Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Puk puk jest tu kto?

Rekomendowane odpowiedzi

• Sympatycy
Opublikowano

Panowie i Panie wasze typy są super, ale demokratycznie termin ustali Saper🤣🤣🤣🤣🤣 ot to.

• Użytkownicy
Opublikowano

Saper zawsze demokratycznie trafia w dziesiątkę jeśli chodzi o terminy i każdy jest zadowolony z daty którą wybierze 👍😄

Opublikowano

Tak sobie przeglądam forum i różne imprezy z Podkarpacia i stwierdzam jedno. Patrząc na wasze sprzęty to mój to jakiś start złom. Wstyd się pokazywać...hehehe

• Użytkownicy+
Opublikowano

@Duszek, nie dobieraj sobie do głowy takich pierdół, pamiętaj jedno, czym byś nie przyjechał i tak będzie dobrze.

• Użytkownicy+
Opublikowano
W dniu 27.05.2024 o 21:40, Duszek napisał(a):

...... Patrząc na wasze sprzęty to mój to jakiś start złom. Wstyd się pokazywać...hehehe

Lepiej zmień w końcu olej w swoim i nie marudź 🙃  patrząc po roczniku to masz sprzęt nie taki stary 😃  mój np. już jest pełnoletni. 😃 każdy od czegoś zaczynał.

Opublikowano

Ja słyszałem, że wstyd to kraść i z d.. spaść. O żadnych skuterach nie wspominali:scooter:

• Sympatycy
Opublikowano
16 godzin temu, Duszek napisał(a):

Tak sobie przeglądam forum i różne imprezy z Podkarpacia i stwierdzam jedno. Patrząc na wasze sprzęty to mój to jakiś start złom. Wstyd się pokazywać...hehehe

Wspomnę tylko że to jest klub miłośników maxi skuterów, nie lanserów, im starszy i bardziej klasyczny tym lepszy. 

• Użytkownicy+
Opublikowano

@mussum  jak tam ?  Spakowani już na Burgmanię ?  Doczytałeś że ręczników nie ma  ? 😀

Opublikowano

Tak Endriu, doczytałem ale problem będzie to wszystko upchać, przydałaby się przyczepka😜

Opublikowano
W dniu 27.05.2024 o 21:40, Duszek napisał(a):

Patrząc na wasze sprzęty to mój to jakiś start złom. Wstyd się pokazywać...hehehe

Żebym nie wiem jak wielki/drogi/duży czy jakiś tam jeszcze inny skuter posiadał, to na drugi koniec miasta, czyli spotkanie w Karczmie niczym innym niż PCX nie planuję się przebijać :scooter:

Opublikowano

Jeśli dobrze rozpoznałem naklejkę Burgmanii to serdeczne pozdrowienia dla kolegi w seledynowym kasku i na Kymco Downtown którego nie zdążyłem dogonić i poznać na jakichś światłach. 

• Użytkownicy+
Opublikowano
W dniu 23.05.2024 o 20:27, Saper napisał(a):

(...) Po tym terminie decyzję podejmę "demokratycznie" i "osobistycznie" w dniu 31.05.2024r.

Po długiej, wnikliwej i gruntownej analizie Waszych propozycji spotkanie odbędzie się ... ale to już w odpowiednim wątku.

• Użytkownicy+
Opublikowano
W dniu 29.05.2024 o 20:41, snajper-psg1 napisał(a):

... pozdrowienia dla kolegi w seledynowym kasku i na Kymco Downtown .....

🤔 taaa....  ostatnim forumowiczem z naszego regionu, który ujeżdżał Downtowna był kolega @Gawron .  Ale potem przesiadł się na jakąś chromowaną armaturę. A rejestracja na pewno z regionu ? Może ktoś przejazdem.

@mussum  jak tam ciśnienie w oponkach ? 🙃  bo sam jestem ciekawy.

Opublikowano

A rejestracji nie zapamiętałem, tylko naklejkę Burgmani zobaczyłem. 

• Użytkownicy+
Opublikowano
52 minuty temu, snajper-psg1 napisał(a):

......  Ale jeśli chodzi o kulturę picia też da się zrobić. Prowadzę na uczelni zajęcia o chmielu. 

😀 👌  no to zanosi się na to że w przyszłym roku polecimy na Burgmanię dużą "watahą"  😃  no i git.

Opublikowano
20 godzin temu, EndriuBis napisał(a):

@mussum  jak tam ciśnienie w oponkach ? 🙃  bo sam jestem ciekawy

Endriu, ciśnienie z tyłu 2,7, bezpiecznik też wymieniony.

• Użytkownicy+
Opublikowano
4 godziny temu, mussum napisał(a):

Endriu, ciśnienie z tyłu 2,7, bezpiecznik też wymieniony.

no widzisz. Czyli moja pompka działa OK. 😀 pilnuj ciśnienia w tylnym kole, bo wygląda na to że coś Ci tam zbyt szybko schodzi. Może wentylek uszkodzony ? 🤔

A jaki bezpiecznik miałeś założony ?  Wygląda że 10 A ?

A u mnie w poniedziałek w drodze na myjnię:IMG_20240603_141600.thumb.jpg.c4af02dca5ee3ecacb811de1a7014b4e.jpg

Opublikowano

@EndriuBis okazja do kopania w oponki będzie 20-tego. Także spokojnie. Dałbym uśmieszek ale emotki mi nie działają. Nie wiem czemu. 

Zapytam od razu czy ekipa podkarpacka ma namiary na jakiegoś sprawdzonego lokalnego tapicera? Potrzebuję sobie przerobić kanapę w Forzie/Forzy... yyy Hondzie Forza. Póki co znalazłem w sieci http://karpit.pl/uslugi/ niedaleko Łańcuta. 

Opublikowano
W dniu 5.06.2024 o 09:14, EndriuBis napisał(a):

moja pompka 

Właśnie, gdzie ona jest. A tu 20 tuż tuż.

• Użytkownicy+
Opublikowano

No szukaj tej pompki bo chciałem porównać gabaryty do mojej. Chociaż u mnie na razie taka sytuacja 😗

IMG_20240608_103549.jpg

W sobotę z pomocą Sapera Burgman rozebrany. Ale kto to teraz poskłada to nie mam pojęcia 🤔

Opublikowano

Teraz to taki skuterowy GS. Ogarnąłeś temat wentylatora?

8 minut temu, EndriuBis napisał(a):

Ale kto to teraz poskłada to nie mam pojęcia 

Ja był poprawił tylko chromy i tak zostawił.

• Użytkownicy+
Opublikowano

Dzisiaj wieczorem będzie pierwsza próba naprawy wentylatora. Coś tam wystaje, na krótko działa. Powinno się dać przylutować kabel, tylko nie wiem czy małą lutownicą dam radę, a dużą kolbową gdzieś wcięło 🙃 a przy okazji już wjedzie nowy łańcuszek rozrządu. No faktycznie na starym napinacz już "nic nie napinał" 😲

• Użytkownicy
Opublikowano
1 godzinę temu, EndriuBis napisał(a):

IMG_20240608_103549.jpg

W sobotę z pomocą Sapera Burgman rozebrany. Ale kto to teraz poskłada to nie mam pojęcia 🤔

Nie za bardzo go głodzisz🤔

Aż żebra wystają🤪

No ale rozebrać tyż cza umić💪

• Użytkownicy+
Opublikowano

Eeee, no nie,  je może mało, ale za to pije - ile chce 😉 no i nie musi czekać aż "fachowce" mu wyznaczą termin 🤣  jak wszystkie części przyjdą w tym tygodniu, to zanim Twój wjedzie na "kanał" mój powinien być już złożony. A  jeszcze jak po tej robocie się zawory nie spotkają z tłokiem, to się wreszcie upiję z radości. 😀

19 godzin temu, snajper-psg1 napisał(a):

....Póki co znalazłem w sieci http://karpit.pl/uslugi/ niedaleko Łańcuta. 

Tez ich gdzieś kiedyś wygrzebałem, ale zrezygnowałem z usługi. Ale to w zupełnie innym projekcie. No cóż - ktoś musi być pierwszy. 😉 Opisz wrażenia po robocie.

• Użytkownicy
Opublikowano
2 godziny temu, EndriuBis napisał(a):

Eeee, no nie,  je może mało, ale za to pije - ile chce 😉 no i nie musi czekać aż "fachowce" mu wyznaczą termin 🤣  jak wszystkie części przyjdą w tym tygodniu, to zanim Twój wjedzie na "kanał" mój powinien być już złożony. A  jeszcze jak po tej robocie się zawory nie spotkają z tłokiem, to się wreszcie upiję z radości. 😀

Tralalala..👅

Ja chytam się tylko tego co umiem a że nic nie umiem, to i wolnego mam więcej🤭🤣🤣🤣

Ale szacun za fachowość💪💪💪