Klama Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Opublikowano 18 Sierpnia 2014 A my w drodze powrotnej wstąpiliśmy do knajpki w Rydzewie na śniadanko Było super, tak samo jak obiad dzień wcześniej przed Leniwcem. Zakupiłem do domku pojemniczek domowego smalcu i się delektuję Zostało już tylko pół Ciekawy jestem jak zakończyła się historia tego małego kotka. Znalazł się opiekun? Pozdrawiam całą ekipę!
Klubowicze arturas Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Klubowicze Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Dzisiaj ciężko się pracuje.. oj ciężko, po tak pięknym weekendzie. Zarzucam kilka, tym razem skromnych wspomnieniowych fotek. Albumik >>TUTAJ i bardzo żałuję, że nie mogłem pozostać dłużej. A my w drodze powrotnej wstąpiliśmy do knajpki w Rydzewie na śniadanko Było super, tak samo jak obiad dzień wcześniej przed Leniwcem. Widzę, że jak tak dalej pójdzie to zajdzie potrzeba założenia FUNCLUBU, "Pod Dębem" w Rydzewie.
KacperHB Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Opublikowano 18 Sierpnia 2014 A ja, "niechcący" dowiedziałem się gdzie w Giżycku zjeść SUPER kebaba. KLĘKAJTA NARODY! czy to aby ten kebab przy Biedronce co kolejka stoi cały czas na ok 1/2h?
Klubowicze Doktorek Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Klubowicze Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Dziś leniuchowałem cały dzień w domu wspominając miłe spotkanie z Wami
Tatko Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Tak to ten przy biedronce w Warszawie tego nie jadam a tam rewelacja, jak powiada Saper `klękajcie narody` Na drugi dzień ani nie miałczałem i szczekania też nie było. Pozdrawiam.
JuStA Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Jak to, jak to się stało... , że tak szybko się Leniwiec skończył... Dziękujemy bardzo Campto i Laurze za mamy nadzieję, że cykliczne spotkanie na Mazurach. Pogoda jak na zamówienie, towarzystwo wyborne, atrakcje niezapomniane (wycieczki piesze; kebab po którego trzeba było swoje odstać, ale warto było; powroty taxi za dychę; pokazy na Twierdzy Boyen) Szkoda, że tak szybko się wszystko skończyło. A teraz nasza krótka relacja fotograficzna: https://plus.google....159235861983121 Do następnego
Klubowicze Campto Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Autor Klubowicze Opublikowano 19 Sierpnia 2014 I ja się wreszcie trochę ogarnąłem, choć nie było łatwo. Poniżej niewielka dokumentacja fotograficzna "Leniwca": https://plus.google.com/u/0/photos/106529662180060236479/albums/6049185292862664193
Skała Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Szkoda że nie zarezerwowałem namiotu Może następnym razem
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Klubowicze Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Składałem, składałem, ale jest obiecany film z Leniwca... Późno już, więc wybaczcie, że niektóre ujęcia i zdjęcia są niechronologicznie powklejane...
Klubowicze arturas Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Klubowicze Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Filmik miodzio... DZIĘKI, wiem jak to jest z chwilą czasu na małą robótkę przy złożeniu materiału. Będzie co wspominać.
Klubowicze Campto Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Autor Klubowicze Opublikowano 20 Sierpnia 2014 SlawoyAMD wielkie gratki!!! Film pierwsza klasa. A te 1300km... no cóż, jak to sam powiedziałeś: wreszcie coś blisko Ciebie.
Sympatycy Ziuta Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Sympatycy Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Super filmik, fajnie powspominać. Jak to, jak to się stało .........., że tak szybko się skończyło ?
Larwa Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Opublikowano 20 Sierpnia 2014 super filmik, już nie moge doczekać się kolejnego leniwca
Sobier Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Bardzo fajny filmik. Wielkie :clapping: .
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Użytkownicy+ Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Slawoy filmik super, a podkład muzyczny . Czyżbyś robił konkurencję pgizi-emu"?
Klubowicze pgizi Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Klubowicze Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Zjednoczeni w Burgmanii! Mam przyjemność zaprezentować Wam Leniwca oczami pgizi: Cholera, nie wiem dlaczego nie widać od razu podglądu a jedynie link - sorki, klikajcie.
Klubowicze Campto Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Autor Klubowicze Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Paweł jak zwykle SUPER!!! A audio z ostatnich kilkunastu sekund powala!
Sympatycy Ziuta Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Sympatycy Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Paweł film super, jak zawsze. Teraz dopiero z każdym dniem coraz bardziej żałuję, że tak dużo mnie ominęło. No ale niestety jak ktoś się Ziutą urodził to .................
koala Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Ziuta, nie wiem czy Cię to pocieszy ale ja też oglądam, oglądam i opłakuję swoją nieobecność coraz bardziej ja wiedziałam że tak będzie
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Użytkownicy+ Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Filmik pierwsza klasa . Paweł dziękuję, że Ci się chciało. Na ostatnich sekundach popłakałem się ze śmiechu , BRAWO.
selmen Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Składam spóźnione ale szczere podziękowania Sławkowi i Laurze za organizację imprezy oraz uczestnikom za cierpliwość do nas i towarzystwo. Od 14 sierpnia byłem w domu 1 dzień...bodajże 18-tego?? W sumie tylko po to żeby zmienić w końcu gacie i choppera na maxiskuta. Dopiero wczoraj wieczorem wróciłem po prawie 600 km przelocie...Razem z Tadasem i Rychem (z Non Omnis) objechaliśmy polskie i słowacko-czeskie górki, nakręciłem około 1500 km. Wątroby nie mam już chyba...ale tak to własnie jest...pozdro i sory za hałas...tworzycie fajną zgraną ekipę...
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Użytkownicy+ Opublikowano 24 Sierpnia 2014 ...tworzycie fajną zgraną ekipę... Też mi się to podoba w Burgmanii
Klubowicze Doktorek Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Klubowicze Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Slavoy dziękuję za fajny filmik Przemek
Rekomendowane odpowiedzi