burgifan Opublikowano 14 Stycznia 2015 Opublikowano 14 Stycznia 2015 Na prawdę szczerze się bardzo cieszę, że będzie okazja poznać kolegów na żywo
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 15 Stycznia 2015 Klubowicze Opublikowano 15 Stycznia 2015 Pieniążki poleciały, więc jeszcze dziś powinny być u Ciebie (Urbi), na koncie
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 16 Stycznia 2015 Klubowicze Opublikowano 16 Stycznia 2015 Elvisku, pisałem o tym od początku, ale widać odgórnie postanowiono inaczej... Szkoda takiej okazji, by spopularyzować nasz kawałek Burgmanii, choć na pewno nie zdobylibyśmy jakieś super frekwencji, to zawsze można by liczyć na coroczną zwyżkę... Nie jest jeszcze za późno, by zmienić decyzję
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 16 Stycznia 2015 Klubowicze Opublikowano 16 Stycznia 2015 Ogólnie to po wczorajszym i dzisiejszym dniu z nielicznymi wyjątkami, mam wrażenie, że nasze forum Zachodniopomorskie zapadło w sen zimowy
wd40 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Opublikowano 18 Stycznia 2015 rezerwuje pokoj dwuosobowy Ja i Jola ( zona ) kaska wkrotce . chetnie poznamy nowych kolegow
azjon Opublikowano 21 Stycznia 2015 Opublikowano 21 Stycznia 2015 potwierdzam udział w Majówce - wariant 1 - kasa poszła
Klubowicze ArtCho Opublikowano 22 Stycznia 2015 Klubowicze Opublikowano 22 Stycznia 2015 Szanowni koledzy ... nie wiem jak Wy postrzegacie ten temat ale ja mam następujące odczucia: - nie da się ukryć ze nasza majówka została przyćmiona Burgmanią 2015 - bardzo mało a wręcz niewiele mamy zgłoszeń z innych regionów Polski i teraz ... jeśli chcemy, by odwiedzili nas koledzy z innych regionów Polski przyjeżdżając na naszą majówkę, to uważam że ten temat powinien być umieszczony (a przynajmniej link do tego tematu), w dziale Imprezy, podróże ... a i jeszcze jedno ... w dzisiejszych czasach bez odpowiedniej reklamy nie można osiągnąć dobrych wyników ... Elvisku, pisałem o tym od początku, ale widać odgórnie postanowiono inaczej... Szkoda takiej okazji, by spopularyzować nasz kawałek Burgmanii, choć na pewno nie zdobylibyśmy jakieś super frekwencji, to zawsze można by liczyć na coroczną zwyżkę... Nie jest jeszcze za późno, by zmienić decyzję No właśnie ... wiem że pisałeś i wiem że miało być bardziej lokalnie ale ... z tego co widzę (a nie chcę być złym prorokiem) ... frekwencja może być bardzo cieniutka ... nawet w szeregach naszej grupy zachodniopomorskiej ... odpukałem w niemalowane ... Panowie, te wpisy moim zdaniem były niepotrzebne... Przeczytajcie to proszę raz jeszcze i zastanówcie się, jak Wy byście to odczytali napalając się na imprezę dajmy na to w Zakopanem, a miejscowi górale umieściliby takie wpisy jak Wasze. Ja to czytam tak: "Elvis i SlawoyAMD chcą, żebym przyjechał, ale "góra" (Bilety i ArtCho?) niechętnie patrzą na mój przyjazd. Eeee, to nie ma co się narzucać. Nie jadę. Poza tym goście się tam kłócą, to po co mam się wcinać między wódkę a zakąskę" Robiąc wpisy na forum proponuję zastosować starą zasadę modelarską: trzy razy przymierz, a dopiero potem przyklej. Żeby nie było wątpliwości: nikt nic odgórnie nie postanowił. Zarezerwowaliśmy o ile dobrze pamiętam kupę miejsc właśnie z myślą o naszych Gościach "z zagranicy". Bo wersja "tylko lokalesi", to dużo mniej domków, a uznaliśmy, że miejscówka i sama impreza może być interesująca dla wielu. I bez sensu jest mówić, że Burgmania przyćmiła naszą imprezę: Burgmania, to coroczny zlot całej społeczności burgmaniackiej, a nasza impreza nie jest i nigdy nie miała być konkurencją. Przypominam, co napisał Elvis, kiedy zainicjował spotkanie: Obserwując i czytając forum, w mojej małej główce zrodził się pomysł by zebrać naszą grupę i zorganizować spotkanie integracyjne w szerszym kręgu. O tej porze roku zrobić się tego nie da, za mało czasu, ale wiosną wszystko jest możliwe. .Postanowiliśmy więc, że zrobimy takie spotkanie i będzie ono miało formę otwartą. Nie będziemy tego reklamować, bo nasi przyjaciele (np. TermiN czy Piootr i spółka ) sami nas znajdą i nie muszą "się wpraszać", bo wiadomo, że dla nich miejsce jest. Wzięliśmy pod uwagę ilość nas z Zachodniopomorskiego i zostawiliśmy trochę miejsc dla niespodziewanych gości (jak w Wigilię). A więc każdy, kto chce może przyjechać...
Klubowicze bilety Opublikowano 22 Stycznia 2015 Klubowicze Opublikowano 22 Stycznia 2015 Amen - i zakończcie ten temat wałkować, szczególne że to jeszcze kawał czasu.
Termi_N Opublikowano 22 Stycznia 2015 Opublikowano 22 Stycznia 2015 Nie wiem czym się martwicie ale moim zdaniem termin jest bardzo dobry i nic niczego nie przyćmiewa. Nie wiem jaki był zamysł ale ArtCho ma rację jak się chce to można wszystko odnaleźć i skorzystać. Mogę Wam tylko kibicować i cieszę się że będę mógł Was widzieć - jeśli taki jest cel to będę taką fajną imprezę z całych sił reklamował.
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 22 Stycznia 2015 Klubowicze Opublikowano 22 Stycznia 2015 Termi_N czekam na nasze kolejne spotkanie z niecierpliwością Archo - Nie popełnia błędów, kto nic nie robi Może po prostu z Elvisem chcieliśmy bardziej pokazać, że Zachodniopomorskie też się świetnie organizuje, jak Śląskie i Mazowieckie, ale to widać już po samym naszym forum, gdzie "życie" w porównaniu z większością regionów, jest bujne jak cholera Wiem, że spora liczba czytelników w ogóle nie wchodzi na regionalne tematy, bo sam baaardzo długo tam nie zaglądałem... Dopiero po pierwszej mojej Burgmanii, poznaniu kilkunastu ludzi bliżej (szczególnie z Łódzkiego), zacząłem przeglądać różne "krainy"... Tylko o to mi chodziło i przepraszam za zamieszanie !pomidor !placz2
Klubowicze Piootr Opublikowano 23 Stycznia 2015 Klubowicze Opublikowano 23 Stycznia 2015 To trzeba powtórzyć ! Przyjmijcie moją wstępną deklarację udziału z spotkaniu. Ostateczna "diecezja" do 10 lutego. Pozdrawiam
Bobas Opublikowano 23 Stycznia 2015 Opublikowano 23 Stycznia 2015 Kujawiacy też chyba wystawią swoją delegację . Damy znać do końca lutego.
Sympatycy Urbi Opublikowano 23 Stycznia 2015 Autor Sympatycy Opublikowano 23 Stycznia 2015 Z przyjemnością powitamy w naszych skromnych progach zarówno, delegację z Mazowsza jak i z Kujaw. :-) Bardzo się cieszymy, że będziemy mieli możliwość spędzić wspólnie czas z naszymi przyjaciółmi z województwa mazowieckiego i kujawsko-pomorskiego. :-) Bardzo serdecznie zapraszamy.
damianus2222 Opublikowano 23 Stycznia 2015 Opublikowano 23 Stycznia 2015 Bobas byłoby bardzo miło, nawet bysmy mogli razem z Bobem dołaczyli się do was
Bobas Opublikowano 24 Stycznia 2015 Opublikowano 24 Stycznia 2015 Zrobimy wszystko, żeby przyjechać. Przeszkodą może być tylko jakaś nagła sytuacja w pracy lub nawał roboty przed Burgmanią.
wooferai Opublikowano 29 Stycznia 2015 Opublikowano 29 Stycznia 2015 Bardzo żałuję, ale z przyczyn zależnych od mojego przyjaciela, muszę zrezygnować z udziału w Majówce Zachodniopomorskiej. Ten złośliwy przyjaciel postanowił wziąć ślub cywilny w dniu 16 maja.... Pozostaje mi jedynie, wybić mu to z głowy na co się raczej nie zapowiada, ale kto wie... :-)
Sympatycy Urbi Opublikowano 29 Stycznia 2015 Autor Sympatycy Opublikowano 29 Stycznia 2015 Bardzo żałuję, ale z przyczyn zależnych od mojego przyjaciela, muszę zrezygnować z udziału w Majówce Zachodniopomorskiej. Ten złośliwy przyjaciel postanowił wziąć ślub cywilny w dniu 16 maja.... Pozostaje mi jedynie, wybić mu to z głowy na co się raczej nie zapowiada, ale kto wie... :-) Arek, przykra sytuacja. Możesz chociaż przyjechać w piątek popołudniu, zostać na ognisku i późnym wieczorem wrócić do Szczecina. Kilka godzin spędzisz w towarzystwie Burgmaniaków.
Klubowicze ArtCho Opublikowano 29 Stycznia 2015 Klubowicze Opublikowano 29 Stycznia 2015 Teraz się zacznie: śluby, komunie, rocznice komunii... Życie PS Sorry, za OT.
wooferai Opublikowano 29 Stycznia 2015 Opublikowano 29 Stycznia 2015 Zakładam już Wojtku w 99% taką opcję przyjazdu na Majówkę.
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 29 Stycznia 2015 Klubowicze Opublikowano 29 Stycznia 2015 No koniecznie, bo muszę twojego Burka zobaczyć
wooferai Opublikowano 29 Stycznia 2015 Opublikowano 29 Stycznia 2015 Dokładnie tak Elvis, myślę to zrobić... Bo wielki żal dla mnie, było by się nie spotkać razem z Wami na takim spotkaniu.... Że o foto z moją bordową z samego rana na deptaku...nie wspomnę :-)
Bobas Opublikowano 9 Lutego 2015 Opublikowano 9 Lutego 2015 Z Kujaw będę na pewno ja i Szamot. Proszę o dopisanie do listy. Czy opłatę mogę uiścić 2 marca ?
dr.big Opublikowano 9 Lutego 2015 Opublikowano 9 Lutego 2015 Jeśli pogoda i inne czynniki dopiszą , to będę na parę godzin bez noclegu. Opłaty jeśli będą potrzebne- na miejscu.
Rekomendowane odpowiedzi