Sympatycy Robsson Opublikowano 19 Listopada 2015 Sympatycy Opublikowano 19 Listopada 2015 Również dziękuję wszystkim obecnym, że mogliśmy spotkać się w tak licznym i sympatycznym gronie. Sławek dziękówa
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 19 Listopada 2015 Autor Klubowicze Opublikowano 19 Listopada 2015 To ja dziękówa do końca życia i trzy dni dłużej...
romano77 Opublikowano 25 Listopada 2015 Opublikowano 25 Listopada 2015 Jutro czwartek , zabiło nas L4 FUCK!!!!!
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 25 Listopada 2015 Autor Klubowicze Opublikowano 25 Listopada 2015 Ja jutro też uziemiony, bo na nockę lecę... Do następnego Wracajcie do zdrowia...
minimi1 Opublikowano 30 Listopada 2015 Opublikowano 30 Listopada 2015 Big'u dzięki, dobry pomysł. Wiesz Sławek Ty coraz bardziej do Trawolty jesteś podobny, możesz zacząć robić na deptaku jako gość kawiarniany celem przyciągnięcia gawiedzi do knajpy i dorabiać rozdając autografy- jedna albo dwie małe operacje plastyczne i sukces zapewniony
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 30 Listopada 2015 Autor Klubowicze Opublikowano 30 Listopada 2015 A to ciekawe, bo jeszcze niedawno byłem do Bruce Willis'a podobny
Sympatycy KriSSo Opublikowano 30 Listopada 2015 Sympatycy Opublikowano 30 Listopada 2015 Sławku, wszystko jedno - możesz być Willis, możesz być Travolta, ale najważniejsze, że nie wyglądasz jak Burt Reynolds.
Sympatycy Robsson Opublikowano 4 Stycznia 2016 Sympatycy Opublikowano 4 Stycznia 2016 Witam GZ oddział Ś-cie Dość chyba już tego leniuchowania i przesiadywania przed komputerami. Środa 06.01.2016r Święto Trzech Króli, więc może przebijemy ilość "króli" i spotkamy się przy kawce w Mc'D o godzinie 18-tej. Zapraszam wszystkich maximaniaków do pogaduszek na żywo. Będę ja i SlawoyAMD i ... choćta, choćta mnie Was tutaj potrzeba
romano77 Opublikowano 4 Stycznia 2016 Opublikowano 4 Stycznia 2016 Obawiam się że do 18:00 nie uda mi się wrócić z pracy, może innym razem.
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 4 Stycznia 2016 Autor Klubowicze Opublikowano 4 Stycznia 2016 Ja będę...
Sympatycy Robsson Opublikowano 4 Stycznia 2016 Sympatycy Opublikowano 4 Stycznia 2016 No to już czech króli jest. Czekamy na pozostałych naszych kolegów i zapraszamy również nowych posiadaczy maxi. Romek, nie damy rady przełożyć spota na 19-tą więc masz dyspensę (a szkoda)
czemil Opublikowano 4 Stycznia 2016 Opublikowano 4 Stycznia 2016 No to już czech króli jest. Czekamy na pozostałych naszych kolegów i zapraszamy również nowych posiadaczy maxi. Romek, nie damy rady przełożyć spota na 19-tą więc masz dyspensę (a szkoda) raczej trzech i pół, bo będę z Bartusiem, a nawet królowa się zadeklarowała..........
Sympatycy Robsson Opublikowano 4 Stycznia 2016 Sympatycy Opublikowano 4 Stycznia 2016 Super To se pośpiewamy - przybieżeli
Miro71 Opublikowano 5 Stycznia 2016 Opublikowano 5 Stycznia 2016 Czy grupa GZ jest chetna na przyjecie uchodzca z grupy Slask???? To moze tez wpadne na kawke
Sympatycy Robsson Opublikowano 5 Stycznia 2016 Sympatycy Opublikowano 5 Stycznia 2016 Oczywiście zapraszamy wszystkich chętnych na spotkanie i pogaduszki przy kawie
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 5 Stycznia 2016 Autor Klubowicze Opublikowano 5 Stycznia 2016 Ja dziś wybrałem się w końcu po okularki (na razie przymiarka) Z bliska to jeszcze sokoli wzrok, ale już dalsza dal z wiekiem zaczęła się rozmazywać... 0.5 i 0.25 dioptrii, więc na razie tylko korekta wzroku, ale zaczyna się Nowa twarz Slawoy'a
Sympatycy KriSSo Opublikowano 5 Stycznia 2016 Sympatycy Opublikowano 5 Stycznia 2016 Już czas Sławku, już czas . Badanie per rectum również należałoby zaplanować
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 5 Stycznia 2016 Autor Klubowicze Opublikowano 5 Stycznia 2016 Ale z tego zdjęć nie będę zamieszczał, zgoda? Czekaj, czekaj... te sześć lat zleci, nawet nie będziesz wiedział kiedy... Ale wtedy może jakiś bezduszny automat będzie Ci w .... grzebał laserem w kształcie atomowej łodzi podwodnej
Miro71 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Do ktorej planujecie biesiade ??? Na 18 raczej nie zdarze mysle ze 18:30-19 wczesniej raczej nie dam rady :-(
Sympatycy Robsson Opublikowano 6 Stycznia 2016 Sympatycy Opublikowano 6 Stycznia 2016 O 19 raczej jeszcze będziemy, przychodź śmiało Pierwsze spotkanie rozpoczęte w zacnym gronie. Swą obecnością zaszczycil nas Mirek. Super.
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 6 Stycznia 2016 Autor Klubowicze Opublikowano 6 Stycznia 2016 No to i moje pamiątki ze spotkania. Fajnie było z Mirkiem pogadać o Burgmanach 650
Miro71 Opublikowano 7 Stycznia 2016 Opublikowano 7 Stycznia 2016 Ja rowniez dziekuje za mile spotkanie interesujace pogaduchy Robssonowi za podwiezienie?
Rekomendowane odpowiedzi