Sympatycy Worlan Opublikowano 11 Grudnia 2014 Sympatycy Opublikowano 11 Grudnia 2014 Czytając te wszystkie opinie o kalendarzach wiedziałem, że muszą być wzorowe ale po obejrzeniu na żywo, to czapki z głów. Artur, baaardzo dziękuję. Moi domownicy po obejrzeniu kalendarza stwierdzili, że z roku na rok zdjęcia są coraz lepsze technicznie .
JuStA Opublikowano 11 Grudnia 2014 Opublikowano 11 Grudnia 2014 Mam mam kalendarze mam:D Są po prostu rewelacyjne. Artur super robota, a i Ty Worlanku podobno miałeś wkład w tej przecudnej urody dzieła Dziękuję również tym co tak wspaniałe zdjęcia zrobili. Dziękuję Panowie w imieniu moim i .mańka.
Klubowicze Piootr Opublikowano 11 Grudnia 2014 Klubowicze Opublikowano 11 Grudnia 2014 Napiszę krótko. Kalendarzowe mistrzostwo ! Dziękuję Artur. Super robota !
Sysgone Opublikowano 11 Grudnia 2014 Opublikowano 11 Grudnia 2014 Przyłączam się do podziękowań, kalendarze prima sort, kto nie ma, niech żałuje!
Klubowicze PIN Opublikowano 11 Grudnia 2014 Klubowicze Opublikowano 11 Grudnia 2014 Krótko -> towarzysze, kawał dobrej roboty! Dziękuje
Klubowicze DaniL Opublikowano 11 Grudnia 2014 Klubowicze Opublikowano 11 Grudnia 2014 A ja nie będę się zachwycał, to była w pełni solidna, profesjonalna robota. Widać, że odpowiedni Człowiek zajął się tematem Po prostu: BRAWO i już
Klubowicze Patryk Opublikowano 11 Grudnia 2014 Klubowicze Opublikowano 11 Grudnia 2014 Też już mogę się cieszyć kalendarzami. Wielkie dzięki !!! Kto nie zamówił to .......... :-)))
Klubowicze krzytro Opublikowano 12 Grudnia 2014 Klubowicze Opublikowano 12 Grudnia 2014 Fajoskie,dzięki chłopaku dobra robota
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 12 Grudnia 2014 Administrator Opublikowano 12 Grudnia 2014 Nie napiszę nic odkrywczego... ale jednak to napiszę Artur... bardzo dobra robota.
Maciej_f Opublikowano 12 Grudnia 2014 Opublikowano 12 Grudnia 2014 Artur, My także dziękujemy za Bardzo ładny kalendarz. Rewelacja. :clapping: :clapping: :clapping:
Tatko Opublikowano 12 Grudnia 2014 Opublikowano 12 Grudnia 2014 No to niech i mnie będzie dane przyłączyć się do podziękowań. Nie będę się produkował ARTURZE Zacny rewelacja,czapki z głów. . Pozdrawiam.
krzysiu Opublikowano 13 Grudnia 2014 Opublikowano 13 Grudnia 2014 Ja jeszcze swojego nie odebrałem... ale JUŻ SIĘ BARDZO PODOBA Dzieki
ciesu Opublikowano 15 Grudnia 2014 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Przyłączam się do moich przedmówców - kalendarze są REWELACYJNE, super wykonane i zabezpieczone bardzo dobrze do transportu. Ponadto życzenia na naklejce z nickiem robią wrażenie :-) Kto się nie zapisał, tan trąba !pomidor i niech żałuje... Arturas - BARDZO DZIĘKUJĘ za ogarnięcie tematu - dla Ciebie i Twoich bliskich WESOŁYCH ŚWIĄT!!!
Sympatycy irasko Opublikowano 20 Grudnia 2014 Sympatycy Opublikowano 20 Grudnia 2014 Ja dopiero wczoraj mogłem nacieszyć oczy. Super robota. Dzieki Arturas.
Klubowicze arturas Opublikowano 21 Grudnia 2014 Autor Klubowicze Opublikowano 21 Grudnia 2014 Wyglada na to ze nie Wszyscy jeszcze odebrali kalendarze - zostaly rodzynki... i zostalo mi po kilka sztuk malych i duzych kalendarzy. Jak ktos by reflektowal to prosze o info na priva. Przy okazji wielkie dzieki za caly czas idace podziękowania.. Strasznie mi milo, tym bardziej, ze ida Swieta, ale obiecuje nie obrasnac w "piórka" z tego powodu. ... Dzieki tez za Zyczenia - Wszystkim Wam życze tez Wspanialych ŚWIĄT w gronie najblizszych.
krzysiu Opublikowano 24 Grudnia 2014 Opublikowano 24 Grudnia 2014 Łoooooooł ale śliczny dzięki. Wesołych Świąt
Klubowicze MAKI Opublikowano 26 Grudnia 2014 Klubowicze Opublikowano 26 Grudnia 2014 Kalendarzyk 22.12 . córeczka mi przywiozła do domciu . Jest pikny .Wisi na widocznym miejscu . Dzieki Artur ! i Dzieki Orzełkowi za przekazanie dalej . Pozdrawiam
Klubowicze Domel Opublikowano 31 Grudnia 2014 Klubowicze Opublikowano 31 Grudnia 2014 Obiecałem Arturowi, że nie będę cukrował, ale napisze tylko że kalendarze są wypasione iiii... takie jakieś "inne" niż wszystkie.
burgifan Opublikowano 12 Stycznia 2015 Opublikowano 12 Stycznia 2015 Jest jeszcze szansa na ten kalendarz ? Czy niestety muszę się do empiku wybrać i kupić byle co ?. Pozdrawiam !
Klubowicze arturas Opublikowano 12 Stycznia 2015 Autor Klubowicze Opublikowano 12 Stycznia 2015 Mam jeszcze 8 albo 9 sztuk duzych (do sprawdzenia) i kilka extrasow. Oczywiscie jak ktos chetny to prosze pisac adres do wysylki na PMa. Koszta bez zmian duzy 32, extras 9 plus ew. wysylka.
Rekomendowane odpowiedzi