Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Wakacyjny leniwiec nad Niegocinem 15-17.08.2014r.

Rekomendowane odpowiedzi

• Klubowicze
Opublikowano

No właśnie... brak miejsc... z p. Piotrem jakoś się nie dogadałem więc zapadła decyzja o zmianie trybu noclegowego z "przyczepa/pokój" na "namiot".

Pogadam z I-szym Szamanem ws. pogody i będzie git.

• Klubowicze
Opublikowano

Na terenie ośrodka to brak miejsc noclegowych tylko z soboty na niedzielę. Do soboty są. A na jedną noc można znaleźć alternatywę. :msn-wink:

• Klubowicze
Opublikowano

Ja od razu zakładam nocleg w namiocie - Sławku: tutaj chyba nie potrzeba rezerwacji? Piootr dobrze powiedział: Jak leniwiec, to leniwiec.:)

Opublikowano

i kolejna mega impreza mnie ominie! !placz1

Opublikowano

Razem z .mańkiem oczywiście się obowiązkowo stawiamy w wyznaczonym miejscu :)

• Klubowicze
Opublikowano
  W dniu 1.07.2014 o 07:19, arturas napisał(a):

Ja od razu zakładam nocleg w namiocie - Sławku: tutaj chyba nie potrzeba rezerwacji? Piootr dobrze powiedział: Jak leniwiec, to leniwiec. :)

Artur, nic dodać nic ująć. :)

• Sympatycy
Opublikowano
  W dniu 30.06.2014 o 18:26, pgizi napisał(a):

Pogadam z I-szym Szamanem ws. pogody i będzie git.

No właśnie może I-szy Szaman :sorcerer: też poleci z Szamanką i Szamaniątkiem. :baby: Było by CIEKAWIE. :blow: :blow:

Opublikowano

prawie mąż zadecydował i my z namiotem się stawiamy :-P

• Sympatycy
Opublikowano

No i bardzo mądry ten twój prawie mąż :clapping:

Opublikowano

Wygląda to ciekawie. Chyba dołączę.Tylko muszę załatwić namiot.

• Sympatycy
Opublikowano

Oj kusicie, kusicie....siedzę i myślę wieczorami co tu wymyślić, żeby krzyku nie było :Jumpy:

Chyba już muszę zacząć szukać namiotu.

• 4 tygodnie później...
  • Klubowicze
Opublikowano

Sławek po zastanowieniu do Bystrego biorę namiot, pozdrawiam Was Doktorek

• Klubowicze
Opublikowano

To super!! Im więcej nas tym będzie weselej!! :Jumpy::tabletalk:

• Sympatycy
Opublikowano

Ja nowy namiot już kupiłem :) W pracy wolne już zaklepane, mam tylko nadzieję, że skuter zdążę poskładać, bo skrzynia już u Mirka się gwarancyjnie naprawia, a części do do pompy wodnej jadą ze stanów listem expresowym, więc może w ciągu tygodnia dotrą do mnie...

Opublikowano

Raczej bedziemy z Gocha. Oczywiscie z namiotem :-)

• Klubowicze
Opublikowano
  W dniu 1.07.2014 o 09:55, Jaco napisał(a):

No właśnie może I-szy Szaman :sorcerer: też poleci z Szamanką i Szamaniątkiem. :baby: Było by CIEKAWIE. :blow: :blow:

Nie jest dobrze z naszym Szamanem, oj nie jest. Napomknąłem mu na f żeby podziałał ws pogody podczas Leniwca a on coś bąka że niewłaściwie się do tego zabieram i takie tam... tak jakby oczekiwał jakiejś rekompensaty.

Mam nadzieję że jeszcze się zreflektuje i odprawi swoje czary.

Opublikowano

Może zużył zbyt dużo energij żeby mnie pomóc,ale myślę że nie zostawi nas na pastwę losu.

Pozdrawiam.

• Sympatycy
Opublikowano
  W dniu 3.08.2014 o 04:06, pgizi napisał(a):

Nie jest dobrze z naszym Szamanem, oj nie jest. Napomknąłem mu na f żeby podziałał ws pogody podczas Leniwca a on coś bąka że niewłaściwie się do tego zabieram i takie tam... tak jakby oczekiwał jakiejś rekompensaty.

Mam nadzieję że jeszcze się zreflektuje i odprawi swoje czary.

Będzie dobrze.

• Klubowicze
Opublikowano

Ponieważ Szaman nic na razie nie gwarantuje, to podglądamy z PŻ pogodę w mediach bardziej konwencjonalnych, np:

http://www.weatheron...&R=0&NOREGION=1 i wychodzi nam że będzie git!

Plan mamy taki, żeby w niedzielę 10 VIII ruszyć w kierunku ostatniej wsi na Mierzei Wiślanej czyli Piasków lub też jak niektórzy nazywają Nowej Karczmy ( https://www.google.p...889a18479?hl=pl ), posiedzieć tam kilka dni ( pod namiotem, nie wiem gdzie, nic nie rezerwujemy ) i w czwartek 14 VIII zwinąć się i zjechać na Leniwca.

Jakby był ktoś chętny do towarzystwa to zapraszamy.

• Klubowicze
Opublikowano

Kurcze :(:( nie dam rady się z Wami poleniwić, ech :(:( (chyba, że cosik się jeszcze zmieni). Mój namiot jest przygotowany w pogotowiu do startu.

Szamanie proszę rozwiń swój rydwan, zapal swoją fajkę... i zadziałaj coś...

• Sympatycy
Opublikowano

Te arturas, nie świruj sobie z nas.

• Klubowicze
Opublikowano

Artur, Ty chyba żartujesz?? Zabieraj sprzęcior i widzimy się nad Niegocinem.

Opublikowano

Artur poczuj bluesa i widzimy się nad wodą.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Kusili, kusili i skusili . Stawiam się z namiotem i mam nadzieję że nic nieprzewidzianego mi nie wyskoczy

• Klubowicze
Opublikowano

Hejka, czuję bluesa cały czas :), nie żartuję i mam jak najlepsze nastawienie żeby śmignąć nad Niegocin, ale siły wyższe tutaj mnie zaskakują. :( :(