Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

• Sympatycy
Opublikowano

Jak to nie podobni ? Ten z lewej to dopiero co niedawno z Mauzoleum przyjechał w odwiedziny ;)

A tak na marginesie to super wielkie dzięki za spotkanie. Częściej proszę :) i może być w szerszym gronie.

• Klubowicze
Opublikowano

Dzięki za spotkanie i życzenia... Chłopaki na spotkaniu-ognisku Szczecińskim, odśpiewali mi przez telefon "Sto Lat"... Wzruszające :msn-cry:

Opublikowano

Ja również dziękuję za spot. Skuter albo jak inni wolą Integra już w garażu. Robsson ma już wstępnie rozpisaną trasę na Alpejskie podboje. Zajefajne spotkanie. Pozdro .

• Sympatycy
Opublikowano

Alpejskie podboje to marzenie. Szczegóły narazie w glowie. Będzie zima - będzie czas na dopracowanie szczegółów. Jest marzenie, teraz to już z górki bo wystarczy je spełnić. B)

Opublikowano

Do Szczecina daleko....... ale zbiórka w Świnoujściu wraz z polatankę to dobry pomysł

1.romano77

2. ...

• Sympatycy
Opublikowano

Do Szczecina daleko....... ale zbiórka w Świnoujściu wraz z polatankę to dobry pomysł

1.romano77

2.......

Za oknem dmie, więc tak sobie ale gdyby co to :

1. romano77

2. Robsson

3. ...

• 2 tygodnie później...
  • Sympatycy
Opublikowano

Skoro dziś wtorek to pojutrze czwartek ( dobrze kombinuję nieprawdaż ;) ). Jak macie koledzy czas i ochotę to możemy pogawędzić przy kawce w Mc'D albo od razu pójść do Batisty na pifko :)

Godzina 18-ta.

• Klubowicze
Opublikowano

Po co wam gra wstępna, idźcie od razu na piwo. :)

Opublikowano

W czwartek mam wyjazd do Szczecina jednakże powinienem zdążyć na rozdanie główne. Marek ma rację, gry wstępne są dla "Dziewczynek" i to jak przeszłość pokazała nie wszystkich. :-)

• Klubowicze
Opublikowano

Jutro mam wolne, to na "pifko" można by iść :P

Opublikowano

to gdzie was szukać jak by mi prom pasował

Opublikowano

dawaj Elvis pojedziemy razem, noc przekimasz u nas a jutro spokojnie wrocisz do chalupy

• Klubowicze
Opublikowano

Nie mam pojęcia Waldku, gdzie chłopaki mają już wydeptany szlak, ale dawaj śmiało, to będziemy na telefonie informować o azymucie marszu...

Opublikowano

promy sa o 17.20 i 17.40 troche dziwnie bo myslalem, ze chodza co pol godz. z domu wyjedziemy przed 17

• Użytkownicy+
Opublikowano

a jak szybko trzeba popychać burka żeby zapalił ?

Panowie, prośba - czy możecie dzisiaj na spotkaniu trochę kolege wd40 "naprostować" ?

Jak już nie będzie innej metody, to nawet "ręcznie" :)

• Sympatycy
Opublikowano

Mozemy spotkać się od razu w Batiście. Ja będę nie wcześniej niż o 18. Mam dyżur, mam też jakieś dolegliwości zdrowotne wiec tylko ciepłe napoje bez alko. z mojej strony.

Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka

• Klubowicze
Opublikowano

Romano, dzięki za miłe spotkanie :)

Świat jest mały.

Bawcie się dobrze na spocie! :)

• Klubowicze
Opublikowano

Robsson mnie też coś rozbiera i to nie jest Gośka :( Ale tabletki po piwku... A gdzie jest ta Batista? Nie chadzam po lokalach, to nie wiem :baby:

• Sympatycy
Opublikowano

b7a8b4c8b555ccb7764b0050e35ac2b7.jpg

Tak na szybko

• Sympatycy
Opublikowano

Big'u dzięki, dobry pomysł.

6494cfc77045588669e00fba064ac6c1.jpg

• Klubowicze
Opublikowano

Co ciekawe mieszkam 300 metrów od lokalu :D Teraz już wiem, gdzie jest...

9a8f49edd12ccc7b.jpg

Opublikowano

A ja z 1000 m. W Świnoujściu wszędzie blisko, no chyba że masz coś do załatwienia poza..... Świnoujście najlepsze miasto do wypromowania się. ....

Opublikowano

my już w domu ,dziękujemy za super spotkanko