Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Czy oferta kupna/sprzedaży maksiskutera jest interesująca? (Cz.1)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wyedytowano

Opublikowano

Morley ten go?ć co sprzedaje atlantica sprowadza już z tego co widzę od dłuższego czasu maxi.

ja miałem ochotę u niego kupić w paĽdzierniku an 400 k1 ale kuzyn tam był i ogl?dał, był trochę porysowany ale cena była ok 6000 (goły, tzn bez kufra i jakichkolwiek dodatków). burgman i tak poszedł z tego co wiem aż na pomoże !tut

jak by? był bardzo nim zainteresowany to daj znać na pm to może załatwię jak?? "wizje lokaln?"

pozdrawiam

Opublikowano

Gumi? szczere dzięki, na pewno się rychło odezwę. Opinia bardzo wskazana, tak samo jak fachowy "rzut okiem". Prace nad pozyskaniem funduszy trwaj? i widać już ich szczę?liwy koniec.

Opublikowano

Ravw, Ty mówisz o tej Atlancie z mojego linka? Bo trochę się zagubiłem? A można prosić o szczegóły?

Opublikowano
Ravw, Ty mówisz o tej Atlancie z mojego linka? Bo trochę się zagubiłem? A można prosić o szczegóły?

Nie o atlancie?????

wedel_pp_eu napisal co sadzice o

maxiskuter

i o tym mowie - sorki powinienem byl uscislic !happybth

Opublikowano

Moge kupić Honde Silver Wing 600 z 2002 roku, przebieg niecałe 2000km, skuter poprostu stał na wystawie, za 8000 zł. Czy opłaca się?

Tak wiem nie mam prawka ale to dobry pretekst żeby je zrobić.

Opublikowano
Moge kupić Honde Silver Wing 600 z 2002 roku, przebieg niecałe 2000km, skuter poprostu stał na wystawie, za 8000 zł. Czy opłaca się?

taa i jeszcze w idealnym stanie i od dziadka

Opublikowano

taa i jeszcze w idealnym stanie i od dziadka

Tak sie składa że znam ta honde od nowo?ci. Warto wspomnieć że jest to model na rynej Japoński.

Opublikowano

Cobesh, w profilu masz wpisane, zę szukasz skutera. S?dz?c po dacie rejestracji i liczbie postów jeste? juz trochę na tym forum więc zagadnienie znasz.

Dziwi mnie zatem, że w sytuacji, w której jak twierdzisz wiesz, zę sprzęt jest w doskonałym stanie i jest ci znane jego pochodzenie, a cena jest sporo niższa niż dostępne na rynku modele, Ty przychodzisz na forum i się dopytujesz.

I co chcesz uzyskać?

1. Nie kupuj, bo podejrzane? - Sam zanegaowałe? tak? podpowiedĽ

2. Poradę? - Przecież poza Tob? nikt na oczy tego Silva nie widział

3. Jea, ale masz szczę?cie, kurka wszyscy Ci zazdro?cimy! NIe noooo! Ten Cobesh to fartowny go?ć! - Tego oczekujesz? Na razie obstawiam, że o to ci chodzi.

NIe obraĽ się, ale do merytorycznej dyskusji nie ma po prostu podstaw. Nie dziw się, że raczej prowokujesz docinki. Twoja wypowiedĽ po prostu jest na to obliczona. I tak jest odbierana...

Chcesz informacji? Sam jej najpierw udziel. Bez danych nie ma werdyktu.

Bajdełej... Gdzie w Europie na wystawie stał japoński skuter na rynek japoński?

Opublikowano

Skuter stoi w Warszawie przy ul. 1 Sierpnia 10 w Carserwis, stoi już jakie? dwa lata i go sprzedać nie mog?. Kupili żeby promować firmę.

Pytanie sk?d wiem? OdpowiedĽ jest prosta: ojciec tam pracuje.

Oficjalna cena to 15-16 ty?. Ja moge kupić za 8. Jedyny minus to to że nie ma ksi?żki serwisowej i karty pojazdu.

• Sympatycy
Opublikowano

Cena Rudy owszem ciekawa...

Ale po wykryciu wady sprzęgieł, to W ŻYCIU nie kupiłbym takiego sprzeta okazyjnego, kiedy nie mam gwarancji i za każdym razem kiedy padnie sprzęgło będe musiał wymieniać za swoje pieni?żki...

Dodatkowo dodam, że narazie TYLKO sprzęgła zaczęły się sypać.

Poczekajmy aż kto? nakreci kilkana?cie-kilkadziesi?t tysięcy km'ów i czy do tego czasu nic więcej nie wyjdzie.

Choć niepowiem, sama cena kusi BARDZO !walkm

• Sympatycy
Opublikowano

witam

szukam osób (najlepiej pierwszego wła?ciciela) które znaj? historię tego burgiego.

burgman 400

Dzi? go ogl?dałem jest troche porysowany-chyba zaliczył mał? wywrotkę, ale przebieg jest bardzo mały.

Facet mówi że kupił go z Łodzi 2 tygodnie temu od kogo? z burgmanii (na fakturze jest jakie? wydawnictwo,a w karcie pojazdu pisze Jędrzejczyk Włodzimierz)

pozdrawiam

Opublikowano
witam

szukam osób (najlepiej pierwszego wła?ciciela) które znaj? historię tego burgiego.

burgman 400

Dzi? go ogl?dałem jest troche porysowany-chyba zaliczył mał? wywrotkę, ale przebieg jest bardzo mały.

Facet mówi że kupił go z Łodzi 2 tygodnie temu od kogo? z burgmanii (na fakturze jest jakie? wydawnictwo,a w karcie pojazdu pisze Jędrzejczyk Włodzimierz)

pozdrawiam

Szukaj Literat

Gość Andreas
Opublikowano

Estelle, ja slabo sie orientuje, sam dopiero kupilem Malaguti Madisona, tylko, ze pojemnosc 150 cm i starszy trzy lata (co oznacza m.in. inny uklad lusterek), na razie sie przygladam co i jak w nim tyka !tut. Ale ogladajac te 4-setke zauwazylem dwie rzeczy. Po pierwsze po stronie wydechu z nazwy MADISON 400 ostalo sie tylko MA i 0. Nie jest latwo zerwac te literki, ciekawe co sie stalo. Druga rzecz, zdaje sie, ze brakuje calej pokrywy plastikowej silnika, jest tylko gorna czesc, ta ktora kryje filtr powietrza - jesli sie myle, niech ktos mnie poprawi.

Tyle na pierwszy rzut oka, no i wiecej z paru fotek to chyba wymodzic sie nie da !bicz. Na oko sprzecik wyglada okej, ale juz wiele zdaje sie bylo tu przypadkow, ze skut jak malowany a w rzeczywistosci kupa.

Pozdrawiam

Andreas

Opublikowano

Dzięki Andreas...

Jeszcze brak literek to jako? przeboleję [chyba], ciekawa tylko jestem, jak ta maszyna jeĽdzi i czy w silniku nie ma surprisa :D

A kto? wie może co? na temat

http://moto.allegro.pl/item200998600_honda_jazz_250.html

HELP!

Ps. Jestem na etapie intensywnych poszukiwań skutera dla męża :) i z góry przepraszam za upierdliwo?ć, jednak sama sobie nie poradzę !YES

Opublikowano

Jazz... żadko spotykany pojazd na polskich drogach. Cienko będzie z czę?ciami.

W tej klasie skuterów poleciłbym Ci poszukać jakiej? Majesty 250 w nowej budzie- czę?ci do tego dużo a i maszyna sprawdzona.

• Sympatycy
Opublikowano

Mam wrażenie, że uparli?cie się na kajedynkę. Nie chciałbym

oberwać !scooter od wła?cicieli tego modelu, ale chodz?

słuchy, że nie jest to najlepszy wybór w?ród używanych maxi...

Podejrzanie wielka jest podaż tego modelu, na różnych alledrogo i

traderach...

pzdr

Opublikowano

Szorstki ja się uparłem na wszystko co ma pojemno?ć 250-400 ccm rocznik po 2000 i nie wydrenuje nam kieszeni... !YES

Mamy na ten cel gdzie? tak z 8k złotówek i szukamy po?ród Burgamanów, Majestów, Atlanticów, X9 i Madisonów (te trzy ostatnie podobaj? nam się najbardziej). Warunek jest takProblem zasadniczy jest taki, że na naszej ?cianie wschodniej mało jest sqt, a wyjazd na ?cianę zachodni? jest niesamowicie trudny organizacyjnie (chociażby z braku posiadania: eksperta do kontroli, haka w 4oo i przyczepki na zakupionego sqt, bo na głębok? wodę i podróż przez Polskę się nie odważę).

Oto nasz credo zakupowe. Ochota na zakup jest straszliwa, obawa przed zakupem strucla identyczna. Gdyby to był 4oo to bym sie nie bał, a na 2oo przyznam wprost JESZCZE się nie znam.

Jak kto? ma gwałtown? erupcję altruizmu i koniecznie chce komu? zrobić przysługę to niech doradzi cosik proszę uprzejmie...

!OK !scooter

Opublikowano
A ja szukam informacji na temat tego black-bandite-pasikonika

http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M411045

Czy ta oferta jest interesuj?ca? Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie....

Witam,

wczoraj wybrałem się ogl?dać AN650 a po drodze miałem to o co pytasz więc wst?piłem, pojeĽdziłem, poogl?dałem, porozmawiałem z wła?cicielem.

skuter wygl?da na bezwypadkowy, na 100% wszystkie plastiki s? oryginalne i nie malowane, wszystkie za?lepki, wkrętny, nakrętki oryginalne i nie kombinowane, końcówka tłumika (ten aluminiowy element) jest za?niedziała ale nie jest uszkodzona mechanicznie, prawdopodobnie skuter parkował pod chmurk?, skuter nie jest może w stanie idealnym ale wygl?da na te 4 lata, nie jest odpicowany do sprzedaży, jeĽdzi bardzo dobrze, żadnych niepokoj?cych odgłosów, opony w bardzo dobrym stanie, to samo klocki i tarcze, wszystko sprawne, naprawdę ładny skuter, sprzedaj?cy to człowiek rozs?dny i my?lę, że można jeszcze niemało urwać z tej ceny.

A je?li chodzi o cel mojej wyprawy Burgman AN 650

http://www.allegro.pl/item201527549_suzuki_burgman_650.html

Skuter ma już nalatane ponad 40K, stoi w komisie skuterowym i jeżdż? nim na codzień ludzie tam pracuj?cy, w plastiku za kanap? dziury po stelażu na kufer, nielakierowane plastiki wyblakłe jakby skuter całe swoje życie spędził na pustynii, stan wizualny dostateczny, szyba GIVI, manetki co? tamGRIP, niestety najgorsze jest po odpaleniu tego cudeńka, z silnika dobywaj? się odgłosy metalicznego pisku, co? jak pisk paska w FJS tylko tutaj jest to bardziej metaliczne i słychać to na wolnych obrotach podczas postoju, po takim słuchowisku zapaliła mi się czerwona lampka i pojechałem do domu, już wolę skuter z połaman? owiewk? niż niespodziankami w silniku/napędzie

Opublikowano

Bialko dzięki za info, ale już wiemy, że dla nas ten sqt jest zlokalizowany po prostu za daleko. Nie mamy fizycznej możliwo?ci zorganizowania wyprawy po niego (powodem jest niewolniczy tryb naszej pracy)

Tutaj własnie się pojawiło co? w naszym zasięgu...

CHŁOPAKI Z SIEDLEC bardzo prosze o pomoc... Niech kto? rzuci okiem na ten wehikuł...

http://moto.allegro.pl/item204260860_suzuk..._2004_igla.html

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...