Sympatycy Urbi Opublikowano 31 Maja 2015 Sympatycy Opublikowano 31 Maja 2015 Mirek, ale przecież nie jesteś członkiem klubu Blue Knights... Zlot dotyczy członków tego klubu
Klubowicze ArtCho Opublikowano 31 Maja 2015 Klubowicze Opublikowano 31 Maja 2015 A tak serio, to wydaje mi się, że się mieścisz w kategorii.
Sympatycy Robsson Opublikowano 31 Maja 2015 Sympatycy Opublikowano 31 Maja 2015 Waldku, Jolu dziękuję za mile spędzony czas. 150km nakręcone :-)
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 31 Maja 2015 Autor Klubowicze Opublikowano 31 Maja 2015 O tak, świetnie spędzony dzień w przemiłym towarzystwie... Jak pisał Robsson, 150 km pękło, bo pokręciliśmy się przez Trzęsacz, Rewal i Kamień Pomorski. Po drodze sporo motocyklistów i łapka wędrowała co chwila w górę... Po takiej przejażdżce kiełbaski z grilla smakowały podwójnie... Padła też propozycja postrzelania do celu z wiatrówki... A później dojechał Szczecin
romeo1971 Opublikowano 31 Maja 2015 Opublikowano 31 Maja 2015 bilety bez skutra? jeszcze tego nie widziałem a w Świnoujściu znowu jedzą
Rzelu Opublikowano 31 Maja 2015 Opublikowano 31 Maja 2015 Jakbym wiedział że będzie sernik to też bym przyjechał
Klubowicze bilety Opublikowano 1 Czerwca 2015 Klubowicze Opublikowano 1 Czerwca 2015 bilety bez skutra? jeszcze tego nie widziałem a w Świnoujściu znowu jedzą Nie chcieliśmy robić przykrości Krzyśkowi, my na moto a on z rodzina puszką.
Sympatycy KriSSo Opublikowano 1 Czerwca 2015 Sympatycy Opublikowano 1 Czerwca 2015 Dziękujemy Wszystkim obecnym za super popołudnie, a Gospodarzom za gościnę i grilla . Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
wd40 Opublikowano 1 Czerwca 2015 Opublikowano 1 Czerwca 2015 Nam tez było milo Was gościć, pozdrawiamy
Sympatycy Robsson Opublikowano 3 Czerwca 2015 Sympatycy Opublikowano 3 Czerwca 2015 A może by tak jutro zorganizować jakieś krótkie chociaż spotkanko koordynacyjne przed wyjazdem?
KOT66 Opublikowano 3 Czerwca 2015 Opublikowano 3 Czerwca 2015 o której.....?.. jak cus to w piątek dolanczam siem z wolyna........dajta znac........
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 3 Czerwca 2015 Autor Klubowicze Opublikowano 3 Czerwca 2015 Jak wcześniej, to i ja mogę być, bo nocka jutro...
Sympatycy Robsson Opublikowano 3 Czerwca 2015 Sympatycy Opublikowano 3 Czerwca 2015 Ja mam zajęte późne popołudnie wiec w grę wchodzi np 15 może 16 godz.
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 4 Czerwca 2015 Autor Klubowicze Opublikowano 4 Czerwca 2015 Mi pasuje...
romano77 Opublikowano 4 Czerwca 2015 Opublikowano 4 Czerwca 2015 Panowie ja mam o 14:00 rodzinnego grilla. Dajcie znać jakie decyzję zapadły.
Sympatycy Urbi Opublikowano 4 Czerwca 2015 Sympatycy Opublikowano 4 Czerwca 2015 Drodzy Koledzy, jak ustalicie szczegóły jutrzejszego wyjazdu, dajcie znać na PW.
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 4 Czerwca 2015 Autor Klubowicze Opublikowano 4 Czerwca 2015 Myślę, że 16-ta byłaby optymalna dla większości???
KOT66 Opublikowano 4 Czerwca 2015 Opublikowano 4 Czerwca 2015 ...to moze ja cos powiem odnosnie wyjazdu...ekipa swinoujscie pakuje sie na prom o 9.20...po drodze kolo 10-tej dolaczam w wolinie na stacji paliw bp....dalej na stargard na stacje paliw orlen mysle ze kolo 11-stej dolecimy i zabieramy sie caloscia ....jak ktos ma ale cos tam...??....niech smialo mnie poprawi........sa fony jeszcze......
Sympatycy Robsson Opublikowano 4 Czerwca 2015 Sympatycy Opublikowano 4 Czerwca 2015 ok 16-ta , gdzie? ja będę miał tylko 1h bo o 17-tej rodzina wzywa
grota10 Opublikowano 4 Czerwca 2015 Opublikowano 4 Czerwca 2015 .Trasa nr10 jest nudna,duzy ruch panuje,wieksze niebezpieczenstwo jakiegos nieszczescia,jakby nie bylo bedziemy jechac duza grupa.Moja propozycja to trasa bardziej bezpieczna,zdecydowanie mniejszy ruch,wielkich ciezarower praktycznie zero i ciekawsza.Droga nr 20 Chociwel-Drawsko Pomorskie-Czaplinek-Borne Sulinowo-Szczecinek,Pozniej zjazd na nr 25 kierunek Czarne,Sepolno Krajenskie i do celu. 15 km wiecej,to nie wiele,a droga super,fajne winkle.Po drodze mozna zobaczyc ruiny w Bornym Sulinowie,zachaczyc o "miasto widmo"Klomino i slawne na caly swiat Wrzosowiska Klominskie.Na wrzosowiskach nie bylem,ale w bornym i klominie tak i goraco polecam.Godzina wyjazdu jak wiekszosci pasuje.Z grupa Swinoujska mozemy spotkac sie np.w Chociwlu,albo na rozjezdzie Chociwel-Swinoujscie na starym lotnisku.Prosze o wypowiedzi za i przeciw
KOT66 Opublikowano 4 Czerwca 2015 Opublikowano 4 Czerwca 2015 hmm....nie wiem co scie ustali...ale w takim razie to nie ma sensu aby scie jechalo do stargardu....tylko sie lapmy w takiej trasie gdzies po drodze np.szczecinek....zakladajac ze i scie poleci gora .....
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 4 Czerwca 2015 Autor Klubowicze Opublikowano 4 Czerwca 2015 Grota10 - ustaliliśmy wcześniej, że nie jedziemy turystycznie, a z punktu A do B... Turystykę możemy sobie zrobić na miejscu w piątek po rozpakowaniu obładowanych maszyn...
grota10 Opublikowano 4 Czerwca 2015 Opublikowano 4 Czerwca 2015 Oki turystyke mozna sobie darowac,masz racje,ale glownie chodzi o bezpieczenstwo
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 4 Czerwca 2015 Autor Klubowicze Opublikowano 4 Czerwca 2015 No ja rozumiem, ale zmieniać plany na kilkanaście godzin przed wyjazdem... Wybraliśmy po prostu wariant "szybszego" przejazdu, omijając mniejsze miejscowości po drodze (choć i tak przed nami las fotoradarów)...
Rzelu Opublikowano 4 Czerwca 2015 Opublikowano 4 Czerwca 2015 Uważam że Grota10 ma rację, na 10 jest ruch spory, dużo TIRów, auta często zwalniają w obawie przed fotoradarami, o szybkim przejeździe dużą grupą nie ma co marzyć. Lepiej pojechać dalszą trasą ale płynnie.
Rekomendowane odpowiedzi