boochos Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Jarek coś kiedyś miał, ale chyba zepsute, bo wszystkim zero wychodziło... OByśmy tylko głównego celu imprezy nie zapomnieli, bo to sztafeta ogólnokrajowa jest... Ktoś musi czuwać nad całością!
czaro69 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Damy radę, grunt to się spotkać, a cusia pokażemy w tv
krzysurban Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 A więc tak po wszystkich ustaleniach terminów zapisuję się na uczestniczenie w tym wszystkim co Czaro organizuje, a woda ognista napłynie szerokim strumieniem Do zobaczyska
CZARO Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Czarek potwierdzam córkę.jedziemy razem...
GrzechoCnik Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 A czy dla gościa z innej parafii znajdzie się miejsce? Proszę o dopisanie do listy. U Was zawsze dobra zabawa!
czaro69 Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Grzesiu, każdy kto kocha Mazury może się zapisać....lista aktualna.
boochos Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Czaro, piszesz, że startujemy obiadem w sobotę... a o której ten obiadek, bo nie wiem na którą można być na miejscu - czyt. o której wyjechać i o której spotkać się z innymi po drodze. Hej!
upiór Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Opublikowano 24 Kwietnia 2014 No proszę jakie szykuje się spotkanie . Ciekawe ile ten Ciuś zje kiełbasek z tego grilla , jak nam chłopak tak śmiga po tej Polsce to z pewnością na Mazury dotrze głodny . P.S. Jeszcze troszeczkę jeszcze ciut , oby tylko pogoda do pisała . Muszę z Szamanem temat poruszyć .
czaro69 Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Obiad jest zaplanowany na godz. 17.00 ale myślę że to za późno i postaram się przełożyć go na 16.00. Grill startuje o 20.30. Zatem mamy trochę czasu na atrakcje. Wanda załatwiła wszystkim gratisowe wejście na wieżę ciśnień. Taka przyjemność kosztuje 10 Pln od głowy, zatem zawsze parę groszy będzie na paliwo.Wczoraj złożyłem pismo u Pani Burmistrz w sprawie zezwolenia na wjazd skuterami na molo. Może macie ochotę na mały rejs stateczkiem? Takie coś kosztuje ok 600 pln co daje przy 30 osobach całe 20 pln. Osoby chętne na rejs proszę o PM do mnie powiedźmy do 1go maja. Oczywiście w pierwszym poście będzie odpowiednie info.
boochos Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Czaro, ale Wandy nie ma na liście uczestników - dokładnie sprawdziłem - a napisane, że Wanda podniesie ciśnienie na jakiejś wieży - to w co mam wierzyć?
czaro69 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Szymon, spoko.Wanda będzie na imprezie
jaro_4setka Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Wanda będzie,a o Maćku nic nie piszesz,to Go nie będzie? Czy my bedziemy mieli czas na rejs,skoro w atrakcjach jest wierza ciśnień, a obiad o 16? Może napisz jak to ma mniej wiecej wyglądać czasowo,jak rozumiem wjazd na molo to w niedzielę?
boochos Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 boję się- 1.czy molo wytrzyma? 2.czy zdążymy na obiad? 3.czy obiad nie wystygnie, jeśli nie zdążymy? 4.czy będzie Avanturnik(bo obiecał wódkę ze mną wypić)? 5.czy Jaro będzie się do mnie odzywał, bo niby mamy takie same skutery, ale i tak każdy wie, że mój jest fajniejszy . 6.czy Doktorek nie zapomni płyt Arki? 7.czy Ewik i Wrzonio wezmą cytrynówkę? 8.czy... Oh god , jaki stres , tyle niewiadomych!
czaro69 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 25 Kwietnia 2014 W sumie jeśli po obiadku wystartujemy od 17 to w ciągu 1,5 godz się wyrobimy i zostanie godzinka na rejs. Ciekawe czy ktoś będzie chętny na statek, na razie wielka cisza.Skoro będzie Wanda to i Maciek też. Nie chcę nic planować na niedzielę bo chłopaki z Bydgoszczy mają 330 km do chaty, a Robson i Bobas jeszcze dalej i pewnie w niedzielę po śniadaniu zechcą ruszać do domku
boochos Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 matko, jaki stres. mówiłem-Jaro milczy!
Klubowicze Ewik Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Klubowicze Opublikowano 25 Kwietnia 2014 boję się- 7.czy Ewik i Wrzonio wezmą cytrynówkę? Oh god , jaki stres , tyle niewiadomych! Jedna niewiadoma mniej, specjalnie dla Ciebie zabezpieczyłam trochę tego szlachetnego trunku
jaro_4setka Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 matko, jaki stres. mówiłem-Jaro milczy! milcze,bo myłem auto,dobrze o tym wiesz,ja mam najlepszy skuter w mieście :-), rejs może być
Gość Bartheez5 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 dobrze o tym wiesz,ja mam najlepszy skuter w mieście :-) a stało sie to wówczas gdy CZARO przesiadl sie na biegowca :-)
czaro69 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 25 Kwietnia 2014 W pierwszym poście tematu jest lista chętnych na rejs. Lista chętnych na cusiowe grillowanie jest ciągle otwarta, zamknę ją 5 maja i jest to termin tym razem ostateczny.
boochos Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Ewik-dzięki za uspokojenie, Jaro-zdania są podzielone co do tego kto ma lepszy... "Rejs" - hmm , napiszcie to słowo telefonem(ze słownikiem x 9) to wyjdzie... no właśnie... ja tam mogę płynąć, mogę nie płynąć-jak większość ustali.
CZARO Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 a stało sie to wówczas gdy CZARO przesiadl sie na biegowca :-) Rafał dobrze gadasz
Klubowicze Doktorek Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Klubowicze Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Czarku ja też piszę się na rejs, pozdrawiam i życzę miłego wekendu dla Was, jutro może z Jurkiem podjadę Giżycka ale zalezy to od niego, ja na pewno tam zawitam
czaro69 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Obiad przesunąłem na godz. 16.00, myślę ,że damy radę dojechać z Olsztyna na miejsce o godz.15.00. Teraz wszyscy już wiedzą na którą godzinę mogą być w ośrodku. Urwałem jeszcze 100 pln za rejs statkiem, nowa cena to 500 pln. Macie ochotę czy nie?
upiór Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Czaro myślę że po świętach będzie coś więcej w temacie jeśli chodzi o rejs . A ty od GP , czeka cię godzina wychowawcza !piwko . Błądzisz syny błądzisz , raz już byłeś na dobrej drodze a tu proszę , hi hi hi . Mimo wszystko to i tak cię serdecznie pozdrawiam .
Rekomendowane odpowiedzi