Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

• Sympatycy
Opublikowano

Witajcie Koledzy,

widzę że pierwsze promienie słońca spowodowały ożywienie wsród naszych "skuterowych morsów"... ? Jednak niestety to caly czas jeszcze zima, luty i nawet powietrze jeszcze zimowe. ❄ Ale już za kilka tygodni przyjdzie wiosna i wtedy dopiero zacznie się ruch wsród naszych skuterowej braci. Ja rownież z utęsknieniem oczekuje na wyższe temperatury i wiosenne słońce, ponieważ zaliczam się do tej części motocyklistów, którzy jeżdżą dla przyjemności, w jak najbardziej komfortowych warunkach.

Skoro ja wracam, po zimowym śnie, do życia naszej skuterowej społeczności to chyba tez już zaczne powoli wybudzać z zimowego snu moją Majesty, a następnie przygotuję ją do sezonu wykonując pełen przegląd. Niech rozpocznie nowy sezon wyregulowana, z nowymi płynami, olejami i filtrami. ? Ponadto obiecałem jej nowy pokrowiec oraz zaplanowałem kilka nowych zakupów...

Kochani, zaczynamy reaktywować rożne nasze wcześniejsza działania, spotkania oraz planowane imprezy.

Tak więc do napisania, usłyszenia i zobaczenia. Już bardzo się za Wami stęskniłem.

Pozdrawiam serdecznie

P.S. 1. Rzelu, czas zrobić porządek z Twoim skuterem... No i najwyższy czas na podjęcie jedynej i słusznej decyzji... Zacna czeka i już tęskni...

P.S. 2. Qubel, chyba musimy się w końcu spotkać w jakąś sobotę i załatwić zaległą sprawę...

P.S. 3. KriSSo, musimy w najbliższym czasie trochę udoskonalić Twoją Forze...

P.S. 4. Volf, chyba czas na zmiany i nowy zakup... Myśle, że to ciekawa oferta, na pewno warta poważnego rozważenia.

P.S. 5. Robsson, SlawoyAMD, KriSSo i Elvis, termin Majówki zbliża się wielkimi krokami, bierzemy się do działań organizacyjnych...

• Odpowiedzi 220
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• bilety

26

• burgifan

25

• Elvis

21

• romeo1971

17

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

P.S. 5. Robsson, SlawoyAMD, KriSSo i Elvis, termin Majówki zbliża się wielkimi krokami, bierzemy się do działań organizacyjnych...

Oczywiście panie szefie ... jestem w pełnej gotowości do działań ... !tank

Opublikowano

Co do jutrzejszego dnia jestem gotowy na miłą przejażdżkę, czekam na miejsce i. godzinę spotkania.

Pozdrawiam

• Klubowicze
Opublikowano

Co do jutrzejszego dnia jestem gotowy na miłą przejażdżkę, czekam na miejsce i. godzinę spotkania.

Pozdrawiam

Będę śledził temat.

Opublikowano

Kunisz, zdaje się, że Cię dzisiaj widzieliśmy na Lubieszynie, nawet Cię próbowaliśmy gonić, ale z marnym skutkiem :)

Będę śledził temat.

O ile nie będzie to wycieczka do Nowego Warpna, to postaram się również być.

Opublikowano

Urbi decyzja juz zapadła teraz czekam na Rzela Pozdrowienia dla Wszystkich !

Opublikowano

Prawda, byłem w okolicach o których wspomniał "burgifan" tylko szkoda że się nie spotkaliśmy :fireman2:

Opublikowano

no ja niestety caly czas na rozjazdach.W poniedzialek na chwile bede w domu,to moze w tygodniu jak bedzie okazja z wami sie pokulam.

• Klubowicze
Opublikowano

Kunisz, zdaje się, że Cię dzisiaj widzieliśmy na Lubieszynie, nawet Cię próbowaliśmy gonić, ale z marnym skutkiem :)

O ile nie będzie to wycieczka do Nowego Warpna, to postaram się również być.

A co masz do Nowego Warpna?

Opublikowano

Znudziło mi się i tyle.

Opublikowano

Ja rownież z utęsknieniem oczekuje na wyższe temperatury i wiosenne słońce, ponieważ zaliczam się do tej części motocyklistów, którzy jeżdżą dla przyjemności, w jak najbardziej komfortowych warunkach.

Wojtku ... a gdzie Twój super moto koc ... tylko nie mów że zimą uprałeś i Ci się skurczył ... :)

Opublikowano

przeziębiłem się i mam zgrzyt w domu żeby wyjechać ale się postaram jak coś

• Sympatycy
Opublikowano

Mirku, motokoc leży spakowany w pokrowcu i czeka na założenie na rozpoczęcie sezonu. Do połowy maja na pewno będzie zamontowany i użytkowany.

Opublikowano

Patrzę, patrzę :blush: i temp. nie chce przekroczyć więcej jak 5-6 stopni, więc odpuszczam sobie dzisiejsze kulanko, spędzę czas z rodzinką oraz na spacerze z wnuczkami :fireman2:.

Pozdrawiam.

Opublikowano

331950cec63fd407med.jpg

aa899212712bfb4emed.jpg

poprzednik PCX125 mogę oddać za 1000zł !scooter

SPRZEDANY

Opublikowano

A ja mam nadzieję, że następnym razem nic nie stanie na przeszkodzie, żebym z Wami pojechał na te żeberka (może się załapię na tę pyszną kawę o ktorej wspomniał Sławek ;) )

[ /quote] oczywiscie zapraszamy

• Klubowicze
Opublikowano

Ja nie mogę.

Opublikowano

poprzednik PCX125 mogę oddać za 1000zł !scooter

A co to jest ? Od jakiego wieku można na tym jeździć ?

• Klubowicze
Opublikowano

50 cm. - ty już możesz jeździć, ew. możesz schować pod kanapę w Burgmanie

Opublikowano

50 cm. - ty już możesz jeździć, ew. możesz schować pod kanapę w Burgmanie

sprzedano!!!!!!!!! dobre z tą kanapą uśmiałem sie,po pachy :clapping:

• Sympatycy
Opublikowano

Romeo1971, błyskawiczna sprzedaż?

Widzisz jakie to nasze Forum jest magiczne ?

Gratulacje

Opublikowano

Pokulałem trochę skuta … ale zanim to zrobiłem pojechałem zobaczyć co dzieje się na akcji charytatywnej „10 minut dla Kuby” która dzisiaj była organizowana u mnie na wsi …

A wyglądało to tak:

Była wiejska kapela … ale nie dawali rady bo muza z głośników zakłócała ichnie przyśpiewki …

f1.jpg

Przyjechało kilka motorów … a dokładniej … partyzanci …

f4.jpg

f2.jpg

f3.jpg

f5.jpg

Aż wreszcie moment kulminacyjny … członek klubu stargardzkich morsów popłynie rzeką …

f6.jpg

f7.jpg

A po całej akcji … udałem się na kulanko po okolicy …

f8.jpg

f9.jpg

Opublikowano

Dzięki pomysłowi i możliwościom qszyśka przyozdobiłem moją Aprilię w taki oto uchwyt na nawi,zegarek i takie tam...

http://fotowrzut.pl/4O1S1HWDNM

Qszysiek jesteś wielki.

• Klubowicze
Opublikowano

Dzięki pomysłowi i możliwościom qszyśka przyozdobiłem moją Aprilię w taki oto uchwyt na nawi,zegarek i takie tam...

http://fotowrzut.pl/4O1S1HWDNM

Qszysiek jesteś wielki.

Krzysiek czuję tutaj wielką produkcję jak koledzy z forum zobaczą.

Opublikowano

Krzysiek czuję tutaj wielką produkcję jak koledzy z forum zobaczą.

Nie widzę problemu do aprilii szablon już mam.