Sympatycy Robsson Opublikowano 28 Stycznia 2018 Sympatycy Opublikowano 28 Stycznia 2018 Dzięki za wspólną eksploatację Wyspy. W tym roku już 325 km nakręcone Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka
Klubowicze Piootr Opublikowano 28 Stycznia 2018 Klubowicze Opublikowano 28 Stycznia 2018 Tylko pozazdrościć wam tak fajnej moto pogody, ale coś mi się wydaje, że w ZP maxiskutery to już pomalutku w mniejszości
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 28 Stycznia 2018 Autor Klubowicze Opublikowano 28 Stycznia 2018 Nie jest tak źle Piotrze... Tylko Robsson zmienil orientację, bo Marek Burka się sie nie pozbywa, a Bejca tylko na wycieczki dalekie ma być (chyba że życie zweryfikuje postanowienia)...
Sympatycy Urbi Opublikowano 28 Stycznia 2018 Sympatycy Opublikowano 28 Stycznia 2018 Tylko pozazdrościć wam tak fajnej moto pogody, ale coś mi się wydaje, że w ZP maxiskutery to już pomalutku w mniejszości Piotr, spokojnie, jedni zmieniają orientacje, na jakiś czas, a inni wracają na maxi skutery... czas pokaże, jak długo potrwa ta fascynacja gwiżdżącym Tygrysem... Nie jest tak źle Piotrze... Tylko Robsson zmienil orientację, bo Marek Burka się sie nie pozbywa, a Bejca tylko na wycieczki dalekie ma być (chyba że życie zweryfikuje postanowienia)... Sławek, fajną masz tablicę rejestracyjną. A w ogóle, powiedz jak Twoje pierwsze odczucia, po przesiadce z kanapowych maxi skuterów na Integrę...? No i jakie wrażenia Gosi, jako pasażerki?Gratuluje zapału i pozdrawiam kolegów ze Świnoujścia
Marek62 Opublikowano 28 Stycznia 2018 Opublikowano 28 Stycznia 2018 Polatanka zajefajna dzieki i do nastepnego , ale czuje jakiś niedosyt
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 28 Stycznia 2018 Autor Klubowicze Opublikowano 28 Stycznia 2018 52 minuty temu, Urbi napisał: Sławek, fajną masz tablicę rejestracyjną. A w ogóle, powiedz jak Twoje pierwsze odczucia, po przesiadce z kanapowych maxi skuterów na Integrę...? Wojtku, tablica taka sama, jak zawsze (czyli z podczepionym logo Slawoy), ale na wieszaku Integry bardziej wyeksponowana... Co do odczuć, to ciągle jeszcze Integry się uczę. To zupełnie inne wrażenia, niż z jazda Burgmanem, czy MR 700i. Na plus na pewno miejsce na nogi (niektórzy się mogą zdziwić), bo w normalnym położeniu nóg do przodu miejsca jest trochę więcej, niż w Kymkaczu, a jak wsuną pięty na górę podestów (stopy lekko wystają poza płozy), mogę nogi całkiem wyprostować w kolanach ! Zupełnie jak w AN650... Kultura pracy silnika wysoka i fabrycznym tłumikiem dźwięk dla mnie hipnozujący (przyjemnie cichy, ale głęboki bas). Sporo miększe zawieszenie, niż w Burku i MR, co z dużymi kołami daje fajne odczucia w prowadzeniu. Co na minus? Drażni mnie motocyklowe wsiadanie (muszę się porozciągać) i zsiadanie. Z głębokim przekrokiem jest znacznie wygodniejsze. Kanapa znacznie bardziej twarda, ale za to jej długość w części dla kierowcy, pozwala się przesuwać. Kierownica mogłaby być lekko wysunięta w stronę kierownika, bo pozycja lekko bardziej schylona niż w poprzednich "kanapkach"... Dziś pierwsza dłuższa podróż od wielu tygodni, więc dyskomfort w siedzeniu można też zgonić zapewne na "wyjście z wprawy" czterech liter. Przyzwyczajenia wymaga też sama jazda, szczególnie z pasażerem. Integra z serii 2014 (nie wiem jak jest w 2016), zmienia biegi bardzo wcześnie, szczególnie jak ktoś ma tak lekką rękę, jak ja (przerzuca już przy 2000 obrotów), więc pod górkę z obciążeniem nie jest to przyjemne (wibracje). Trzeba po prostu umiejętnie wyczuć sytuację i w razie potrzeby ruchem kciuka zredukować bieg o jeden niżej (sekwencja). Już dziś opanowałem to niemal do perfekcji... Ale ogólnie jazda super przyjemniejsza, niż ze zwykłym CVT z ciężarkami.
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 8 Lutego 2018 Autor Klubowicze Opublikowano 8 Lutego 2018 Czy na sobotę ktoś chętny na spotkanie przy piwie w Batiście??? Jak tak, to może o 18-tej???
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 8 Lutego 2018 Autor Klubowicze Opublikowano 8 Lutego 2018 W takim razie obdzwonić znajomych, bo nie wszyscy chyba czytają
Sympatycy Robsson Opublikowano 8 Lutego 2018 Sympatycy Opublikowano 8 Lutego 2018 Ja czytam i już mi się podoba propozycja. Qba w robicie więc będzie zawiedziony, że jak spot to bez niego ale życie to nie jebajka Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 8 Lutego 2018 Autor Klubowicze Opublikowano 8 Lutego 2018 Loża na 8 osób zarezerwowana (ostatnia), więc określać się, dostawimy może krzesło... 1 - Slawoy 2 - Gosia 3 - Darecki 4 - Robsson 5 - Hektor 6 - Czemil 7 - Marek (Siorbak) - na 80%, bo nie wiadomo jak w pracy będzie
czemil Opublikowano 8 Lutego 2018 Opublikowano 8 Lutego 2018 dopiero miałem sie dopisać , ale widzę, że pijaków wciągacie z marszu.......Oczywiście będę.
darecki2059 Opublikowano 10 Lutego 2018 Opublikowano 10 Lutego 2018 1 godzinę temu, Marek62 napisał: Będę Oooo to fajowo.
Sympatycy Robsson Opublikowano 10 Lutego 2018 Sympatycy Opublikowano 10 Lutego 2018 Pierwsze spotkanie GZ-Ś uważam za otwarte. Licznie rozpoczęty rok tym bardziej miło, że odwiedził nas Bodzio Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka I takie tamWysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka W końcu coś do jedzenia, ile można pić... Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka
darecki2059 Opublikowano 10 Lutego 2018 Opublikowano 10 Lutego 2018 Fajne spotkanie. Dzięki i do następnego. Pozdrawiam.
czemil Opublikowano 10 Lutego 2018 Opublikowano 10 Lutego 2018 Fajnie było, dzięki za udział. Pozdro dla was wszystkich
Marek62 Opublikowano 10 Lutego 2018 Opublikowano 10 Lutego 2018 zajefajnie i tak dalej ,do następnego spotkania Hi
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 10 Lutego 2018 Autor Klubowicze Opublikowano 10 Lutego 2018 No spotkanie grupy wyszło rewelacyjnie... Bob był wisienką na torcie, a Hektor rozbawiał wszystkich w barwach Burgmanii..
Sympatycy Robsson Opublikowano 10 Lutego 2018 Sympatycy Opublikowano 10 Lutego 2018 Ja również dziękuję wszystkim za mile spędzony wieczór. Oby częściej Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka
Klubowicze ArtCho Opublikowano 11 Lutego 2018 Klubowicze Opublikowano 11 Lutego 2018 Ale to był Bob, nie Bodzio!
Sympatycy Robsson Opublikowano 11 Lutego 2018 Sympatycy Opublikowano 11 Lutego 2018 Oczywiście Arturze, tak jak napisał Sławek dwa posty przed Tobą - miło nam było gościć Bob'a a nie Bodzia. Mój błąd Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka
Klubowicze ArtCho Opublikowano 11 Lutego 2018 Klubowicze Opublikowano 11 Lutego 2018 W sumie Bob, to Bodzio Ale „nasz” Bodzio, to Bodzio, a Bob to Bob.
Rzelu Opublikowano 11 Lutego 2018 Opublikowano 11 Lutego 2018 Jako mieszkaniec wioski z tramwajami bardzo Wam zazdroszczę takich spotkań.
Rekomendowane odpowiedzi