Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

• Klubowicze
Opublikowano

No frekwencja była ok jak na zimową jeszcze porę; 12 skuterów, 1 moto i 1 niezyntyfikowany pojazd na 4oo który się za nami pałętał nie wiedzieć dlaczego :D

Pojazdy na 4oo były dwa, ale... kto późno przychodzi, ten się nie spotyka :)

• Odpowiedzi 285
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• romeo1971

37

• KriSSo

26

• SlawoyAMD

25

• burgifan

23

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

A gdzie jakieś zdjęcia ze spotu? No?

• Sympatycy
Opublikowano

1.jpg

SPOT.jpg

Opublikowano

Start przy Pleciudzeaebdcce832df0282med.jpg

żarcie

6cb900bcf7a6fdd2med.jpg

ac8d43f0e456f162med.jpg

resztki ekipy i ten 4oo co się wałesał za nami u Rzela

36b0d1e23fb365ebmed.jpg

Pojazdy na 4oo były dwa, ale... kto późno przychodzi, ten się nie spotyka :)

ognicho za tydzień, tam nikt tak szybko nie odjedzie,szkoda że nie zdążyłeś

• Klubowicze
Opublikowano

ognicho za tydzień, tam nikt tak szybko nie odjedzie,szkoda że nie zdążyłeś

Ha ha :D To Wy nie zdążyliście! Ja byłem o 19.00, spotkałem Qszyśka, Kunisza, Minimi, naszego niezrzeszonego moto-skuto-nity i Krisso. I zaraz po tym pojechałem. Co więcej, byłem z żoną, szwagierką i jej synem, który posiedział trochę na nowym nabytku Qrzyśka :D

Opublikowano

Ha ha :D To Wy nie zdążyliście! Ja byłem o 19.00, spotkałem Qszyśka, Kunisza, Minimi, naszego niezrzeszonego moto-skuto-nity i Krisso. I zaraz po tym pojechałem. Co więcej, byłem z żoną, szwagierką i jej synem, który posiedział trochę na nowym nabytku Qrzyśka :D

Ato przepraszam nie zajarzyłem,ostatnio coś za często mi się to zdarza :D

Naklejki dno totalne po odtłuszczeniu i naklejeniu nie trzymają się

5d9555a59f69b43bmed.jpg

[url=]http://allegro.pl/naklejki-paski-na-kola-felgi-z-logo-odblask-honda-i5080453120.html[/url] nie polecam

Opublikowano

byłem za wcześnie - ok. 18:30 - nikogo nie było to pojechałem dalej

Opublikowano

Elvis bez obrazy, ale to chyba najgorsze fotki w Twoim wykonaniu :msn-cry: Taki żarcik :laughing: Wolę Twoje pejzaże :wink32:

A tak na serio to widziałem, widziałem........oglądałem przez pożyczone szkiełko maski spawalniczej :wink32:

Opublikowano

Witam wszystkich ,słonko wyszło to trzeba się gdzieś przewietrzyć,macie jakieś propozycje?

Opublikowano

Romeo patrzyleś na termometr? +2 kałuże zamarznięte..

Opublikowano

Romeo patrzyleś na termometr? +2 kałuże zamarznięte..

eeetam bywało gorzej

Opublikowano

Wyżej podana linka nie otwiera się ...

A z przewietrzeniem dobry pomysł ... robi się ciepełko ... :)

link poprawiony

• Sympatycy
Opublikowano

Ok, czyli co? Nikt dziś nie jeździ?

Opublikowano

Ok, czyli co? Nikt dziś nie jeździ?

ja jeżdżę wlaśnie się ubieram może pojadę nad Miedwie,dawno tam nie byłem

• Sympatycy
Opublikowano

Proszę o odpowiedź na to pytanie.

Zrzut%20ekranu%202015-03-22%20o%2012.13.14.png

Opublikowano

Jak będziesz jechał nad Miedzwie dzwoń do mnie ... sześć sześć pięć jeden sześć dziewięć dziewięć trzy pięć ... podjadę też ... :)

jadę będę około 13 przy wejściu na plażę

Opublikowano

Proszę o odpowiedź na to pytanie.

Dobre pytanie :helpsmilie:

Wydaje mi się że TAK

Opublikowano

Zatem można :clapping:

• Sympatycy
Opublikowano

Wychodzi na to Rzelu, że nie można w podanej przeze mnie sytuacji wyprzedzić z prawej strony, gdyż sytuacja ma miejsce poza obszarem zabudowanym i nie ma wyznaczonych trzech pasów ruchu w tym samym kierunku. Zgadza się?

Pytam, bo w teście zaznaczyłem, że nie można na tej drodze wyprzedzić pojazd z prawej strony, tymczasem program testowy wskazał mi błędną odpowiedź - czyli, że można.

"10. Dopuszcza się wyprzedzanie z prawej strony na odcinku drogi z wyznaczonymi pasami ruchu, przy zachowaniu warunków określonych w ust. 1 i 7:

1) na jezdni jednokierunkowej;

2) na jezdni dwukierunkowej, jeżeli co najmniej dwa pasy ruchu na obszarze zabudowanym lub trzy pasy ruchu poza obszarem zabudowanym przeznaczone są do jazdy w tym samym kierunku."

Co jest do jasnej ciasnej? :D

Opublikowano

Wychodzi na to Rzelu, że nie można w podanej przeze mnie sytuacji wyprzedzić z prawej strony, gdyż sytuacja ma miejsce poza obszarem zabudowanym i nie ma wyznaczonych trzech pasów ruchu w tym samym kierunku. Zgadza się?

Pytam, bo w teście zaznaczyłem, że nie można na tej drodze wyprzedzić pojazd z prawej strony, tymczasem program testowy wskazał mi błędną odpowiedź - czyli, że można.

Co jest do jasnej ciasnej? :D

Można bo drogi składają się z dwóch jezdni jednokierunkowych i rozdzielone są "pasem zieleni" (w tym przypadku barierką) i nie ważne czy jest poza czy w terenie zabudowanym :laughing:

• Sympatycy
Opublikowano

Ok, czyli na autostradzie, gdy gościu blokuje lewy pas, mogę śmiało dać kierunek, na prawy i pooooosszzzzeeeeedłłłłłłłł, right? :horse:

I to samo na S3 go Gorzowa :D.

Opublikowano

powiedzmy ze TAK :clapping:

• Sympatycy
Opublikowano

nie ma powiedzmy. Konkretnie - mogę, czy nie mogę !

Opublikowano

Jeżeli są co najmniej dwa pasy w tym samym kierunki rozdzielone linia przerywana i oddzielone pasem zieleni lub barierką od drogi dwujezdniowej w przeciwnym kierunku to MOŻESZ :hammer::D