ionel Opublikowano 4 Lutego 2007 Opublikowano 4 Lutego 2007 Kolejna porcja pytań do bardziej do?wiadczonych maxi-maniaków Co s?dzicie o tych dwóch ofertach: - Pantheon 125cc - 2003 r. - Pantheon 125cc - 2006 r. ??
Gość PCX Opublikowano 4 Lutego 2007 Opublikowano 4 Lutego 2007 Ten pierwszy wygl?da całkiem całkiem ... a i cena niezbyt wygórowana Drugi za? wygl?da jeszcze lepiej ale chyba nie posiada bocznych naklejek co może ?wiadczyć o tym że był malowany po wyglebie.
pawko Opublikowano 5 Lutego 2007 Opublikowano 5 Lutego 2007 Koledzy z Wawy i okolic !!! Mam do Was pro?bę/pytanie Jeszcze wczoraj na allegro stał taki wi?niowy silver 600 w wersji amerykańskiej, rocznik 2004, mały przebieg, cena 20.900. O ile się nie mylę stoi to w Błoniach... Mianowicie bardzo zainteresowany t? maszynk? jest jeden z moich kolegów z Wrocławia i chciałby sie za moim posrednictwem spytać Was, czy czasem kto? tej maszynki nie widział in live a je?li tak, to jakie macie opinie o tym sprzęcie. Wiem, że link z aukcj? bardzo ułatwił by zadanie, ale aukcja zniknęła. maszynka stała na allegro od dłuższego czasu, więc my?lę że stali "przegl?dacze" ofert z maxi-skuterami powinni j? kojarzyć. Z góry dzieki w imieniu swoim i mojego kumpla Adama,
Gość artiug4 Opublikowano 5 Lutego 2007 Opublikowano 5 Lutego 2007 Witam! otomoto Co s?dzicie o tym skuterku? Chyba idealny przykład kręcenia licznika
rudy_56 Opublikowano 5 Lutego 2007 Opublikowano 5 Lutego 2007 Koledzy z Wawy i okolic !!! Mam do Was pro?bę/pytanie !piwko Jeszcze wczoraj na allegro stał taki wi?niowy silver 600 w wersji amerykańskiej, rocznik 2004, mały przebieg, cena 20.900. O ile się nie mylę stoi to w Błoniach... Mianowicie bardzo zainteresowany t? maszynk? jest jeden z moich kolegów z Wrocławia i chciałby sie za moim posrednictwem spytać Was, czy czasem kto? tej maszynki nie widział in live a je?li tak, to jakie macie opinie o tym sprzęcie. Wiem, że link z aukcj? bardzo ułatwił by zadanie, ale aukcja zniknęła. maszynka stała na allegro od dłuższego czasu, więc my?lę że stali "przegl?dacze" ofert z maxi-skuterami powinni j? kojarzyć. Z góry dzieki w imieniu swoim i mojego kumpla Adama, Sie wie sie Chodzi o pana, który ma chyba maila sw600@wp.pl i ma też drugiego srebrnego silver 2005 do sprzedania. Może kolega jednak skusi się na burgerka !OK
ionel Opublikowano 6 Lutego 2007 Opublikowano 6 Lutego 2007 A czy kto? z Warszawy / Bydgoszczy miał może okazję widzieć któr?? z tych Hond osobi?cie?
Lucjan73 Opublikowano 6 Lutego 2007 Opublikowano 6 Lutego 2007 Koledzy z Wawy i okolic !!! Mam do Was pro?bę/pytanie Jeszcze wczoraj na allegro stał taki wi?niowy silver 600 w wersji amerykańskiej, rocznik 2004, mały przebieg, cena 20.900. O ile się nie mylę stoi to w Błoniach... Mianowicie bardzo zainteresowany t? maszynk? jest jeden z moich kolegów z Wrocławia i chciałby sie za moim posrednictwem spytać Was, czy czasem kto? tej maszynki nie widział in live a je?li tak, to jakie macie opinie o tym sprzęcie. Wiem, że link z aukcj? bardzo ułatwił by zadanie, ale aukcja zniknęła. maszynka stała na allegro od dłuższego czasu, więc my?lę że stali "przegl?dacze" ofert z maxi-skuterami powinni j? kojarzyć. Z góry dzieki w imieniu swoim i mojego kumpla Adama, Witam może o ten chodzi ? http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M333482
Gość Adamsoc Opublikowano 6 Lutego 2007 Opublikowano 6 Lutego 2007 Dokładnie ten wiecie cos wiecej o nim Bede wdzieczny! !happybth Elastyczny wrocław
pawko Opublikowano 6 Lutego 2007 Opublikowano 6 Lutego 2007 O....i znowu jest tańszy... Adam- poczekaj jeszcze "trochę" to może go?ć odda za darmochę?? !holiday A tak poważnie to troszkę zastanawiaj?ce że niby taki super, niby jak nowy i idealny, a sprzedaje się już dobre pół roku a cena zeszła już o 4 tysi?ce w dół ( pamiętam jak stał za 23900) !happybth
dr.big Opublikowano 6 Lutego 2007 Autor Opublikowano 6 Lutego 2007 Nie zapominaj, ze wersja USA nie ma HISSa i ma inny reflektor, bo te szkielka odblaskowe pewnie mozna odkrecic !happybth . 4000 taniej? Troche dziwne...
Gość Adamsoc Opublikowano 6 Lutego 2007 Opublikowano 6 Lutego 2007 Ta to ja wiem i jessze w usa kierunki sie zaza ale czy ktos go ogladał ja juz goscia mecze od 4 5 miesiecy napiszcie moze ktos go ogladał Pzdr z wrocka!
Gość madzia Opublikowano 6 Lutego 2007 Opublikowano 6 Lutego 2007 Ionel..wiesz przeciez jak sie zachowuje ten model ...przy 104-105km/h zaczyna sie dusić w końcu to nie gaĽnikowiec tylko wtrysk i komp nie pozwala mu jechac wiecej !scooter Zacznij lepiej ogladac sie za 250 ccm ,skoro i tak wiekszo?ć wyjazdów planujesz z pasażerem !OKK
asmo Opublikowano 7 Lutego 2007 Opublikowano 7 Lutego 2007 Nie chce go absolutnie kupic, ale zaciekawila mnie pewna oferta Burgmana http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M327091 Co o tym sadzicie? Czyzby naprawde mial 5km przebiegu, wyglada dobrze, ale cos mi sie w to nie chce wierzyc !V !V
dr.big Opublikowano 7 Lutego 2007 Autor Opublikowano 7 Lutego 2007 5 km przebiegu na pewno nie , jest nawet w ogloszeniach Burgmanii !V .
Klubowicze kolce_de Opublikowano 10 Lutego 2007 Klubowicze Opublikowano 10 Lutego 2007 Hej ho! Ja tam sie nie znam za mocno ale popatrz na silnik (wyswiecony) a popatrz na rure !OKK Zadna rura po pieciu kilometrach tak nie wyglada chyba Pozdrowionka
Gość Adamsoc Opublikowano 11 Lutego 2007 Opublikowano 11 Lutego 2007 Rodacy ludu pracuj?cy stolicy!!!!!!!!!! Pomocy czy naprawde nikt a nikt nie widział tego sprzęta? Nikt nie jest w stanie opowiedzieć o tym modelu? http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M333482 Będę bardzo wdzięczny! PS Dlaczego tak ciężko otrzymac jakie? inf z Wawy? Pzdr Elastyczny
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 11 Lutego 2007 Administrator Opublikowano 11 Lutego 2007 Rodacy ludu pracuj?cy stolicy!!!!!!!!!!Pomocy czy naprawde nikt a nikt nie widział tego sprzęta? Nikt nie jest w stanie opowiedzieć o tym modelu? http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M333482 Będę bardzo wdzięczny! PS Dlaczego tak ciężko otrzymac jakie? inf z Wawy? Pzdr Elastyczny Widziałem go w zeszłym roku na warszawskim motobazarze. Jeste? już któr?? osob?, która się pyta o ten skuter... (na priv, tel) ale nikt go nie kupił od blisko roku. Sprzęt wygl?dał na 1wszy rzut oka ok (Bigu też go widział- byli?my tam razem po Firleju). Nie miał HISSA- cienki klucz (wersja USA), licznik w milach, zero wyposażenia dodatkowego. Zarejestrowany w PL. Przykro mi ale nie jestem w stanie powiedzieć nic więcej o tej sztuce... Nie zauważyłem w niej nic co by mogło sugerować, że jest zła ale z drugiej strony nie było czasu na dokładniejsze oględziny.
dr.big Opublikowano 11 Lutego 2007 Autor Opublikowano 11 Lutego 2007 Zastanawiam sie, czy ten skuter ma metryczne sruby...
Gość Adamsoc Opublikowano 11 Lutego 2007 Opublikowano 11 Lutego 2007 Nie sadze żeby honda robiła na ten sam model w wykonaniu metrycznym i calowym? ale fakt trzeba to sprawdzić ! Co do wyposażenia tego sqta to jest mi wiadomo o wszystkich mankamentach o których pisał dr big nie zniecheca mnie jednak brak hiss abs lub gniazda zapalniczki bo to o tym mówimy a i licznik w milach najważniejsze dla mnie żeby był |prosty| Dziekuje za odp dr big Pzdr Z wrocka! Elastyczny Adam
Gość artiug4 Opublikowano 12 Lutego 2007 Opublikowano 12 Lutego 2007 Witam! pantheon Jak my?licie dużo by kosztowało przywrócenie atrakcyjno?ci wizualnej tego skutera? Warto jechać go ogl?dać?
Gość michu124 Opublikowano 12 Lutego 2007 Opublikowano 12 Lutego 2007 Jak my?licie dużo by kosztowało przywrócenie atrakcyjno?ci wizualnej tego skutera? S?dzac po innych aukcjach tego człowieka który sprzedaje tego Panthenona, zajmuje sie on sprowadzaniem sprowadzaniem różnych pojazdów z zagranicy. Moje zdanie w tym temacie jest takie: Każdy d?ży do maksymalizacji zysków i gdyby tak łatwo i tanio dało sie przywrócić tego pantheona do stanu ?witno?ci to on juz dawno by tak wygl?dał . A skoro człowiek ten uznał ze jednak lepiej wyjdzie sprzedaj?c go w stanie jakim jest ( choc wcale nie jest powiezdiane ze skutere nie był juz w Polsce naprawiany ) to pewnie ciężko będzie zrobić tak zeby ładnie wygl?dał . niestety ludzie sprowadzaj?cy sprzety z zagranicy opieraja sie na bardzo prostym rachunku ekonomicznym: Minimalizacja kosztów, Maksymalizacja zysków. A co do stanu samego skuetra sie nie wypowiadam bo sie nie znam
PaPaYoS Opublikowano 12 Lutego 2007 Opublikowano 12 Lutego 2007 Witam!pantheon Jak my?licie dużo by kosztowało przywrócenie atrakcyjno?ci wizualnej tego skutera? Warto jechać go ogl?dać? hmm moim skromnym zdaniem nie inwestował bym w tak uszkodzony jednoslad teraz zwany dwusladem
Gość artiug4 Opublikowano 12 Lutego 2007 Opublikowano 12 Lutego 2007 Czy rzeczywi?cie jest tak bardzo uszkodzony? mam blisko do niego
Misiek_500V Opublikowano 12 Lutego 2007 Opublikowano 12 Lutego 2007 to bylo chyba 2 tyg temu albo cos kolo na forum (albo fora pomylilem, w co watpie ):D
Gość Svempas Opublikowano 12 Lutego 2007 Opublikowano 12 Lutego 2007 Pamiętaj że najgorszy rodzaj uszkodzeń to wła?nie zdekompletowanie moto.... o ile jak plastiki s? połamane to jaki? magik-artysta co? z tym zrobi... a jeżeli ich nie ma... z pustego nawet salomon nie naleje... W przypadku phanteonów nie ma za dużo czę?ci na rynku więc pozostaje ASO... A koszt takiego jednego boku jak znam życie to wydatek w granicach 700-1000 PLN. Kup sobie kompletnego za wyższ? cene bo nie ma nic gorszego jak zrazić się do pojazdu nad którym się pracuje.
Rekomendowane odpowiedzi