Sympatycy Urbi Opublikowano 21 Lutego 2015 Sympatycy Opublikowano 21 Lutego 2015 Witajcie Koledzy, widzę że pierwsze promienie słońca spowodowały ożywienie wsród naszych "skuterowych morsów"... ? Jednak niestety to caly czas jeszcze zima, luty i nawet powietrze jeszcze zimowe. ❄ Ale już za kilka tygodni przyjdzie wiosna i wtedy dopiero zacznie się ruch wsród naszych skuterowej braci. Ja rownież z utęsknieniem oczekuje na wyższe temperatury i wiosenne słońce, ponieważ zaliczam się do tej części motocyklistów, którzy jeżdżą dla przyjemności, w jak najbardziej komfortowych warunkach. Skoro ja wracam, po zimowym śnie, do życia naszej skuterowej społeczności to chyba tez już zaczne powoli wybudzać z zimowego snu moją Majesty, a następnie przygotuję ją do sezonu wykonując pełen przegląd. Niech rozpocznie nowy sezon wyregulowana, z nowymi płynami, olejami i filtrami. ? Ponadto obiecałem jej nowy pokrowiec oraz zaplanowałem kilka nowych zakupów... Kochani, zaczynamy reaktywować rożne nasze wcześniejsza działania, spotkania oraz planowane imprezy. Tak więc do napisania, usłyszenia i zobaczenia. Już bardzo się za Wami stęskniłem. Pozdrawiam serdecznie P.S. 1. Rzelu, czas zrobić porządek z Twoim skuterem... No i najwyższy czas na podjęcie jedynej i słusznej decyzji... Zacna czeka i już tęskni... P.S. 2. Qubel, chyba musimy się w końcu spotkać w jakąś sobotę i załatwić zaległą sprawę... P.S. 3. KriSSo, musimy w najbliższym czasie trochę udoskonalić Twoją Forze... P.S. 4. Volf, chyba czas na zmiany i nowy zakup... Myśle, że to ciekawa oferta, na pewno warta poważnego rozważenia. P.S. 5. Robsson, SlawoyAMD, KriSSo i Elvis, termin Majówki zbliża się wielkimi krokami, bierzemy się do działań organizacyjnych...
Elvis Opublikowano 21 Lutego 2015 Autor Opublikowano 21 Lutego 2015 P.S. 5. Robsson, SlawoyAMD, KriSSo i Elvis, termin Majówki zbliża się wielkimi krokami, bierzemy się do działań organizacyjnych... Oczywiście panie szefie ... jestem w pełnej gotowości do działań ... !tank
kunisz Opublikowano 21 Lutego 2015 Opublikowano 21 Lutego 2015 Co do jutrzejszego dnia jestem gotowy na miłą przejażdżkę, czekam na miejsce i. godzinę spotkania. Pozdrawiam
Klubowicze bilety Opublikowano 21 Lutego 2015 Klubowicze Opublikowano 21 Lutego 2015 Co do jutrzejszego dnia jestem gotowy na miłą przejażdżkę, czekam na miejsce i. godzinę spotkania. Pozdrawiam Będę śledził temat.
burgifan Opublikowano 21 Lutego 2015 Opublikowano 21 Lutego 2015 Kunisz, zdaje się, że Cię dzisiaj widzieliśmy na Lubieszynie, nawet Cię próbowaliśmy gonić, ale z marnym skutkiem Będę śledził temat. O ile nie będzie to wycieczka do Nowego Warpna, to postaram się również być.
VOLF Opublikowano 21 Lutego 2015 Opublikowano 21 Lutego 2015 Urbi decyzja juz zapadła teraz czekam na Rzela Pozdrowienia dla Wszystkich !
kunisz Opublikowano 21 Lutego 2015 Opublikowano 21 Lutego 2015 Prawda, byłem w okolicach o których wspomniał "burgifan" tylko szkoda że się nie spotkaliśmy
grota10 Opublikowano 21 Lutego 2015 Opublikowano 21 Lutego 2015 no ja niestety caly czas na rozjazdach.W poniedzialek na chwile bede w domu,to moze w tygodniu jak bedzie okazja z wami sie pokulam.
Klubowicze bilety Opublikowano 22 Lutego 2015 Klubowicze Opublikowano 22 Lutego 2015 Kunisz, zdaje się, że Cię dzisiaj widzieliśmy na Lubieszynie, nawet Cię próbowaliśmy gonić, ale z marnym skutkiem O ile nie będzie to wycieczka do Nowego Warpna, to postaram się również być. A co masz do Nowego Warpna?
Elvis Opublikowano 22 Lutego 2015 Autor Opublikowano 22 Lutego 2015 Ja rownież z utęsknieniem oczekuje na wyższe temperatury i wiosenne słońce, ponieważ zaliczam się do tej części motocyklistów, którzy jeżdżą dla przyjemności, w jak najbardziej komfortowych warunkach. Wojtku ... a gdzie Twój super moto koc ... tylko nie mów że zimą uprałeś i Ci się skurczył ...
romeo1971 Opublikowano 22 Lutego 2015 Opublikowano 22 Lutego 2015 przeziębiłem się i mam zgrzyt w domu żeby wyjechać ale się postaram jak coś
Sympatycy Urbi Opublikowano 22 Lutego 2015 Sympatycy Opublikowano 22 Lutego 2015 Mirku, motokoc leży spakowany w pokrowcu i czeka na założenie na rozpoczęcie sezonu. Do połowy maja na pewno będzie zamontowany i użytkowany.
kunisz Opublikowano 22 Lutego 2015 Opublikowano 22 Lutego 2015 Patrzę, patrzę i temp. nie chce przekroczyć więcej jak 5-6 stopni, więc odpuszczam sobie dzisiejsze kulanko, spędzę czas z rodzinką oraz na spacerze z wnuczkami . Pozdrawiam.
romeo1971 Opublikowano 22 Lutego 2015 Opublikowano 22 Lutego 2015 poprzednik PCX125 mogę oddać za 1000zł !scooter SPRZEDANY
wd40 Opublikowano 22 Lutego 2015 Opublikowano 22 Lutego 2015 A ja mam nadzieję, że następnym razem nic nie stanie na przeszkodzie, żebym z Wami pojechał na te żeberka (może się załapię na tę pyszną kawę o ktorej wspomniał Sławek ) [ /quote] oczywiscie zapraszamy
burgifan Opublikowano 22 Lutego 2015 Opublikowano 22 Lutego 2015 poprzednik PCX125 mogę oddać za 1000zł !scooter A co to jest ? Od jakiego wieku można na tym jeździć ?
Klubowicze bilety Opublikowano 22 Lutego 2015 Klubowicze Opublikowano 22 Lutego 2015 50 cm. - ty już możesz jeździć, ew. możesz schować pod kanapę w Burgmanie
romeo1971 Opublikowano 22 Lutego 2015 Opublikowano 22 Lutego 2015 50 cm. - ty już możesz jeździć, ew. możesz schować pod kanapę w Burgmanie sprzedano!!!!!!!!! dobre z tą kanapą uśmiałem sie,po pachy
Sympatycy Urbi Opublikowano 22 Lutego 2015 Sympatycy Opublikowano 22 Lutego 2015 Romeo1971, błyskawiczna sprzedaż? Widzisz jakie to nasze Forum jest magiczne ? Gratulacje
Elvis Opublikowano 22 Lutego 2015 Autor Opublikowano 22 Lutego 2015 Pokulałem trochę skuta … ale zanim to zrobiłem pojechałem zobaczyć co dzieje się na akcji charytatywnej „10 minut dla Kuby” która dzisiaj była organizowana u mnie na wsi … A wyglądało to tak: Była wiejska kapela … ale nie dawali rady bo muza z głośników zakłócała ichnie przyśpiewki … Przyjechało kilka motorów … a dokładniej … partyzanci … Aż wreszcie moment kulminacyjny … członek klubu stargardzkich morsów popłynie rzeką … A po całej akcji … udałem się na kulanko po okolicy …
kowal Opublikowano 22 Lutego 2015 Opublikowano 22 Lutego 2015 Dzięki pomysłowi i możliwościom qszyśka przyozdobiłem moją Aprilię w taki oto uchwyt na nawi,zegarek i takie tam... http://fotowrzut.pl/4O1S1HWDNM Qszysiek jesteś wielki.
Klubowicze bilety Opublikowano 22 Lutego 2015 Klubowicze Opublikowano 22 Lutego 2015 Dzięki pomysłowi i możliwościom qszyśka przyozdobiłem moją Aprilię w taki oto uchwyt na nawi,zegarek i takie tam... http://fotowrzut.pl/4O1S1HWDNM Qszysiek jesteś wielki. Krzysiek czuję tutaj wielką produkcję jak koledzy z forum zobaczą.
qszysiek Opublikowano 22 Lutego 2015 Opublikowano 22 Lutego 2015 Krzysiek czuję tutaj wielką produkcję jak koledzy z forum zobaczą. Nie widzę problemu do aprilii szablon już mam.
Rekomendowane odpowiedzi