Sympatycy PawełJW Opublikowano 24 Maja 2024 Sympatycy Opublikowano 24 Maja 2024 Panowie i Panie wasze typy są super, ale demokratycznie termin ustali Saper🤣🤣🤣🤣🤣 ot to.
Użytkownicy Bienias Opublikowano 24 Maja 2024 Użytkownicy Opublikowano 24 Maja 2024 Saper zawsze demokratycznie trafia w dziesiątkę jeśli chodzi o terminy i każdy jest zadowolony z daty którą wybierze 👍😄
Duszek Opublikowano 27 Maja 2024 Opublikowano 27 Maja 2024 Tak sobie przeglądam forum i różne imprezy z Podkarpacia i stwierdzam jedno. Patrząc na wasze sprzęty to mój to jakiś start złom. Wstyd się pokazywać...hehehe
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 27 Maja 2024 Użytkownicy+ Opublikowano 27 Maja 2024 @Duszek, nie dobieraj sobie do głowy takich pierdół, pamiętaj jedno, czym byś nie przyjechał i tak będzie dobrze.
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 28 Maja 2024 Użytkownicy+ Opublikowano 28 Maja 2024 W dniu 27.05.2024 o 21:40, Duszek napisał(a): ...... Patrząc na wasze sprzęty to mój to jakiś start złom. Wstyd się pokazywać...hehehe Lepiej zmień w końcu olej w swoim i nie marudź 🙃 patrząc po roczniku to masz sprzęt nie taki stary 😃 mój np. już jest pełnoletni. 😃 każdy od czegoś zaczynał.
mussum Opublikowano 28 Maja 2024 Opublikowano 28 Maja 2024 Ja słyszałem, że wstyd to kraść i z d.. spaść. O żadnych skuterach nie wspominali
Sympatycy PawełJW Opublikowano 28 Maja 2024 Sympatycy Opublikowano 28 Maja 2024 16 godzin temu, Duszek napisał(a): Tak sobie przeglądam forum i różne imprezy z Podkarpacia i stwierdzam jedno. Patrząc na wasze sprzęty to mój to jakiś start złom. Wstyd się pokazywać...hehehe Wspomnę tylko że to jest klub miłośników maxi skuterów, nie lanserów, im starszy i bardziej klasyczny tym lepszy.
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 28 Maja 2024 Użytkownicy+ Opublikowano 28 Maja 2024 @mussum jak tam ? Spakowani już na Burgmanię ? Doczytałeś że ręczników nie ma ? 😀
mussum Opublikowano 28 Maja 2024 Opublikowano 28 Maja 2024 Tak Endriu, doczytałem ale problem będzie to wszystko upchać, przydałaby się przyczepka😜
snajper-psg1 Opublikowano 28 Maja 2024 Opublikowano 28 Maja 2024 W dniu 27.05.2024 o 21:40, Duszek napisał(a): Patrząc na wasze sprzęty to mój to jakiś start złom. Wstyd się pokazywać...hehehe Żebym nie wiem jak wielki/drogi/duży czy jakiś tam jeszcze inny skuter posiadał, to na drugi koniec miasta, czyli spotkanie w Karczmie niczym innym niż PCX nie planuję się przebijać 1
snajper-psg1 Opublikowano 29 Maja 2024 Opublikowano 29 Maja 2024 Jeśli dobrze rozpoznałem naklejkę Burgmanii to serdeczne pozdrowienia dla kolegi w seledynowym kasku i na Kymco Downtown którego nie zdążyłem dogonić i poznać na jakichś światłach.
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 31 Maja 2024 Użytkownicy+ Opublikowano 31 Maja 2024 W dniu 23.05.2024 o 20:27, Saper napisał(a): (...) Po tym terminie decyzję podejmę "demokratycznie" i "osobistycznie" w dniu 31.05.2024r. Po długiej, wnikliwej i gruntownej analizie Waszych propozycji spotkanie odbędzie się ... ale to już w odpowiednim wątku.
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 4 Czerwca 2024 Użytkownicy+ Opublikowano 4 Czerwca 2024 W dniu 29.05.2024 o 20:41, snajper-psg1 napisał(a): ... pozdrowienia dla kolegi w seledynowym kasku i na Kymco Downtown ..... 🤔 taaa.... ostatnim forumowiczem z naszego regionu, który ujeżdżał Downtowna był kolega @Gawron . Ale potem przesiadł się na jakąś chromowaną armaturę. A rejestracja na pewno z regionu ? Może ktoś przejazdem. @mussum jak tam ciśnienie w oponkach ? 🙃 bo sam jestem ciekawy.
snajper-psg1 Opublikowano 4 Czerwca 2024 Opublikowano 4 Czerwca 2024 A rejestracji nie zapamiętałem, tylko naklejkę Burgmani zobaczyłem.
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 4 Czerwca 2024 Użytkownicy+ Opublikowano 4 Czerwca 2024 52 minuty temu, snajper-psg1 napisał(a): ...... Ale jeśli chodzi o kulturę picia też da się zrobić. Prowadzę na uczelni zajęcia o chmielu. 😀 👌 no to zanosi się na to że w przyszłym roku polecimy na Burgmanię dużą "watahą" 😃 no i git.
mussum Opublikowano 5 Czerwca 2024 Opublikowano 5 Czerwca 2024 20 godzin temu, EndriuBis napisał(a): @mussum jak tam ciśnienie w oponkach ? 🙃 bo sam jestem ciekawy Endriu, ciśnienie z tyłu 2,7, bezpiecznik też wymieniony.
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 5 Czerwca 2024 Użytkownicy+ Opublikowano 5 Czerwca 2024 4 godziny temu, mussum napisał(a): Endriu, ciśnienie z tyłu 2,7, bezpiecznik też wymieniony. no widzisz. Czyli moja pompka działa OK. 😀 pilnuj ciśnienia w tylnym kole, bo wygląda na to że coś Ci tam zbyt szybko schodzi. Może wentylek uszkodzony ? 🤔 A jaki bezpiecznik miałeś założony ? Wygląda że 10 A ? A u mnie w poniedziałek w drodze na myjnię:
snajper-psg1 Opublikowano 10 Czerwca 2024 Opublikowano 10 Czerwca 2024 @EndriuBis okazja do kopania w oponki będzie 20-tego. Także spokojnie. Dałbym uśmieszek ale emotki mi nie działają. Nie wiem czemu. Zapytam od razu czy ekipa podkarpacka ma namiary na jakiegoś sprawdzonego lokalnego tapicera? Potrzebuję sobie przerobić kanapę w Forzie/Forzy... yyy Hondzie Forza. Póki co znalazłem w sieci http://karpit.pl/uslugi/ niedaleko Łańcuta.
tomekstw Opublikowano 11 Czerwca 2024 Opublikowano 11 Czerwca 2024 W dniu 5.06.2024 o 09:14, EndriuBis napisał(a): moja pompka Właśnie, gdzie ona jest. A tu 20 tuż tuż.
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 11 Czerwca 2024 Użytkownicy+ Opublikowano 11 Czerwca 2024 No szukaj tej pompki bo chciałem porównać gabaryty do mojej. Chociaż u mnie na razie taka sytuacja 😗 W sobotę z pomocą Sapera Burgman rozebrany. Ale kto to teraz poskłada to nie mam pojęcia 🤔
tomekstw Opublikowano 11 Czerwca 2024 Opublikowano 11 Czerwca 2024 Teraz to taki skuterowy GS. Ogarnąłeś temat wentylatora? 8 minut temu, EndriuBis napisał(a): Ale kto to teraz poskłada to nie mam pojęcia Ja był poprawił tylko chromy i tak zostawił.
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 11 Czerwca 2024 Użytkownicy+ Opublikowano 11 Czerwca 2024 Dzisiaj wieczorem będzie pierwsza próba naprawy wentylatora. Coś tam wystaje, na krótko działa. Powinno się dać przylutować kabel, tylko nie wiem czy małą lutownicą dam radę, a dużą kolbową gdzieś wcięło 🙃 a przy okazji już wjedzie nowy łańcuszek rozrządu. No faktycznie na starym napinacz już "nic nie napinał" 😲
Użytkownicy Nazir Opublikowano 11 Czerwca 2024 Użytkownicy Opublikowano 11 Czerwca 2024 1 godzinę temu, EndriuBis napisał(a): W sobotę z pomocą Sapera Burgman rozebrany. Ale kto to teraz poskłada to nie mam pojęcia 🤔 Nie za bardzo go głodzisz🤔 Aż żebra wystają🤪 No ale rozebrać tyż cza umić💪
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 11 Czerwca 2024 Użytkownicy+ Opublikowano 11 Czerwca 2024 Eeee, no nie, je może mało, ale za to pije - ile chce 😉 no i nie musi czekać aż "fachowce" mu wyznaczą termin 🤣 jak wszystkie części przyjdą w tym tygodniu, to zanim Twój wjedzie na "kanał" mój powinien być już złożony. A jeszcze jak po tej robocie się zawory nie spotkają z tłokiem, to się wreszcie upiję z radości. 😀 19 godzin temu, snajper-psg1 napisał(a): ....Póki co znalazłem w sieci http://karpit.pl/uslugi/ niedaleko Łańcuta. Tez ich gdzieś kiedyś wygrzebałem, ale zrezygnowałem z usługi. Ale to w zupełnie innym projekcie. No cóż - ktoś musi być pierwszy. 😉 Opisz wrażenia po robocie.
Użytkownicy Nazir Opublikowano 11 Czerwca 2024 Użytkownicy Opublikowano 11 Czerwca 2024 2 godziny temu, EndriuBis napisał(a): Eeee, no nie, je może mało, ale za to pije - ile chce 😉 no i nie musi czekać aż "fachowce" mu wyznaczą termin 🤣 jak wszystkie części przyjdą w tym tygodniu, to zanim Twój wjedzie na "kanał" mój powinien być już złożony. A jeszcze jak po tej robocie się zawory nie spotkają z tłokiem, to się wreszcie upiję z radości. 😀 Tralalala..👅 Ja chytam się tylko tego co umiem a że nic nie umiem, to i wolnego mam więcej🤭🤣🤣🤣 Ale szacun za fachowość💪💪💪
Rekomendowane odpowiedzi