chłopaki pobudka zdjęcia plis.
Rekomendowane odpowiedzi