Klubowicze ArtCho Opublikowano 19 Marca 2015 Klubowicze Opublikowano 19 Marca 2015 No frekwencja była ok jak na zimową jeszcze porę; 12 skuterów, 1 moto i 1 niezyntyfikowany pojazd na 4oo który się za nami pałętał nie wiedzieć dlaczego Pojazdy na 4oo były dwa, ale... kto późno przychodzi, ten się nie spotyka
romeo1971 Opublikowano 19 Marca 2015 Opublikowano 19 Marca 2015 Start przy Pleciudze żarcie resztki ekipy i ten 4oo co się wałesał za nami u Rzela Pojazdy na 4oo były dwa, ale... kto późno przychodzi, ten się nie spotyka ognicho za tydzień, tam nikt tak szybko nie odjedzie,szkoda że nie zdążyłeś
Klubowicze ArtCho Opublikowano 19 Marca 2015 Klubowicze Opublikowano 19 Marca 2015 ognicho za tydzień, tam nikt tak szybko nie odjedzie,szkoda że nie zdążyłeś Ha ha To Wy nie zdążyliście! Ja byłem o 19.00, spotkałem Qszyśka, Kunisza, Minimi, naszego niezrzeszonego moto-skuto-nity i Krisso. I zaraz po tym pojechałem. Co więcej, byłem z żoną, szwagierką i jej synem, który posiedział trochę na nowym nabytku Qrzyśka
romeo1971 Opublikowano 20 Marca 2015 Opublikowano 20 Marca 2015 Ha ha To Wy nie zdążyliście! Ja byłem o 19.00, spotkałem Qszyśka, Kunisza, Minimi, naszego niezrzeszonego moto-skuto-nity i Krisso. I zaraz po tym pojechałem. Co więcej, byłem z żoną, szwagierką i jej synem, który posiedział trochę na nowym nabytku Qrzyśka Ato przepraszam nie zajarzyłem,ostatnio coś za często mi się to zdarza Naklejki dno totalne po odtłuszczeniu i naklejeniu nie trzymają się [url=]http://allegro.pl/naklejki-paski-na-kola-felgi-z-logo-odblask-honda-i5080453120.html[/url] nie polecam
azjon Opublikowano 20 Marca 2015 Opublikowano 20 Marca 2015 byłem za wcześnie - ok. 18:30 - nikogo nie było to pojechałem dalej
Joshua_77 Opublikowano 20 Marca 2015 Opublikowano 20 Marca 2015 Elvis bez obrazy, ale to chyba najgorsze fotki w Twoim wykonaniu Taki żarcik Wolę Twoje pejzaże A tak na serio to widziałem, widziałem........oglądałem przez pożyczone szkiełko maski spawalniczej
romeo1971 Opublikowano 22 Marca 2015 Opublikowano 22 Marca 2015 Witam wszystkich ,słonko wyszło to trzeba się gdzieś przewietrzyć,macie jakieś propozycje?
qszysiek Opublikowano 22 Marca 2015 Opublikowano 22 Marca 2015 Romeo patrzyleś na termometr? +2 kałuże zamarznięte..
romeo1971 Opublikowano 22 Marca 2015 Opublikowano 22 Marca 2015 Romeo patrzyleś na termometr? +2 kałuże zamarznięte.. eeetam bywało gorzej
romeo1971 Opublikowano 22 Marca 2015 Opublikowano 22 Marca 2015 Wyżej podana linka nie otwiera się ... A z przewietrzeniem dobry pomysł ... robi się ciepełko ... link poprawiony
Sympatycy KriSSo Opublikowano 22 Marca 2015 Sympatycy Opublikowano 22 Marca 2015 Ok, czyli co? Nikt dziś nie jeździ?
romeo1971 Opublikowano 22 Marca 2015 Opublikowano 22 Marca 2015 Ok, czyli co? Nikt dziś nie jeździ? ja jeżdżę wlaśnie się ubieram może pojadę nad Miedwie,dawno tam nie byłem
Sympatycy KriSSo Opublikowano 22 Marca 2015 Sympatycy Opublikowano 22 Marca 2015 Proszę o odpowiedź na to pytanie.
romeo1971 Opublikowano 22 Marca 2015 Opublikowano 22 Marca 2015 Jak będziesz jechał nad Miedzwie dzwoń do mnie ... sześć sześć pięć jeden sześć dziewięć dziewięć trzy pięć ... podjadę też ... jadę będę około 13 przy wejściu na plażę
Joshua_77 Opublikowano 22 Marca 2015 Opublikowano 22 Marca 2015 Proszę o odpowiedź na to pytanie. Dobre pytanie Wydaje mi się że TAK
Rzelu Opublikowano 22 Marca 2015 Opublikowano 22 Marca 2015 http://info-car.pl/infocar/artykuly/Wyprzedzanie-z-prawej-strony-przepisy.html
Sympatycy KriSSo Opublikowano 22 Marca 2015 Sympatycy Opublikowano 22 Marca 2015 Wychodzi na to Rzelu, że nie można w podanej przeze mnie sytuacji wyprzedzić z prawej strony, gdyż sytuacja ma miejsce poza obszarem zabudowanym i nie ma wyznaczonych trzech pasów ruchu w tym samym kierunku. Zgadza się? Pytam, bo w teście zaznaczyłem, że nie można na tej drodze wyprzedzić pojazd z prawej strony, tymczasem program testowy wskazał mi błędną odpowiedź - czyli, że można. "10. Dopuszcza się wyprzedzanie z prawej strony na odcinku drogi z wyznaczonymi pasami ruchu, przy zachowaniu warunków określonych w ust. 1 i 7: 1) na jezdni jednokierunkowej; 2) na jezdni dwukierunkowej, jeżeli co najmniej dwa pasy ruchu na obszarze zabudowanym lub trzy pasy ruchu poza obszarem zabudowanym przeznaczone są do jazdy w tym samym kierunku." Co jest do jasnej ciasnej?
Joshua_77 Opublikowano 22 Marca 2015 Opublikowano 22 Marca 2015 Wychodzi na to Rzelu, że nie można w podanej przeze mnie sytuacji wyprzedzić z prawej strony, gdyż sytuacja ma miejsce poza obszarem zabudowanym i nie ma wyznaczonych trzech pasów ruchu w tym samym kierunku. Zgadza się? Pytam, bo w teście zaznaczyłem, że nie można na tej drodze wyprzedzić pojazd z prawej strony, tymczasem program testowy wskazał mi błędną odpowiedź - czyli, że można. Co jest do jasnej ciasnej? Można bo drogi składają się z dwóch jezdni jednokierunkowych i rozdzielone są "pasem zieleni" (w tym przypadku barierką) i nie ważne czy jest poza czy w terenie zabudowanym
Sympatycy KriSSo Opublikowano 22 Marca 2015 Sympatycy Opublikowano 22 Marca 2015 Ok, czyli na autostradzie, gdy gościu blokuje lewy pas, mogę śmiało dać kierunek, na prawy i pooooosszzzzeeeeedłłłłłłłł, right? I to samo na S3 go Gorzowa .
Sympatycy KriSSo Opublikowano 22 Marca 2015 Sympatycy Opublikowano 22 Marca 2015 nie ma powiedzmy. Konkretnie - mogę, czy nie mogę !
Joshua_77 Opublikowano 22 Marca 2015 Opublikowano 22 Marca 2015 Jeżeli są co najmniej dwa pasy w tym samym kierunki rozdzielone linia przerywana i oddzielone pasem zieleni lub barierką od drogi dwujezdniowej w przeciwnym kierunku to MOŻESZ
Rekomendowane odpowiedzi