Sympatycy PawełJW Opublikowano 18 Czerwca 2020 Sympatycy Opublikowano 18 Czerwca 2020 43 minuty temu, tomekstw napisał: Będzie fotorelacja Czekamy, fajnie że wam się udał wyjazd i szczęśliwie objechaliscie
Użytkownicy Nazir Opublikowano 18 Czerwca 2020 Użytkownicy Opublikowano 18 Czerwca 2020 Godzinę temu, tomekstw napisał: my meldujemy się po nadmorskich wojażach wszystko ok. prawie 2800 km nawinięte. wszystkie (minus jedna malutka i powojenna) latarnie polskiego wybrzeża w pasie Świnoujście - Hel, zaliczone.w wolnej chwili Będzie fotorelacja, oprócz latarni kilka ciekawych mniej znanych zamków krzyżackich i jedna bardzo ciekawa fortyfikacja wojskowa z półwyspu helskiego Czekam Tomek niecierpliwie na 📸🤓
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 18 Czerwca 2020 Użytkownicy+ Opublikowano 18 Czerwca 2020 Nie tylko Wy czekacie na relację, to się nazywa stopniowanie napięcia.
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 6 Lipca 2020 Użytkownicy+ Opublikowano 6 Lipca 2020 Dnia 18.06.2020 o 20:50, Saper napisał: Nie tylko Wy czekacie na relację, to się nazywa stopniowanie napięcia. no to Panie Grzegorzu, z tego co czytałem wczoraj tylna opona powiedziała "dość" 🙂 ponieważ przednia zdaje się też już nie chce współpracować to rozumiem że w tym tygodniu wreszcie wymiana oponek ? 😃 to kiedy i gdzie jedziemy na docieranie ? Chyba że Tomek pożyczy ci papier ścierny 🙂 pewnie mu jeszcze trochę zostało 😜
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 6 Lipca 2020 Użytkownicy+ Opublikowano 6 Lipca 2020 28 minut temu, EndriuBis napisał: ... to kiedy i gdzie jedziemy na docieranie ? ... Docieranie? Ty zabieraj narzędzia i przyjeżdżaj, bo koła trzeba zdejmować, żeby szybciej do serwisu się dopchać.
tomekstw Opublikowano 6 Lipca 2020 Opublikowano 6 Lipca 2020 Jak tak intensywnie będziemy w tym roku docierać opony to mi tylnej nowej niewiele zostanie na przyszły rok. Ale w tym Jordanowie mają jakieś cudowne paliwo. Moto je tylko wącha a nie spala. Znów średnia spalania pobita.
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 6 Lipca 2020 Użytkownicy+ Opublikowano 6 Lipca 2020 Pany, to może w najbliższy weekend teki cel wycieczki ? Tylko na razie chłopaki z Lublina muszą doprecyzować kiedy i gdzie ? 2 godziny temu, Saper napisał: Docieranie? Ty zabieraj narzędzia i przyjeżdżaj, bo koła trzeba zdejmować, żeby szybciej do serwisu się dopchać. 😀 to może lepiej ty przyjedź do mnie do garażu. Narzędzia są na miejscu, sklep z piwem u góry, a w razie "W" jak byś się nie mógł dopchać do tego serwisu to u mnie Król bez kół może stać nawet do jesieni 🤣
tomekstw Opublikowano 6 Lipca 2020 Opublikowano 6 Lipca 2020 Co do wycieczki jak najbardziej, kierunek wschodnia flanka?
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 6 Lipca 2020 Użytkownicy+ Opublikowano 6 Lipca 2020 U Ciebie w garażu się nie zmieści, a poza tym, już nie jeździ.
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 6 Lipca 2020 Użytkownicy+ Opublikowano 6 Lipca 2020 🤫 kurde, to przecież jak zabierzesz to koło z pod tłumika to poleci do tyłu 😬 a jak by teraz przyszła fala powodziowa to jak uciekniesz, króla na plecy, czy jak ? 🤣
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 6 Lipca 2020 Użytkownicy+ Opublikowano 6 Lipca 2020 A teraz zamontuję pontony. Co do zacisku, to mam już wprawę.
gumis Opublikowano 6 Lipca 2020 Opublikowano 6 Lipca 2020 Endriu co do kulania na weekendzie to chętnie, ale tylko niedziela wchodzi w grę.
Klubowicze JACKM Opublikowano 6 Lipca 2020 Klubowicze Opublikowano 6 Lipca 2020 Grzesiu teraz wygląda twój sprzęt jak BURGOLOT ( gwiezdne wojny jak słowo daje) Tylko jak tu na takim jeździć ?
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 6 Lipca 2020 Użytkownicy+ Opublikowano 6 Lipca 2020 Jeszcze tego nie rozkminiłem, ale mam czas, na drugie spotkanie pontonowe będzie gotowy.
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 6 Lipca 2020 Użytkownicy+ Opublikowano 6 Lipca 2020 8 godzin temu, gumis napisał: Endriu co do kulania na weekendzie to chętnie, ale tylko niedziela wchodzi w grę. Spoko Paweł, mi też bardziej pasuje niedziela, ale zależy mi też na spotkaniu się z jednym z chłopaków z Lublina, więc w miarę możliwości będę próbował się dostosować do nich.
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 7 Lipca 2020 Użytkownicy+ Opublikowano 7 Lipca 2020 10 godzin temu, EndriuBis napisał: ........ zależy mi też na spotkaniu się z jednym z chłopaków z Lublina ............ To Ty nas ciągnął będziesz, żeby swoją prywatę załatwiać?
tomekstw Opublikowano 7 Lipca 2020 Opublikowano 7 Lipca 2020 4 minuty temu, Saper napisał: To Ty nas ciągnął będziesz, żeby swoją prywatę załatwiać? Po Jordanowie nabrał nowych doświadczeń? Ale w domku nie był z nikim z GL.
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 7 Lipca 2020 Użytkownicy+ Opublikowano 7 Lipca 2020 Miał na miejscu Krzyśka, to nie skorzystał, a teraz "wycieczkę organizuje".
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 7 Lipca 2020 Użytkownicy+ Opublikowano 7 Lipca 2020 Spoko panowie 🙂 każdy pretekst do wyjazdu i wycieczki jest dobry. Nikogo też na siłę nie ciągnę, puki co to jeszcze wolny kraj 😀 a że w towarzystwie się raźniej jedzie to dałem temat pod rozwagę. A co do kolegi Krzyśka, spoko gość - ale akurat do niego nic nie mam 😊 Jak macie inne plany polecimy sami, tylko muszę ze 2 litry oleju dokupić 😬 Grzesiek, ty lepiej powiedz czy nowe oponki już założone i czy zdążyłeś przed wczorajszą ulewą ?
tomekstw Opublikowano 7 Lipca 2020 Opublikowano 7 Lipca 2020 My pojedziemy ale tylko opcja niedzielna i nie za bardzo z rana bo moja do 9 w pracy.
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 7 Lipca 2020 Użytkownicy+ Opublikowano 7 Lipca 2020 6 minut temu, EndriuBis napisał: .......... Grzesiek, ty lepiej powiedz czy nowe oponki już założone i czy zdążyłeś przed wczorajszą ulewą ? Pytanie zrozumiałem - odpowiadam: nowe oponki są na kołach od wczoraj, leżą sobie spokojnie w bagażniku Babci Astry i czekają na bardziej sucha pogodę, skuter dalej "lewituje". Edit. Jakieś konkrety wycieczkowe już zostały ustalone, bo czeka na nie taki jeden chętny i mam do niego dzwonić jak będzie wiadomo.
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 7 Lipca 2020 Użytkownicy+ Opublikowano 7 Lipca 2020 Na razie czekamy. Jak do czwartku się nic nie wyjaśni, to podam swój plan wycieczki. 50 minut temu, tomekstw napisał: My pojedziemy ale tylko opcja niedzielna i nie za bardzo z rana bo moja do 9 w pracy. Jeżeli będzie to niedziela, to myślę że do ogarnięcia. Rano i tak trzeba jeszcze zaliczyć wybory.
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 7 Lipca 2020 Użytkownicy+ Opublikowano 7 Lipca 2020 Burgolot znowu stoi na kołach😀, teraz docieranie, brać papier ścierny i przyjeżdżać. 😉
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 7 Lipca 2020 Administrator Opublikowano 7 Lipca 2020 Dotrą się w drodze do Smolnik 👏
Rekomendowane odpowiedzi