Sympatycy KriSSo Opublikowano 5 Lipca 2015 Sympatycy Opublikowano 5 Lipca 2015 Romeo, ale już mniejszego zdjęcia nie mogłeś wkleić? Bo jest tak duże, że aż trudno rozpoznać twarze .
Klubowicze bilety Opublikowano 5 Lipca 2015 Klubowicze Opublikowano 5 Lipca 2015 W dniu 5.07.2015 o 13:00, ArtCho napisał(a): A co to za ludzie na tym zdjęciu? Tzn. Marka i Zosię poznaję... Mirek (Elvis) z żoną.
Klubowicze ArtCho Opublikowano 5 Lipca 2015 Autor Klubowicze Opublikowano 5 Lipca 2015 W dniu 5.07.2015 o 13:02, KriSSo napisał(a): Romeo, ale już mniejszego zdjęcia nie mogłeś wkleić? Bo jest tak duże, że aż trudno rozpoznać twarze . W dniu 5.07.2015 o 14:17, bilety napisał(a): Mirek (Elvis) z żoną. Na zdjęciu nie widać...
Klubowicze bilety Opublikowano 5 Lipca 2015 Klubowicze Opublikowano 5 Lipca 2015 W dniu 5.07.2015 o 16:27, Elvis napisał(a): Złamałeś moją wiarę w ludzi ... Wybacz Arturowi taki upał na dworze
Klubowicze ArtCho Opublikowano 5 Lipca 2015 Autor Klubowicze Opublikowano 5 Lipca 2015 W dniu 5.07.2015 o 16:34, bilety napisał(a): Wybacz Arturowi taki upał na dworze Zbiorowy rzut na oczy? KriSSo też nie widział... Zdjęcie jest małe i niewyraźne.
Sympatycy Urbi Opublikowano 7 Lipca 2015 Sympatycy Opublikowano 7 Lipca 2015 W dniu 6.07.2015 o 10:15, Elvis napisał(a): Co Ty się zasłaniasz resztą społeczeństwa ... najgorsze że Ty nie zauważyłeś ... może rozważ potrzebę szkiełek ... ;P Przepraszam za OT, które już jest od kilku postów, ale widzę Elvis, że wracasz już do pełni sił i zdrowia... Znowu zaczynają się zaczepki... "Grabisz sobie" bracie... i po co Ci to... Przyjedziemy w kilku (SMS) do Stargardu, "spuścimy bęcki" i będziesz musiał proces rekonwalescencji rozpoczynać od początku... Warto podnosić rękę (wytykać cięty język) na Prezesa i innych kolegów z GZ...?!? Tymczasem pozdrawiam, jeszcze.
Klubowicze ArtCho Opublikowano 8 Lipca 2015 Autor Klubowicze Opublikowano 8 Lipca 2015 W dniu 8.07.2015 o 08:56, Elvis napisał(a): nie Prezesa tylko na Viceprezesa ... a tak na marginesie ... co to za Viceprezes co nawet nie ma skutera ... :lol1: :lol1: Ooooo, urazileś mnie Shrek! PS Nie zaśmiecać mi tu wątku!
Klubowicze bilety Opublikowano 8 Lipca 2015 Klubowicze Opublikowano 8 Lipca 2015 W dniu 8.07.2015 o 08:56, Elvis napisał(a): Ciekawe skąd Ty tylu ludzi weźmiesz żeby spuścić bęcki ... ale ... rozbawiłeś mnie ... ps. już się poprawiam panie Wojtku ... spox ... i jeszcze jedno ... "... Warto podnosić rękę (wytykać cięty język) na Prezesa i innych kolegów z GZ...?!? ..." nie Prezesa tylko na Viceprezesa ... a tak na marginesie ... co to za Viceprezes co nawet nie ma skutera ... :lol1: :lol1: W dniu 8.07.2015 o 13:42, ArtCho napisał(a): Ooooo, urazileś mnie Shrek! PS Nie zaśmiecać mi tu wątku! Skąd w was tyle jadu?
Sympatycy Urbi Opublikowano 8 Lipca 2015 Sympatycy Opublikowano 8 Lipca 2015 W dniu 8.07.2015 o 08:56, Elvis napisał(a): Ciekawe skąd Ty tylu ludzi weźmiesz żeby spuścić bęcki ... ale ... rozbawiłeś mnie ... ps. już się poprawiam panie Wojtku ... spox ... i jeszcze jedno ... "... Warto podnosić rękę (wytykać cięty język) na Prezesa i innych kolegów z GZ...?!? ..." nie Prezesa tylko na Viceprezesa ... a tak na marginesie ... co to za Viceprezes co nawet nie ma skutera ... :lol1: :lol1: W dniu 8.07.2015 o 19:06, Elvis napisał(a): Posiadanie jadu przez żmije to rzecz naturalna ... No widzisz Marku, sam się prosi i prowokuje... i w końcu się doigra...
koza5810 Opublikowano 9 Lipca 2015 Opublikowano 9 Lipca 2015 Koledzy moze zle odbieram Wasza konwersacje , ale jestem spod znaku Wagi i wole spokoj niz jakies zatargi,spory . Proponuje system"sportowej rozmowy"czyli karteczki zolte jako ostrzezenie i czerwona jako wydalenie z Grupy Zachodniopomorskiej.
Klubowicze ArtCho Opublikowano 9 Lipca 2015 Autor Klubowicze Opublikowano 9 Lipca 2015 W dniu 8.07.2015 o 14:21, Rzelu napisał(a): ? W dniu 9.07.2015 o 06:28, koza5810 napisał(a): Koledzy moze zle odbieram Wasza konwersacje , ale jestem spod znaku Wagi i wole spokoj niz jakies zatargi,spory . Proponuje system"sportowej rozmowy"czyli karteczki zolte jako ostrzezenie i czerwona jako wydalenie z Grupy Zachodniopomorskiej. Wszyscy się tu nienawidzimy. Dzisiaj na spocie damy sobie po razie. Szkoda czasu na karteczki! A potem pojedziemy do Elvisa do Stargardu i mu wp...limy. PS Zenek, spoko. Taki styl. Choć rzeczywiście ktoś z boku mógłby pomysleć niewiadomo co. Pamiętasz jak Romeo wszedł na forum? Chłop si obraził po kilku wpisach A teraz pewnie zupełnie inaczej na to patrzy. Jak się zna osobiście osoby, jest zupełnie inaczej. A tu rozpoczęła się nasza standardowa wymiana uprzejmości, z Zachdniopomorskim Trollem na czele http://www.forum.burgmania.net/topic/7057-grupa-zachodniopomorska/page__st__740#entry388919
Rogierro Opublikowano 9 Lipca 2015 Opublikowano 9 Lipca 2015 Planuję się wybrać w sobotę do Niedrfinow na podnośnię z kolegą Tomkiem zwanym onegdaj "Joshua", który jakże okrutnie zdradził naszą brać przesiadając się na fazera. Może ma ktoś ochotę się dołączyć albo wręcz poprowadzić nas malowniczymi drogami (ArtCho?) bo sami to pewnie pojedziemy głównymi, żeby się nie zgubić. Wyjazd gdzieś w okolicach 11-tej.
burgifan Opublikowano 9 Lipca 2015 Opublikowano 9 Lipca 2015 W dniu 9.07.2015 o 09:22, Rogierro napisał(a): Planuję się wybrać do Niedrfinow na podnośnię z kolegą Tomkiem zwanym onegdaj "Joshua", który jakże okrutnie zdradził naszą brać przesiadając się na fazera. Może ma ktoś ochotę się dołączyć albo wręcz poprowadzić nas malowniczymi drogami (ArtCho?) bo sami to pewnie pojedziemy głównymi, żeby się nie zgubić. Wyjazd gdzieś w okolicach 11-tej. Dzisiaj ? O 11.22 piszesz, że wyjazd jest w okolicach 11, nie rozumiem, mam się cofnąć w czasie ?
Rogierro Opublikowano 9 Lipca 2015 Opublikowano 9 Lipca 2015 W dniu 9.07.2015 o 10:31, burgifan napisał(a): Dzisiaj ? O 11.22 piszesz, że wyjazd jest w okolicach 11, nie rozumiem, mam się cofnąć w czasie ? Tak to jest jak się pisze coś w pracy. Oczywiście chodzi o sobotę, już poprawiłem. Dzięki za uwagę.
Klubowicze ArtCho Opublikowano 9 Lipca 2015 Autor Klubowicze Opublikowano 9 Lipca 2015 Ja "tą razą" sobotę mam zajętą. Przyjeżdża mój synuś, który kilka lat temu opuścił gród Gryfa na rzecz grodu Lecha... Ale przyszła sobota zanosi się na wolną, a więc staję do Was otworem! Elvis, Troll Zachodniopomorski jest tylko jeden
burgifan Opublikowano 9 Lipca 2015 Opublikowano 9 Lipca 2015 Jootro po pracy jadę do enerdówka 300 km po córkę, wracam jak wytrzeźwieję w niedzielę wieczorem, więc szkoda, bo chciałem wreszcie zobaczyć to cudo.
Joshua_77 Opublikowano 9 Lipca 2015 Opublikowano 9 Lipca 2015 W dniu 9.07.2015 o 09:22, Rogierro napisał(a): Planuję się wybrać w sobotę do Niedrfinow na podnośnię z kolegą Tomkiem zwanym onegdaj "Joshua", który jakże okrutnie zdradził naszą brać przesiadając się na fazera. Może ma ktoś ochotę się dołączyć albo wręcz poprowadzić nas malowniczymi drogami (ArtCho?) bo sami to pewnie pojedziemy głównymi, żeby się nie zgubić. Wyjazd gdzieś w okolicach 11-tej. Ktoś tu sobie grabi takimi wpisami ;-) Ja nikogo nie zdradziłem tylko kunia zmieniłem, żeby nadążyć za wami a nie ciągle być "bratem mniejszego tloka" i się ciągnąć za Wami ;-) Jeśli uda mi się wrócić w piątek z wojaży francuskich to chętnie pojadę na wycieczke.
Klubowicze ArtCho Opublikowano 9 Lipca 2015 Autor Klubowicze Opublikowano 9 Lipca 2015 Tak tak. A na dzisiejszego spora Rogierro sam przyjechał...
Klubowicze ArtCho Opublikowano 17 Lipca 2015 Autor Klubowicze Opublikowano 17 Lipca 2015 Czwartek, 23 lipca. Cały dzień. Planowanie dynamiczne (czyli jedziemy w konkretnym kierunku, a jak coś ciekawego po drodze, to zbaczamy). Tych regionów za bardzo nie znam, więc i dla mnie będzie to niespodzianka Zapraszam wszystkich, którzy chcą JECHAĆ. Zatrzymujemy się, żeby odsapnąć, coś ciekawego szybko zobaczyć, zrobić fotki, zjeść. Na oko 500-550 km, a więc tankujemy co najmniej raz w NRD. Preferujemy prowiant ze sobą, z opcją kebab bądź bułka, serek i kiełbaski z Rewe. Chodzi o jazdę, a nie wydawanie kasy Kto jedzie? Jest szansa na dobrą pogodę. 1. ArtCho 2. KriSSo 3.
Joshua_77 Opublikowano 17 Lipca 2015 Opublikowano 17 Lipca 2015 Chętnie bym z wami pojechał ale urlopuje sie w tym czasie z rodzinka ;-) Wracam dopiero 28-go ;-(
Sympatycy KriSSo Opublikowano 17 Lipca 2015 Sympatycy Opublikowano 17 Lipca 2015 1. ArtCho 2. KriSSo 3. ..,,,,
grota10 Opublikowano 17 Lipca 2015 Opublikowano 17 Lipca 2015 A nie da rady przeniesc na 30 lipca?Bylbym juz na miejscu i polecial z wami. ps.Mas skuter,mam koszulke klubowa,mam nalepki na skucie (nasze logo) -a wszystkie fajne imprezy jakos mnie omijaja.Cos ze mna nie tak???
Klubowicze ArtCho Opublikowano 17 Lipca 2015 Autor Klubowicze Opublikowano 17 Lipca 2015 30 lipca też można gdzieś pojechać Ale ja raczej nie mogę...
Sympatycy Urbi Opublikowano 17 Lipca 2015 Sympatycy Opublikowano 17 Lipca 2015 Jakie godziny wyjazdu i powrotu przewidujecie ?!? Oczywiście mniej więcej
Rekomendowane odpowiedzi