romano77 Opublikowano 6 Listopada 2019 Opublikowano 6 Listopada 2019 Było MEGA fajnej, dziękuję Pany za spotkanie. Świnoujście górą.
Sympatycy Robsson Opublikowano 7 Listopada 2019 Sympatycy Opublikowano 7 Listopada 2019 Ja również senkju. Dobrze się bawiłem, było pysznie i śmiesznie ?
Sympatycy KriSSo Opublikowano 7 Listopada 2019 Sympatycy Opublikowano 7 Listopada 2019 Ale zdjęć żadnych nie ma? To spotkanie na pewno się odbyło?
Sympatycy Robsson Opublikowano 7 Listopada 2019 Sympatycy Opublikowano 7 Listopada 2019 No niby racja, zdjęcia musowo powinny być. Gosia coś tam pstryknęła to i może coś się pojawi. Ja mam tylko zdjęcia ze stołu i z kibla ?
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 9 Listopada 2019 Autor Klubowicze Opublikowano 9 Listopada 2019 Wreszcie wydobyłem z Gośkowego telefonu...
Klubowicze bilety Opublikowano 9 Listopada 2019 Klubowicze Opublikowano 9 Listopada 2019 brawo chłopaki i ew. Gosia jeżeli była.
dziadzia Opublikowano 9 Listopada 2019 Opublikowano 9 Listopada 2019 Fajnie was zobaczyć, pozdrowionka ?
romano77 Opublikowano 3 Grudnia 2019 Opublikowano 3 Grudnia 2019 Halo Pany, może jutro ktoś coś. 16ta......17ta start? Ostatnio było bosko mam ochotę na powtórkę.
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 3 Grudnia 2019 Autor Klubowicze Opublikowano 3 Grudnia 2019 Ja mam jutro wolne.. Chętnie ?
Sympatycy Robsson Opublikowano 3 Grudnia 2019 Sympatycy Opublikowano 3 Grudnia 2019 No to i ja powinienem się skusić
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 4 Grudnia 2019 Autor Klubowicze Opublikowano 4 Grudnia 2019 To dajcie znać, gdzie i o której dokładnie, bo dziś Barbary i do teściowej trzeba z kwiatkiem wpaść...
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 4 Grudnia 2019 Autor Klubowicze Opublikowano 4 Grudnia 2019 No i było fajnie... Spotkanie miłe i produktywne, a w szczególności przytulanie Olgi (kelnerki),, było niepowtarzalne... Choć zamierzamy to powtórzyć ?
czemil Opublikowano 4 Grudnia 2019 Opublikowano 4 Grudnia 2019 Dzięki Romano w imieniu Roberta, że kontrolujesz położenie jego okularów na trzecim foto....tylko ty wiesz , gdzie jest twoja wyobraźnia.
Marek62 Opublikowano 4 Grudnia 2019 Opublikowano 4 Grudnia 2019 Brawo dla Was Może innym razem sie i mi uda
romano77 Opublikowano 4 Grudnia 2019 Opublikowano 4 Grudnia 2019 51 minut temu, czemil napisał: Dzięki Romano w imieniu Roberta, że kontrolujesz położenie jego okularów na trzecim foto....tylko ty wiesz , gdzie jest twoja wyobraźnia. Czemi ty Stary Z. Z RobssĘ to już historia. ??? Było super.dzieki Pany. W przyszłym tygodniu cza Wigilię zorganizować.....
Sympatycy Robsson Opublikowano 4 Grudnia 2019 Sympatycy Opublikowano 4 Grudnia 2019 Emil ma rację, ja widzę to samo. Roman Ty stary Z. ? Twój wzrok chyba nie zatrzymuje się na moich okularach (mowa o 3 zdjęciu) Tak w ogóle dziękuję za super wieczór. Malgosia jak zwykle dała radę z nami. Bez Niej nie było by tak wesoło ?
Rekomendowane odpowiedzi