Gregor998 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 O 18.00 nie padło pod pleciuga cały parking miałem do dyspozycji :-) Wysłane z mojego D5103 przy użyciu Tapatalka
Klubowicze ArtCho Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Autor Klubowicze Opublikowano 4 Sierpnia 2016 O 18.00 nie padło pod pleciuga cały parking miałem do dyspozycji :-) Wysłane z mojego D5103 przy użyciu Tapatalka Duch w narodzie ginie...
Sympatycy Urbi Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Sympatycy Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Ostatni etap wspólnej mini-wyprawy to Mrzeżyno, gdzie po wspólnym spacerze i deserze pożegnaliśmy się i rozstaliśmy z arturasem i Bobem, którzy już w dwójkę pojechali do Kołobrzegu, a my ruszyliśmy w kierunku Szczecina z tankowaniem w Pustkowiu, gdzie niestety rozjechaliśmy się z Big'iem. Pózniej pożegnaliśmy się z Robssonem przed samym wjazdem na S3. Ostatni odcinek pokonaliśmy już w trójkę, a właściwie dwójkę. Dziękuje wszystkim uczestnikom tej wyjątkowej i niesamowitej, odcinkami spontanicznej i zaskakującej mini-wyprawy za wspólnie spędzony czas i przejechane kilometry, rozmowy i posiłki. Do następnego razu. Arturas, Tobie życzę udanych i bezpiecznych ostatnich dni urlopu i jak najfajniejszych wrażeń na Bornholmie i dalszym ostatnim etapie urlopu Do domu dotarłem na godz. 20.30
Bob Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Do domu dotarłem o 21, pykneło prawie 300km. Dzięki wszystkim za spotkanie,Arturas dalszej spokojnej podróży.
Sympatycy Robsson Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Sympatycy Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Ja do domu dotarłem również o 20.30. W drodze powrotnej odwiedziłem WD40 i Meride a przy okazji Marka Bilety i Piotra minimi1. Dzięki za wspólnie spędzony czas. Było jak zwykle super
Klubowicze arturas Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Klubowicze Opublikowano 4 Sierpnia 2016 KriSSo szkoda ze Ciebie nie było. Dzisiejsza pogoda była za sprawą Urbi'ego! -- muszę powiedzieć - ma talent organizacyjny! Dzisiejszy i wczorajszy dzień był dla mnie przewspaniały i dziękuję tutaj wszystkim którym przybijałem piątki. Namiot miałem zrychtowany o 20ej i objechałem sobie jeszcze miasto. Dodaję kilka znamienitych foci Przyczajony tygrys Dzisiaj czwartek wiec Spot Dzięki BOB za eskortę pod sam Camp. Milo mi bylo tym bardziej ze jestes od wielu lat w Burgmanii DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM GZ
Klubowicze ArtCho Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Autor Klubowicze Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Cała przyjemność po naszej stronie, Arturas! Niestety przyjechałeś w gorącym okresie reanimacji mojej firmy, więc nie byłem w stanie być z Wami... Przyszły tydzień mam luźniejszy. Ale może innym razem? Dzięki za odwiedziny i do zobaczenia!
romano77 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Ja również dziękuję za wspólny czas, mamy super pakę!!!!
dr.big Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Swietnie ... Już wczoraj wieczorem dochodziły mnie info typu: "... wiesz, gdzieś około drugiej widziałem grupę skuterów w ..." . Czyli byliśmy widoczni, pogoda dopisała, a towarzycho było przednie ... Wypadzik super.
Klubowicze ArtCho Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Autor Klubowicze Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Lista uczestników mini-wyprawy 10 sierpnia:1) ArtCho 2) Urbi 3) 3) Krisso Cisza, więc podejmuję decyzję: NRD. Środa, 9.15 start spod stacji 123 w Lubieszynie. Powrót koło 21-22. W planie koło 300km po winkielkach pojezierza meklemburskiego.
Rogierro Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Opublikowano 7 Sierpnia 2016 I słusznie, właśnie miałem zaproponować wypad do Niemiec, tam też można przepieprzyć zupę ;-)
Sympatycy Urbi Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Sympatycy Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Lista uczestników mini-wyprawy 10 sierpnia do NRD: 1) ArtCho 2) Urbi 3) KriSSo 4) Rogierro
Gregor998 Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Opublikowano 9 Sierpnia 2016 No tak tylko NRD a na Ukraine to nikt nie jeździ ;-) Wysłane z mojego D5103 przy użyciu Tapatalka
Klubowicze bilety Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Klubowicze Opublikowano 9 Sierpnia 2016 No tak tylko NRD a na Ukraine to nikt nie jeździ ;-) Wysłane z mojego D5103 przy użyciu Tapatalka Ja myślę, i tak na 95% w tym roku jadę.
Sympatycy Urbi Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Sympatycy Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Ale na Ukrainę to już wyprawa, a nie miniwyprawa ;-) Rozpoczynamy kolejną miniwyprawę :-) Neubrandenburg - parking i spacer nad jeziorem
Klubowicze ArtCho Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Autor Klubowicze Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Burg Stargard
Sympatycy Urbi Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Sympatycy Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Burg Stargard Kolejny przystanek Neustrelitz Röbel - przerwa na obiad
bulon28 Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Opublikowano 10 Sierpnia 2016 a ja burgmanem 125 z Katowic na Kujawy.....700 km w 2 dni... http://www.fotosik.pl/zdjecie/78e46b6ca2fc7e45
Klubowicze ArtCho Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Autor Klubowicze Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Rheinsberg
Sympatycy Urbi Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Sympatycy Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Rheinsberg - spacer
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Klubowicze Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Ten Talib, to Krisso? Następny brodaty w GZ... Fajna wycieczka. Ja zeszły weekend podróżowałem z Gośką po Poznańskiem... Agroturystyka w Chorzępowie koło Sierakowic http://www.puszcza-n...ka.pl/index.php Fajne tereny i jakaś odmiana... W niedzielę babę odwiozłem na SPA w pałacu Mierzęcin http://www.palacmier...ac_i_otoczenie/, a sam ciesząc się wolnością, robiłem winkielki w drodze powrotnej Później litr Żubrówki z kumplem i gra w czołgi do 6-tej rano PS - Za to teraz ciągle w robocie
kunisz Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Witam, nie poznaję tego z brodą ,czy to ten o którym myślę, to on wygląda na staruszka, nie chcę powiedzieć że upodabnia się do mnie, ja jutro z rana w czwartek wypadam z rodzinką do Świnoujścia i wracam w środę 17.08.2016. Pozdrawiam i będę tęsknił za wami.
Klubowicze ArtCho Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Autor Klubowicze Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Urbi, Krisso, Roger - dziękuję Wam za super wyjazd!
Rekomendowane odpowiedzi