Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 9 Lutego 2015 Klubowicze Opublikowano 9 Lutego 2015 Bigu... Myślę, że bez noclegu za sponsorujemy Ci nadmorskie powietrze, kiełbaskę na grilla i niezapomniane wrażenia... Nawet jeśli ulegniesz ognistej wodzie i zostaniesz oglądać gwiazdy w morskiej toni, to "przewaletujemy" cię do dnia następnego
romeo1971 Opublikowano 10 Lutego 2015 Opublikowano 10 Lutego 2015 Kasa poszła.Na całej majówce nie będę ale może uda mi sie podjechać na obiad i przejazd wspólny, nie jest to wielka kasa
Burgerman Opublikowano 15 Lutego 2015 Opublikowano 15 Lutego 2015 Poproszę o dopisanie do listy. Wariant 1. Jutro zrobię przelew.
Joshua_77 Opublikowano 17 Lutego 2015 Opublikowano 17 Lutego 2015 Wojtku przelew wykonany. Kaska powinna być dzisiaj u Ciebie na koncie;-)
dr.big Opublikowano 26 Lutego 2015 Opublikowano 26 Lutego 2015 Bigu... Myślę, że bez noclegu za sponsorujemy Ci nadmorskie powietrze, kiełbaskę na grilla i niezapomniane wrażenia... (...) A spoko, z nad morza, nad morze w Swinoujściu mam jakieś 40 km, dlatego, jeśli będę w pobliżu, to na chwilę wpadnę .
Sympatycy Urbi Opublikowano 27 Lutego 2015 Autor Sympatycy Opublikowano 27 Lutego 2015 Drodzy Koledzy i Koleżanki, chciałbym przypomnieć, że termin zgłoszeń na Majówkę Zachodniopomorską 2015 dobiega końca. Zostały ostatnie 2 dni. Wszystkich zainteresowanych bardzo proszę o zapisy i wpłaty. Pozdrawiam i gorąco zachęcam do udziału w tym spotkaniu.
Sympatycy Urbi Opublikowano 28 Lutego 2015 Autor Sympatycy Opublikowano 28 Lutego 2015 Rzelu, qubel, grota10, KOT45, Bob, VOLF, wooferai, Samba, Tiger02, melmacie no i ArtCho - a Wy Koledzy nie planujecie i nie potwierdzacie udziału w Majówce...?!?! Czekamy na Wasze deklaracje.
Klubowicze ArtCho Opublikowano 28 Lutego 2015 Klubowicze Opublikowano 28 Lutego 2015 Jesli miałbym dzisiaj podać Tak lub Nie, to wybieram Nie... Ale do majówki jeszcze sporo czasu, więc będę czekał do ostatniej chwili. Albo się uda albo nie... Sorry, taka sytuacja.
Klubowicze ArtCho Opublikowano 28 Lutego 2015 Klubowicze Opublikowano 28 Lutego 2015 Hmmm ... szkoda chłopaku ... liczyłem na Ciebie ... Mam jednak nadzieję że zmienisz jeszcze zdanie ... Elvis, trolu jeden! Czytaj ze zrozumieniem! Termin jest do dzisiaj. I dzisiaj nie zapłacę, będąc świadomym konsekwencji. Ale jeśli moja sytuacja się poprawi do majówki, wtedy powiem tak, także ze świadomością konsekwencji (że może już nie być miejsc...).
Sympatycy Urbi Opublikowano 28 Lutego 2015 Autor Sympatycy Opublikowano 28 Lutego 2015 Myślę, że postaramy się zarezerwować chociaż jeden domek więcej, tak na wszelki wypadek...
burgifan Opublikowano 28 Lutego 2015 Opublikowano 28 Lutego 2015 No i git ... bo już się martwiłem że Ciebie nie będzie ... Nie martw się Elvisku, nie darowałbym sobie, musimy się wreszcie razem napić pifka
Sympatycy Urbi Opublikowano 28 Lutego 2015 Autor Sympatycy Opublikowano 28 Lutego 2015 Urbi tak jak mówiłem mnie nie bedzie ! Tak, VOLF, już wnoszę korektę.
grota10 Opublikowano 28 Lutego 2015 Opublikowano 28 Lutego 2015 NO u mnie b powazne problemy zdrowotne z zona.Tak ze i burgmania 2015 stoi pod znakiem zapytania mimo deklaracji i wplaty pieniedzy.Musze jeszcze kilka dni poczekac,jesli bedzie dobrze,to pod koniec tygodnia zadeklaruje swaja chec przybycia i wniose oplate,jesli jeszcze bedzie taka mozliwosc.Zycie ostatnio mnie nie rozpieszcza-niestety
Stephan Opublikowano 28 Lutego 2015 Opublikowano 28 Lutego 2015 Przepraszam za późną deklarację, ale do dzisiaj nie byłem pewien, czy będę miał czas w maju. Wariant 1. Przelew zlecony dzisiaj, dojdzie pewnie w poniedziałek rano.
Sympatycy Robsson Opublikowano 28 Lutego 2015 Sympatycy Opublikowano 28 Lutego 2015 Myślę, że postaramy się zarezerwować chociaż jeden domek więcej, tak na wszelki wypadek... Potwierdzam
wooferai Opublikowano 28 Lutego 2015 Opublikowano 28 Lutego 2015 Tak jak już pisałem Wojtku mnie nie będzie, choć bardzo żałuje. Jeżeli uda mi się wpaść do Was, to będę w piątek na parę godzin.
Rzelu Opublikowano 1 Marca 2015 Opublikowano 1 Marca 2015 Spokojnie, jako urodzony w Niedzielę stwierdzam: kula ziemska cały czas się kręci, wszystko w naturze się wyrównuje, kto zapłacił będzie może spał w domu, a kto nie - na jego miejscu. Mt 20,16 Tak ostatni będą pierwszymi, a pierwsi ostatnimi.
Klubowicze ArtCho Opublikowano 1 Marca 2015 Klubowicze Opublikowano 1 Marca 2015 A co do czytania ze zrozumieniem to Ci powiem żażdy ma inny jego rodzaj ... Żażdy powiadasz... Ale miło mi słyszeć, że ktoś będzie żałował, jak mnie nie będzie.
Sympatycy Urbi Opublikowano 1 Marca 2015 Autor Sympatycy Opublikowano 1 Marca 2015 Artur, ja wierzę że i tak się pojawisz. Nie wyobrażam sobie tej imprezy bez Ciebie. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Rekomendowane odpowiedzi