Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

• Sympatycy
Opublikowano

Również dziękuję wszystkim obecnym, że mogliśmy spotkać się w tak licznym i sympatycznym gronie.

Sławek dziękówa :)

• Klubowicze
Opublikowano

To ja dziękówa do końca życia i trzy dni dłużej...

Opublikowano

Jutro czwartek :confused: , zabiło nas L4 FUCK!!!!! :frusty:

• Klubowicze
Opublikowano

Ja jutro też uziemiony, bo na nockę lecę... Do następnego :confused: Wracajcie do zdrowia...

Opublikowano

Big'u dzięki, dobry pomysł.

6494cfc77045588669e00fba064ac6c1.jpg

Wiesz Sławek Ty coraz bardziej do Trawolty jesteś podobny, możesz zacząć robić na deptaku jako gość kawiarniany celem przyciągnięcia gawiedzi do knajpy i dorabiać rozdając autografy- jedna albo dwie małe operacje plastyczne i sukces zapewniony 7900801.jpg
  • Klubowicze
Opublikowano

A to ciekawe, bo jeszcze niedawno byłem do Bruce Willis'a podobny :D

brucewillisface.jpg

• Sympatycy
Opublikowano

Sławku, wszystko jedno - możesz być Willis, możesz być Travolta, ale najważniejsze, że nie wyglądasz jak Burt Reynolds.

472811880_480x270.jpg?mode=crop&width=635&height=357&quality=80&scale=both

• 1 miesiąc temu...
  • Sympatycy
Opublikowano

Witam GZ oddział Ś-cie :)

Dość chyba już tego leniuchowania i przesiadywania przed komputerami. Środa 06.01.2016r Święto Trzech Króli, więc może przebijemy ilość "króli" i spotkamy się przy kawce w Mc'D o godzinie 18-tej.

Zapraszam wszystkich maximaniaków do pogaduszek na żywo. Będę ja i SlawoyAMD i ... choćta, choćta mnie Was tutaj potrzeba ;)

Opublikowano

Obawiam się że do 18:00 nie uda mi się wrócić z pracy, może innym razem.

• Klubowicze
Opublikowano

Ja będę... :)

Opublikowano

czemile będą............

• Sympatycy
Opublikowano

No to już czech króli jest. Czekamy na pozostałych naszych kolegów i zapraszamy również nowych posiadaczy maxi.

Romek, nie damy rady przełożyć spota na 19-tą więc masz dyspensę (a szkoda)

Opublikowano

No to już czech króli jest. Czekamy na pozostałych naszych kolegów i zapraszamy również nowych posiadaczy maxi.

Romek, nie damy rady przełożyć spota na 19-tą więc masz dyspensę (a szkoda)

raczej trzech i pół, bo będę z Bartusiem, a nawet królowa się zadeklarowała..........

• Sympatycy
Opublikowano

Super :) To se pośpiewamy - przybieżeli ;)

Opublikowano

ja czekam na tunel

Opublikowano

Czy grupa GZ jest chetna na przyjecie uchodzca z grupy Slask???? To moze tez wpadne na kawke

• Sympatycy
Opublikowano

Oczywiście zapraszamy wszystkich chętnych na spotkanie i pogaduszki przy kawie

• Klubowicze
Opublikowano

Ja dziś wybrałem się w końcu po okularki (na razie przymiarka) :P Z bliska to jeszcze sokoli wzrok, ale już dalsza dal z wiekiem zaczęła się rozmazywać... 0.5 i 0.25 dioptrii, więc na razie tylko korekta wzroku, ale zaczyna się :( Nowa twarz Slawoy'a :ninja:

30c9b4f166e57747.jpg

• Sympatycy
Opublikowano

Już czas Sławku, już czas :). Badanie per rectum również należałoby zaplanować m0130.gif

• Klubowicze
Opublikowano

:D Ale z tego zdjęć nie będę zamieszczał, zgoda?

c206fb04ec49b11ca4f721cb0f8d3fbb.jpg

Czekaj, czekaj... te sześć lat zleci, nawet nie będziesz wiedział kiedy... Ale wtedy może jakiś bezduszny automat będzie Ci w .... grzebał laserem w kształcie atomowej łodzi podwodnej :D

• Sympatycy
Opublikowano
b0230.gif
Opublikowano

Do ktorej planujecie biesiade ??? Na 18 raczej nie zdarze mysle ze 18:30-19 wczesniej raczej nie dam rady :-(

• Sympatycy
Opublikowano

O 19 raczej jeszcze będziemy, przychodź śmiało

Pierwsze spotkanie rozpoczęte w zacnym gronie. Swą obecnością zaszczycil nas Mirek. Super.

7f4b6ea65c2b968ed4bfd1d1fb01ae93.jpg

5fac8fa99d0cb4d1943a29ee0f037d21.jpg

34b7b2a854e51ed402c2067aeb27c68f.jpg

• Klubowicze
Opublikowano

No to i moje pamiątki ze spotkania. Fajnie było z Mirkiem pogadać o Burgmanach 650 :)

478c523784de761e.jpg

7ee366c50fa9f7d4.jpg

bdae837c3fb573da.jpg

Opublikowano

Ja rowniez dziekuje za mile spotkanie interesujace pogaduchy Robssonowi za podwiezienie?