Sympatycy Urbi Opublikowano 10 Lutego 2015 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 W najbliższy czwartek jest "Tłusty czwartek" :-) Odnośnik do komentarza
Sympatycy Robsson Opublikowano 10 Lutego 2015 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 A dziś w końcu się zebrałem i zrobiłem wymianę oleju w silniczku, wymieniłem filterek i świeczkę. Odpalił od pierwszego dotyku - mój skarbeczek Odnośnik do komentarza
Sympatycy KriSSo Opublikowano 10 Lutego 2015 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 Ok, to bierzemy pączki na ognisko !TAZ Odnośnik do komentarza
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 11 Lutego 2015 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 Robsson... Super warunki masz tam u siebie na takie roboty. U mnie ciaśniej i zimno Film pierwsza klasa Odnośnik do komentarza
burgifan Opublikowano 11 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 Robsson super filmik ! Oczywiście łapka w górę Jaką świeczkę kupiłeś ? Pytam, bo też mam zamiar wymienić. Pozdro ! Odnośnik do komentarza
Klubowicze ArtCho Opublikowano 11 Lutego 2015 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 Co robimy w czwartek? Może wreszcie jakieś ognisko? Moja propozycja jest (dla odmiany) KFC na Mieszka, albo w CH Molo (chociaż nie lubię jeździć do centrów handlowych...). Ja (wygląda na to) mam jutro wolny wieczór. Odnośnik do komentarza
Sympatycy Robsson Opublikowano 11 Lutego 2015 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 Robsson super filmik ! Oczywiście łapka w górę Jaką świeczkę kupiłeś ? Pytam, bo też mam zamiar wymienić. Pozdro ! Dzięki Świeczka po taniości NGK CR7E - przyszłościowo spróbuję irydowej. pzdr Odnośnik do komentarza
Klubowicze ArtCho Opublikowano 12 Lutego 2015 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 19.00 KFC na Mieszka (koło Opla). Wiem, że bedą Bilety i Melmacie. Odnośnik do komentarza
minimi1 Opublikowano 12 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 19.00 KFC na Mieszka (koło Opla). Wiem, że bedą Bilety i Melmacie. nareszcie cos blisko, pieszo dla zdrowotnosci podejde Odnośnik do komentarza
Klubowicze ArtCho Opublikowano 12 Lutego 2015 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 No, i zdrowa żywność! Odnośnik do komentarza
Klubowicze bilety Opublikowano 12 Lutego 2015 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Jak Artur napisał przyjedziemy z melmacie na skuterach. Odnośnik do komentarza
Rzelu Opublikowano 12 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Będę. Odnośnik do komentarza
Sympatycy KriSSo Opublikowano 12 Lutego 2015 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Postaram się podjechać Odnośnik do komentarza
Sympatycy Urbi Opublikowano 12 Lutego 2015 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Z przykrością informuję, że niestety nie uda mi się z Wami spotkać na dzisiejszym spocie. :-( Popołudnie spędzam w gronie rodzinnym, objadając się pączkami i faworkami. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
romeo1971 Opublikowano 12 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 też mi się nie uda podjechać a bardzo bym chciał, wymieniam uszczelke pod głowica w aucie, bawcie się dobrze i dobijcie kalori za mnie, 30 km po Szczecinie dzisiaj nakręciłem Odnośnik do komentarza
Joshua_77 Opublikowano 12 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Jeśli uda mi się wrócić ze Świnoujścia do 19:00 to tez podjade na chwilunie;-) Odnośnik do komentarza
Rogierro Opublikowano 12 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Ja do 19.30 z córą na treningu ale życzę przyjemnego spotu. Odnośnik do komentarza
Elvis Opublikowano 12 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 No to się pochwalę ... dzisiaj nie wytrzymałem i patrząc na ładną pogodę (słonko i temperatura około 6-7 stopni na plusie), wytargałem z garażu swojego skuta ... Próbowałem odpalić ale ... aku straciło trochę mocy i słabo kręcił ... podłączyłem ładowarkę ... wystarczyło 10 minut ... dwa ruchy manetką i ... odpalam ... Pierwszy raz zachechłał .. chwila przerwy i ... i za drugim razem usłyszłem ten cudowny dźwięk ... Moto odpalone ... No i zrobiłem około 30 km wkoło komina ... o wrażeniach opowiadał nie będę ale humorek podskoczył mi do dziesiatki ... Fotki marnej jakości bo robiłem ... zapalniczką ... Odnośnik do komentarza
Klubowicze ArtCho Opublikowano 12 Lutego 2015 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Elvis, bym Ci pogratulował, ale Bilety z Melmaciem Ciebie "ograli". Oto jak wyglądali dziś po spocie przy kfc Zwróć uwagę na szron na siedzeniach. A przy okazji dzięki za miłe spotkanie! Odnośnik do komentarza
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 12 Lutego 2015 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Twardziele Tam bliżej budynków to śnieg jeszcze leży?? Odnośnik do komentarza
Sympatycy Urbi Opublikowano 12 Lutego 2015 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Slawoy, śniegu już nie ma w Szczecinie. Aczkolwiek i tak wielki szacun dla bilety i melmacie, którzy wybrali się na dzisiejszy spot na skuterach, tym bardziej że wieczorem temperatura drastycznie spadła. Pozdrowienia Odnośnik do komentarza
Stephan Opublikowano 12 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Witam wszystkich, jestem nowym użytkownikiem Burgmana i właśnie zrobiłem w lutym pierwsze 100 km przebiegu. Frajda nawet większa niż przypuszczałem - a to mój pierwszy skuter. Myślę, że zadomowię się na tym forum na dłużej . Odnośnik do komentarza
Rogierro Opublikowano 13 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Witaj Stephan, kolejna 125-tka do kolekcji. Do zobaczenia w realu na spocie. Odnośnik do komentarza
romeo1971 Opublikowano 13 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Bilety z Melmaciem zazdroszcze wam też bym podjechał no ale silnik mam rozebrany w aucie ale następnym razem napewno będę,Fajne fotki Witaj Stephan Odnośnik do komentarza
wd40 Opublikowano 13 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 czesc Stephan Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi