Gość galus Opublikowano 9 Czerwca 2007 Opublikowano 9 Czerwca 2007 Morley napisał(a): Zerknijcie no na to Braciaszkowie...Bo to blisko od nas i jakby było dobre to kurde by?my pewnie z Estelk? pobrali... Ewentualnie tu mam jeszcze jeden z okolicy: http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M405495 Witam, Co do tej propozycji - uszkodzony rozrusznik (tak twierdzi wła?ciciel), a co tam naprawdę się dzieje musiałby spojrzeć kto? obcykany w temacie.
Gość Morley Opublikowano 10 Czerwca 2007 Opublikowano 10 Czerwca 2007 Zaliczyli?my dzisiaj szybko skok w bok do Siedlec. Tego Burgmana jeszcze nie ma w kraju i bedzie dopiero za tydzień <szoke> Wiec o nie było o czym gadać za bardzo. Skoczyli?my zatem jeszcze do czlowieka, ktory bawi się w sprowadzanie sqt i moto jako www.motogryf.pl Rozmawialismy o czym? takim http://moto.allegro.pl/item204440368_atlan..._rok_prod_.html Na nasz (mój i Estelkowy) gust ladnie to to się prezentuje. Człowiek z MotoGryfa wydaje się być osob? sympatyczn? i szczer?. Sprzęt jest do ?ci?gnięcia z Włoch. Trafił do sklepu od pierwszego wla?ciciela, jako czę?c ceny za nowy sprzęt. MotoGryf zapewnia, że nie bawi się w sztuczki, bo tu cyt. "z tego żyje i to lepsze niż incydentalny handel wrakami i psucie rynku". Wyrazili?my wstępne zainteresowanie tym Atlanticem i jeste?my w stałym kontakcie z MOtoGryfem. Człopaki z Siedlec, wielkie dzięki za pomoc i prosimy o jeszcze. Zwłaszcza Ciebie Szuwarku. Za Twoj? postawę i tak leci do Cię flaszka na zlocie. A wszystkich chętnych zapraszam do zerknięcia na fotki Apki i uwagi na jej temat. Może kto? co? słyszał o MotoGrycie?
eMKa Opublikowano 12 Lipca 2007 Opublikowano 12 Lipca 2007 Znalazłem ostatnio tak? ofertę: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=212056729 cena ok. 15.000. Jak s?dzicie, warto zawracać głowę?
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 12 Lipca 2007 Administrator Opublikowano 12 Lipca 2007 O ile mnie pamięć nie myli ten skuter jeszcze niedawno należał do Bernixa. Ten sprzedawał go ze dwa sezony aż w końcu sprzedał. Aktualny wła?ciciel sprzedaje go po dwóch miesi?cach . Pamiętam sk?d go nabył Bernix, pamiętam, że wymieniał w nim napinacz rozrz?du i nie tylko. W jakim stanie jest teraz trudno powiedzieć... na pierwszy rzut oka jest OK ale trudno wyczuć jak z mechaniko- elektronik?. Samo to, że to Sky Wave raczej plusem nie jest. Wszystko zależy od ceny finalnej. Ps. Widzę, że rudy56 (patrz aukcja) wraca na skuter
rudy_56 Opublikowano 13 Lipca 2007 Opublikowano 13 Lipca 2007 Oj ci?gnie i my?le, że jakas gotówka na jesieni się znajdzie Narazie pozostaje cieszyc sie nowym zakupem w wydaniu 4 kołowym bez dachu - zawsze to jakas namiastka skutera.
eMKa Opublikowano 14 Lipca 2007 Opublikowano 14 Lipca 2007 No to jeszcze jedno zapytanko - czy kto? to: Allegro otoMoto ogl?dał i ma zdanie na temat oferty? Dla mnie to drugi koniec ?wiata i trudno samemu sprawdzić czy warto zawracać sobie głowę, czy odpu?cić. W poniedziałek sprawdzę jeszcze dokładnie gdzie sprzęt stoi bo województwo małopolskie to jednak kawałek terenu
Sympatycy Kisiel Opublikowano 15 Lipca 2007 Sympatycy Opublikowano 15 Lipca 2007 Ten skuter jest na Allegro od około pół roku. W my?l zasady, że dobry sprzęt nie może stać na Allegro dłużej niż tydzień można założyć, że to kupa - co oczywi?cie może mijać się z prawd?. Jeżeli pamiętam to cena tego skutera na pocz?tku "emisji" wynosiła !scooter 21 kzł.
Gość Andreas Opublikowano 18 Lipca 2007 Opublikowano 18 Lipca 2007 Ktos moze ogladal tego Malaguti Madisona? http://www.allegro.pl/item214380528_malagu...super_cena.html Mam podobny model, tylko starszy dwa lata i pojemnosc 150. Z checia przesiadlbym sie na wiekszego Madisona bo dobrze sie na nim czuje. I tak pewnie pojade zobaczyc ten egzemplarz, ale ktos moze juz go widzial lub ma jakies inne, wlasne wnioski i przemyslenia . Pozdro all
Gość delorean Opublikowano 19 Lipca 2007 Opublikowano 19 Lipca 2007 czy kto? zna ten motorek ? i ewentualnie jego historie ? http://www.bikepics.com/honda/fes125/02/pics.asp
kfcent Opublikowano 19 Lipca 2007 Opublikowano 19 Lipca 2007 http://www.allegro.pl/item217293544_honda_...an_filmik_.html nie powiem fotki robi? wrażenie...czysciutki aż się ?wieci...(szczególeni ten zacisk z tyłu - ja nigdy tak czystego nie widziałem ) ...wygl?da pożadnie,ale moim zdaniem tłumik jest krzywo przyręcony. Nie wydaje wam sie że powinien być bardziej pionowo?
Kacza Opublikowano 19 Lipca 2007 Opublikowano 19 Lipca 2007 kfcent a moze ten Silver jest tak pedantycznie zabany ? albo przeszedl gruntowne czyszczenie przed sprzedarza ... ja tam w tym "krzywym"tlumiku nic nie widze Pozdroo Kacza
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 19 Lipca 2007 Administrator Opublikowano 19 Lipca 2007 Dla mnie tłumik jest raczej prosty. Pojazd ma zaklejone ta?m? ranty owiewki a jako?ć lakieru bocznych plastików nie wydaje się być fabryczna. Sugeruje to, ze opis "bezwypadkowy" jest raczej nie na miejscu... że nie wspomnę o wprowadzeniu w bł?d odno?nie wpisu o obecno?ci układu ABS w tym egzemplarzu. W 2001/ 2002 roku Silvery nie miały ABS'u i ten także nie ma. Pozatym faktycznie przygotowany jest dobrze do sprzedaży. Plus za pedantyczne doczyszczenie i ładne fotki... Stan centralki, amorków, dekli, lag sugeruje że przebieg jest prawdziwy.
Gość svga1 Opublikowano 22 Lipca 2007 Opublikowano 22 Lipca 2007 Witam, jak już wcze?nij pisałem szukam yamachy majesty 250 i znalazłem na allegro do?ćciekaw? ofertę yp-ki tylko zastanawia mnie dlaczego brak jej osłony na tłumiku hmm moze miała szlifa i kto? j? ?ci?gn?ł bo nie wygl?dała za dobrze, na jednym ze zdjęć widać po lewej stronie na przodzie kawałek zdartego plastiku i przetarty na płozie ale nie jest to praktycznie żucaj?ce się w oczy, możliwe że już raz yp-ka był malowana albo ta wywrotka była tak nie groĽna że zostały tylko te 2 zarysowania ale co z tłumikiem? Miałbym przy tym pro?bę je?li byłby kto? może z forumowiczów nie daleko poznania a moze jast kto? kto mieszka w poznaniu i mugłby podjechać zobaczyć t? sztuke. W tym momęcie nie mam samochodu :/ będe miał dopiero za 5 dni a itak do poznania mam kawałek z legnicy. Je?li by kto? miał okazję zobaczyć j? to byłbym ogromnie wdzięczny. Pozdrawiam forumowiczów svga1
Gość svga1 Opublikowano 22 Lipca 2007 Opublikowano 22 Lipca 2007 ehh zapomniałem o linku http://moto.allegro.pl/item218129945_yamah...u_sprawdz_.html
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 22 Lipca 2007 Administrator Opublikowano 22 Lipca 2007 svga1 napisał(a): możliwe że już raz yp-ka był malowana albo ta wywrotka była tak nie groĽna że zostały tylko te 2 zarysowania ale co z tłumikiem? Raz to napewno była malowana... w fabryce !OKK Pytanie czy nie była malowana dwa lub trzy razy... !tut Co do osłon tłumików to je?li skuter przyjechał z Włoch i jej nie ma nie musi na 100% oznaczać, że została zniszczona po kolizji (choć mogło być i tak). W/w osłony s? najczę?ciej kradzionym elementem we Włoszech. Ten sam problem dotyczy Yp 125, An 250 i wielu innych w których osłony możno na szybko odkręcić dwoma wkrętami. Poza tym w Yp 250 gin? też moduły mocowane od spodu i za?lepki lusterek. Włochy to ciekawy kraj
Gość svga1 Opublikowano 22 Lipca 2007 Opublikowano 22 Lipca 2007 MariuszBurgi napisał(a): Co do osłon tłumików to je?li skuter przyjechał z Włoch i jej nie ma nie musi na 100% oznaczać, że została zniszczona po kolizji (choć mogło być i tak). W/w osłony s? najczę?ciej kradzionym elementem we Włoszech. Ten sam problem dotyczy Yp 125, An 250 i wielu innych w których osłony możno na szybko odkręcić dwoma wkrętami. A to ciekawe !OKK nie wiedziałem. Dzwoniłem wła?nie do sprzedaj?cego, z tego co mówił to skuter normalnie odpala, nie był malowany, ale nie wie czy te rysy co s? czy powstały w transporcie czy po jakiejs wywrotce, yp-ka jest z włoch to może tłumaczyć brak osłony, dopatrzyłem się że nie ma też tej małej na kolanku, czy t? też łatwo odkręcić ?? co do przebiego 25tys to mam jeszcze pytanie czy jest możliwe zużycie przedniej oponu po tylu km bo pon?ć nie ma zbyt dużo bieżnika(na ten sezon ma starczyć !tut jak mówł sprzedawca) tylna jest wymieniona niedawno na now?.
Sympatycy orzech Opublikowano 24 Lipca 2007 Sympatycy Opublikowano 24 Lipca 2007 A TUTAJ znalazłem importera nowych pojazdów (również 2oo) z gwarancj?. I tak np: Burgolot 650 w wersji z ABS nóweks oczywi?cie kosztuje 30 500 czyli 7000 taniej jak w salonie. Na nowe pojazdy daj? 2 lata gwarancji, w Polsce s? 4 serwisy m.in. w Wawie na prymasa. Czy warto zastanowić się nad tak? form? zakupu pojazdu?
-=Dee Jay=- Opublikowano 24 Lipca 2007 Opublikowano 24 Lipca 2007 pewnie, że warto .. trzeba tylko ocenić "za i przeciw" i tyle. za to cena, a przeciw brak gwarancji w ASO i wydaje mi się, że ackcje serwisowe też mog? Cię nie obj?c - ale to sie mi tylko wydaje. dostęp do seriwsu i jego jako?ć to podstawa. bo wywalczenie prawa do gwrancji to teraz żaden problem. no i w przypadku b650 absolutnym za jest dostępno?ć białego koloru dostęp do seriwsu i jego jako?ć to podstawa. bo wywalczenie prawa do gwrancji to teraz żaden problem.
Sympatycy Worlan Opublikowano 31 Lipca 2007 Sympatycy Opublikowano 31 Lipca 2007 A może kto? co? wie na temat tego T-Maxa? Podobno przebieg udokumentowany 3000 km Cena zaskakuj?co niska ( 12 tys.) Lekko przytarta lewa strona. W serwisie Yamahy w Chełmie nic nie wiedza na temat tego sqta i odsyłaj? do człowieka , który to sprowadził. Ogłoszenie
Pavulon Opublikowano 31 Lipca 2007 Opublikowano 31 Lipca 2007 2.07.2007 aukcja zakonczona na otomoto z tym skuterem cena byla 14tys niestety niemozna podejzec co bylo w aukcji http://allegro.pl/search.php?closed=1&string=t-max&order=pd tylko fotke widac cos mi sie wydaje ze to kupa i to niezle smierdzaca Pewnie napisze pare slow detektyw sam tam kliknal to i wie pewnie conieco
Mario Opublikowano 31 Lipca 2007 Opublikowano 31 Lipca 2007 dokładnie tylko nasz detektyw z północy moze cos napisac o tym.
rudy_56 Opublikowano 31 Lipca 2007 Opublikowano 31 Lipca 2007 O tmaxie duzo nie powiem, bo moja rozmowa z tym panem szybko się urwała gdy zapytałem jakim cudem przebieg w majesty 400, któr? też sprzedaje spadł do 13 000 z 36 000
Gość MichaŁ Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Co s?dzicie o tej Helence ? !tut http://moto.allegro.pl/item219993922_made_...cn_250_bcm.html
Siodel Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Opublikowano 1 Sierpnia 2007 MichaŁ napisał(a): Co s?dzicie o tej Helence ? !tut http://moto.allegro.pl/item219993922_made_...cn_250_bcm.html Wydaje mi się czy odblaski w tym sqcie się ?wiec??? nic na fotkach nie widać po za tym ze był malowany to nic Ci nie powiem .
Gość MichaŁ Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Opublikowano 2 Sierpnia 2007 No mi też te ?wiec?ce odblaski rzuciły się w oczy, bo to chyba nie s? odblaski tylko lapmpki. Pomy?lałem że Helix z lampkami zamiast odblasków wychodził w którym? z krajów, chyba że sie myle ;P Dostałem od wła?ciciela więcej zdjęć, wrzuciłem je na serwer można je zobaczyć tutaj -> Helix Wła?ciciel podaje że przebieg wynosi 42 tys. - czy to dużo dla Helixa ?
Rekomendowane odpowiedzi