ik26 Opublikowano 1 Lutego 2015 Opublikowano 1 Lutego 2015 I tu jest problem bo najbliższe ASO jest w Krakowie od niego 160 km. Jedno co na korzyść to to że jeździł nim 3 sezony
Gość maxell Opublikowano 1 Lutego 2015 Opublikowano 1 Lutego 2015 No to może jakiś zaufany mechanik czy coś Samemu trudno Ci będzie ocenić jego stan jeśli wiedza jest nie wielka A brakiem oznakowania bym się nie martwił, ja u siebie na przykład zdjąłem celowo bo nie lubię takich pierdół. Powiem tak, we Francji raczej nie specjalnie się dba o sprzęty Mówisz, że jeździł 3 sezony...ale widziałeś czy tylko Ci mówił Bo wiesz... Lampa też od słońca mu nie pękła. Jak masz chociaż cień wątpliwości co do stanu, odpuść.
dr.big Opublikowano 1 Lutego 2015 Autor Opublikowano 1 Lutego 2015 (...) http://allegro.pl/su...5049378890.html za pomoc z góry dzięki Osłona wydechu nie jest z Executive, a jedynie ze starszego modelu, nie widzę też niebieskiego przycisku składania elektrycznych lusterek przy lewych kontrolerach... Ogólnie bardzo "dziwny" ten niby Exe... A już od 2004 roku w Europie sprzedawany był Exe.
Lucjan73 Opublikowano 1 Lutego 2015 Opublikowano 1 Lutego 2015 Na błotniku powinien być napis ABS. A że na klapce wlewu paliwa nie ma "650" to nic nie znaczy bo te klapki często są gubione - taka ich konstrukcja. Dokupienie cyfr to 160 zł więc może ktoś sobie odpuścił. Brak jest też elektrycznie regulowanej szyby Robert nie widać przycisku składania szyb bo chyba go tam nie ma, powinno to wyglądać tak: To może być motocykl z USA bez ABS, składanych lusterek i szyby elektrycznie regulowanej. A może to jest po prostu starszy rocznik tylko pierwsza rejestracja pojazdu była w 2008 roku ?
ik26 Opublikowano 1 Lutego 2015 Opublikowano 1 Lutego 2015 Dzięki . O takie porady mi chodzi o co mam pytać . W opisie niema że to wersja executive. Poprosiłem o więcej zdjęć jak ma A do którego roku były wersje bez abs i szyby ,lusterek el.
dr.big Opublikowano 1 Lutego 2015 Autor Opublikowano 1 Lutego 2015 Ja w opisie zdecydowanie widzę użyte określenie Executive: "Pierwszy właściciel, serwisowany, po wymianach płynów gotowy do jazdy bez wkładu własnego! Stan Idealny, od motocyklisty. Model Executive! tel.xxxxxxxx"
Lucjan73 Opublikowano 1 Lutego 2015 Opublikowano 1 Lutego 2015 Ik26 poczytaj sobie ten artykuł http://www.burgmania.net/index.php?option=com_content&view=article&id=603:porownanie-dwoch-topowych-wersji-burgmana-650-i-650-executive&catid=14〈=pl
ik26 Opublikowano 1 Lutego 2015 Opublikowano 1 Lutego 2015 Masz świętą racje. Nawet nie zwracałem uwagi bo zdjęcia mówiły co innego.Na moją prośbę o przesłanie zdjęć dostałem tylko jedno.. opony. Tak więc chyba wtopa
jaro_4setka Opublikowano 1 Lutego 2015 Opublikowano 1 Lutego 2015 Ja bym nawet już nie wysyłał żadnego pytania,odpuściłbym sobie,jeżeli sprzedajacy pisze,ze to wersja executive, to albo szuka jeleni,albo sam żył w nieświadomości :-), jeszcze mały szczegół, czarny plastik na szybie,w wersji z regulowaną szybą jest inny
Lucjan73 Opublikowano 1 Lutego 2015 Opublikowano 1 Lutego 2015 Zwróć uwagę na zdjęcie z ogłoszenia, wyraźnie widać że na prawym przełączniku nie ma przycisku do obsługi elektrycznej szyby. W tym miejscu jest włącznik awaryjnych. W excutive jest inaczej tak jak na załączonym moim zdjęciu.
Berkut 42 Opublikowano 1 Lutego 2015 Opublikowano 1 Lutego 2015 To chyba jakiś początkujący chandlarz i nawet nie wie co sprzedaje, w opisie widnieje że napędzany jest łancuchem zamiast paska a układ przełączników na kierownicy jest taki sam jak w moim tylko troche starszym modelu więc napewno jest to zwykły an 650
megamix Opublikowano 1 Lutego 2015 Opublikowano 1 Lutego 2015 Poproś o zdjęcie tabliczki znamionowej z opisem znajdującej się pod kierownicą (ale nie widzę) tam byłaby data produkcji z nr nadwozia oraz poproś o skan karty pojazdu. Zapytaj się czy ma licznik przebiegu w kilometrach czy milach. Zapytaj się czy ma immobilizer? Tyle na razie mogę Ci pomóc. Moim zdaniem drogo.
ik26 Opublikowano 2 Lutego 2015 Opublikowano 2 Lutego 2015 Jeszcze raz wielkie dzięki za pomoc. Odpuszczam sobie .facet ewidentnie kłamie . Jeśli jeździ nim 3 lata to chyba powinien wiedzieć czym jeżdzi. Pozdrawiam
ik26 Opublikowano 6 Lutego 2015 Opublikowano 6 Lutego 2015 Witam . To znowu ja . Patrzyłem na burgmany 400 ale zaraziłem się 650(i chyba nie będzie antidotum) a wtedy głowa gorąca i moje pytanie odnośnie ogłoszenia czy ktoś kupował u tego pana i co sądzi o ogłoszeniu. http://allegro.pl/su...5026828242.html
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 6 Lutego 2015 Administrator Opublikowano 6 Lutego 2015 Spójrz do naszego działu ogłoszeń -->> http://www.forum.burgmania.net/topic/21401-burgman-650-2010-r-biala-perla/ Egzemplarz ze znaną historią i bez ryzyka wtopy.
Lucjan73 Opublikowano 6 Lutego 2015 Opublikowano 6 Lutego 2015 Było już pisane o tym sprzedawcy z Krakowa, poszukaj w tym wątku. Ktoś tam kupił i był zadowolony a ktoś inny odpuścił bo akurat trafił na nieciekawy egzemplarz.
Berkut 42 Opublikowano 6 Lutego 2015 Opublikowano 6 Lutego 2015 Nie ten sam ale z pewniejszego żródła czyli kolegi forumowicza
megamix Opublikowano 6 Lutego 2015 Opublikowano 6 Lutego 2015 Wiesz że nie spawany, znasz historię skutera, znasz przebieg, wiesz co było zrobione. Kolor ten sam, cena podobna, rocznik ten sam. Wiesz czym jeździsz i koło ci nie odleci.
mayday Opublikowano 6 Lutego 2015 Opublikowano 6 Lutego 2015 Ja też bym brał tego burka od kolegi z forum.
organ Opublikowano 8 Lutego 2015 Opublikowano 8 Lutego 2015 Witajcie, ponieważ moje poszukiwania skutera trwają nadal i ciągle nie jestem zdecydowany co do modelu, podrzucam link ze skuterem dosyć mało popularnym (w porównaniu z Burgmanami i Majesty). Czy ktoś mógłby mi powiedzieć coś na temat tego modelu, czy nadaje się dla wysokiej i ciężkiej osoby (194 cm i 105 kg wagi), skuter ma służyć do dojazdów do pracy. Czy skutery te miały jakieś wady powiedzmy fabryczne (kiepski silnik lub coś takiego)? No i oczywiście co sądzicie o egzemplarzu z ogłoszenia? http://olx.pl/oferta...html#eadd0050e6
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 8 Lutego 2015 Klubowicze Opublikowano 8 Lutego 2015 Silnik to typowy Piaggio, znany z dobrych osiągów i niezłej żywotności. Tutaj chyba delikatnie rozwiercony ze standardowych 250-ciu...
padi Opublikowano 9 Lutego 2015 Opublikowano 9 Lutego 2015 Wie ktos moze co to za wydech ?? Nie wyglada na oryginalny ? Pytam bo rozgladam sie za duzym burkiem i ten mnie zainteresowal. http://otomoto.pl/su...0-M4052099.html Tu jest odpowiednie miejsce na takie pytania. Lucjan
Klubowicze robson Opublikowano 9 Lutego 2015 Klubowicze Opublikowano 9 Lutego 2015 Ogłoszenie pisał jakiś analfabeta, bez komentarza...
Rekomendowane odpowiedzi