Sympatycy KriSSo Opublikowano 20 Listopada 2014 Sympatycy Opublikowano 20 Listopada 2014 Wojtku, nawet Lecha 0%?
Sympatycy Urbi Opublikowano 20 Listopada 2014 Sympatycy Opublikowano 20 Listopada 2014 Jutro czwartek jak by ktoś zapomniał. Bardzo mi przykro, ale niestety nie mogę uczestniczyć w dzisiejszym spotkaniu...;-) Sprawy rodzinne... Pozdrawiam i życzę udanego spotu. :-) Wojtku, nawet Lecha 0%? Nie lubię żadnego piwa...
Joshua_77 Opublikowano 20 Listopada 2014 Opublikowano 20 Listopada 2014 Kto bedzie dzisiaj na 2oo pod Pleciuga?
Joshua_77 Opublikowano 20 Listopada 2014 Opublikowano 20 Listopada 2014 Kto bedzie dzisiaj na 2oo pod Pleciuga?
Klubowicze ArtCho Opublikowano 20 Listopada 2014 Klubowicze Opublikowano 20 Listopada 2014 Z przyjemnością, przy jakiejś okazji, poznam się z Wrzoniem, ale na pewno z Wami nie napiję się piffka... Czuję się trochę jak w skeczu "Sęk". Staropolszczyzny mi się zachciało! Równie dobrze mogłem napisać, że wypalimy razem fajkę pokoju, albo wypijemy po kielichu...
Sympatycy Urbi Opublikowano 20 Listopada 2014 Sympatycy Opublikowano 20 Listopada 2014 A mi sie przypomniał skecz z udziałem Opani i Kowalewskiego "Liwko, Liwko skocz po piwko..." ;-)
Klubowicze bilety Opublikowano 20 Listopada 2014 Klubowicze Opublikowano 20 Listopada 2014 Kto bedzie dzisiaj na 2oo pod Pleciuga? Marek plus melmacie, na pewno będziemy.
qubel Opublikowano 20 Listopada 2014 Opublikowano 20 Listopada 2014 buuu a ja nie moge sie z Wami spotkać. Pozdrawiam z dalekich Chin a dokładnie z Chongqing. Do zobaczenia wkrótce!
burgifan Opublikowano 20 Listopada 2014 Opublikowano 20 Listopada 2014 Nie lubię żadnego piwa... Powiedz że żartujesz !
minimi1 Opublikowano 20 Listopada 2014 Opublikowano 20 Listopada 2014 A Burgifan był 2OO, zadawał szyku kamizelką - panny na sali drżały z podniecenia, - podsumowując - ma największe cochones tej jesieni ( poza Maćkiem-mechanikiem, ale to już są trwałe zmiany w płacie potylicznym, więc jeśli usłyszę że wjechał do tramwaju tylnymi drzwiami a wyjechał przednimi to nawet mi brew nie drgnie...) W skrócie: wyobraź sobie... Białe śniegi Arktyki... bezmiar śniegu po horyzont... nagle lód pęka... wynurza się radziecka atomowa łódź podwodna... wybiega 40-60 spragnionych widoku lądu członków załogi... napotykają zabłąkaną na lodzie fokę... i zbiorowo ją gwałcą... przyczym bosmanmat gra na gitarze.... Ale kto nie lubi gry na gitarze - może ja po prostu nie mam słuchu... widocznie jestem bardzo chory, nie pytałem się o jakość muzyki- co zawsze jest sprawą ulotną i zależną od nastroju, ilości wypitego piwa 0 procent też, ale o rodzaj (jazz, beat, disco polo tego typu) Oprócz tego choroba sprzyja rozmyślaniom i myślę sobie, jak to jest, że jak poruszałem się skutem nie byłem chory a teraz odziany, w czapce etc jestem. Może to związane jest z tym, że wirusy i bakterie po prostu poruszają się z określoną prędkością, niższą niż ja
Joshua_77 Opublikowano 20 Listopada 2014 Opublikowano 20 Listopada 2014 No i po spotkaniu, ktore zakonczylismy w Auchan na kebabie:-) Choc w okrojonym skladzie tj. ja, bilety, melmacie i Rogerro na 2oo oraz KriSSo i ArtCho "gościnnie na 4oo" to spotkanie w pelni udane;-) Dzieki koledzy za mile spedzony wieczor i interesujace oraz pouczajace rozmowy;-)
Klubowicze bilety Opublikowano 20 Listopada 2014 Klubowicze Opublikowano 20 Listopada 2014 Ja również dziękuje wszystkim za wspólny przejazd, papu i oczywiście pogaduchy.
Klubowicze ArtCho Opublikowano 20 Listopada 2014 Klubowicze Opublikowano 20 Listopada 2014 No i po spotkaniu, ktore zakonczylismy w Auchan na kebabie:-) Choc w okrojonym skladzie tj. ja, bilety, melmacie i Rogerro na 2oo oraz KriSSo "gościnnie na 4oo" to spotkanie w pelni udane;-) Dzieki koledzy za mile spedzony wieczor i interesujace oraz pouczajace rozmowy;-) A ja?!?!
Sympatycy Urbi Opublikowano 20 Listopada 2014 Sympatycy Opublikowano 20 Listopada 2014 Artur, chyba nie rzucałes sie w oczy wspoluczestnikow albo byłeś jakis nieobecny, bo ani Joshua w poście ani KriSSo w rozmowie nie wspomnieli o Tobie...
Joshua_77 Opublikowano 21 Listopada 2014 Opublikowano 21 Listopada 2014 A ja?!?! Sorry ArtCho!!!! Jakos zapomnialem o Tobie. Moze dlatego ze nie ruszyles juz z nami do Auchan, albo dlatego, ze przyjechales 4oo "w kasku" i Twoja "twarz mi uciekła";-)
Klubowicze bilety Opublikowano 21 Listopada 2014 Klubowicze Opublikowano 21 Listopada 2014 A ja?!?! A ty nie spełniłeś wymogów .
Klubowicze ArtCho Opublikowano 21 Listopada 2014 Klubowicze Opublikowano 21 Listopada 2014 Strzelam focha! Brakowało tylko skutera. Nawet kask miałem!
minimi1 Opublikowano 21 Listopada 2014 Opublikowano 21 Listopada 2014 byliście w moim Auchan? na Kebabie?- Na "tym" kebabie?
Elvis Opublikowano 21 Listopada 2014 Autor Opublikowano 21 Listopada 2014 byliście w moim Auchan? na Kebabie?- Na "tym" kebabie? No byli, byli ... ale nie na "tym" ... oni byli na "tamtym" kebabie ... Słyszałem, że "tego" kebaba zjadł ktoś inny ...
Sympatycy Robsson Opublikowano 21 Listopada 2014 Sympatycy Opublikowano 21 Listopada 2014 ArtCho - jeszcze raz dziękuję za wymiary platformy. Dziś udało się zakończyć "dzieło" Tak jak pisałem , że nie będzie tak piękne jak Twoje ale test przeprowadzony - Burek wskoczył idealnie
Elvis Opublikowano 21 Listopada 2014 Autor Opublikowano 21 Listopada 2014 ArtCho - jeszcze raz dziękuję za wymiary platformy. Dziś udało się zakończyć "dzieło" Tak jak pisałem , że nie będzie tak piękne jak Twoje ale test przeprowadzony - Burek wskoczył idealnie Super platforma ... też bym taką chciał ale nie umiem sobie zrobić ...
Tiger02 Opublikowano 21 Listopada 2014 Opublikowano 21 Listopada 2014 Robssonie Jaki cię wyszedł całkowity koszt wykonania platformy przez ciebie ( oczywiście w przybliżeniu ) Na allegro kupiłem od kolesia za 150 zł ( prawie nówka sztuka) Tiger02, Twój Burek to jeden z trzech, które stały w Moto46 na Kurzej? A czemu kolego pytasz?????? Robssonie Jaki cię wyszedł całkowity koszt wykonania platformy przez ciebie ( oczywiście w przybliżeniu ) Na allegro kupiłem od kolesia za 150 zł ( prawie nówka sztuka) Tak na marginesie hyle czoła za dobrze wykonaną robotę. A czemu kolego pytasz??????
Sympatycy Robsson Opublikowano 21 Listopada 2014 Sympatycy Opublikowano 21 Listopada 2014 Robssonie Jaki cię wyszedł całkowity koszt wykonania platformy przez ciebie ( oczywiście w przybliżeniu ) Koszt to 72zl za kółka, blacha i elektrody zdobyczne, nie liczę kosztów prądu. No i moja platforma to nówka
Rekomendowane odpowiedzi