Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Pomorskie spontany

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kto nie był - niech żałuje. O!. tyle!

Pawelneos:

azaliż!

dzięki za uznanie, ale ta moja pasja, boi się tylko śniegu i lodu.

EDIT:

a po za tym, na głowę mi przecież nie kapie....

EDit 2:

Jezdzi dzisiaj gdzies ktos?

Opublikowano

220 km ukulane. Zrobiłem sobie dzisiaj rundkę po Mierzei Wiślanej pod samą zieloną granicę :russia:

Opublikowano

Jacek- nie prowokuj! ;) A jutro ktoś kula?

Opublikowano

Ja pojeździłem trochę skromniej i to w przeciwnym kierunku, ale szkoda bo chętnie na mierzeję bym się dzisiaj wybrał. :confused:

Opublikowano

Właśnie wróciliśmy, z koleżanką małżonką z wycieczki. Tak mi narobiliście smaku na Ostrzyce, że musiałem je dziś zaliczyć. Wróciliśmy przez Wejherowo, Gdynię. Znów 150 km nawinięte. Jutro mamy urodziny syna, więc zaraz staję do garów i odkurzacza. Ehhhh.

Opublikowano

Czyli wygląda na to, że jutro kulam solo...co za życie ;)

Opublikowano

No niestety, ja jutro mam urodziny córki więc odpadam.

Czarek, wyślij na priv telefon. Czasami sms jest łatwiejszy w komunikacji niż post na forum.

Opublikowano

A ja dziś pokulałem się od Kościerzyny przez Chwaszczyno do Gdańska i po zwiedzeniu (i zakupach) kilku sklepów powróciłem do Kościerzyny, Przebieg + 150 km.

Opublikowano

Maser - To teraz chwal sie co zakupiles

Opublikowano

no i cisza jakaś niezręczna zapadła.

Liczę na frekwencję dzisiaj na pasie...

Opublikowano

Pas pasem ale wcześniej też warto pokulac :) Wyjazd ok 12 z Oliwy. Ktoś chętny?

Opublikowano

Mnie oczywiście nie będzie, ale może uda wam się ustalić godzinę i miejsce spotkania w niedzielę przed jajcarnią

Opublikowano

Kurtkę (ramoneskę) w motoakcesoriach na Grunwaldzkiej. Sami naprowadzaliście mnie w te rejony w innym wątku :)Za co dziękuję tutaj.

A na marginesie co za głupi frezował tę ulicę od Chwaszczyna. Zaczyna się to badziewie tuż za motohausem...

Opublikowano

Byli ci co zawsze :) ale rozumiem nieobecnych. Postaliśmy ze Statorem kilka minut a tu szyby zaczynają mgłą zachodzić...

Opublikowano

Ślinka mi nie pociekła raczej łza w oku zakręciła ;) . Jakiś quasispontan w piatek? Ma być ciepło :)

Opublikowano

ale w czasie jazdy się oczyściły....przecież.

żeby Wam ślinka pociekła.....z zeszłego tygodnia.

(data mi się pokręciła, ale za sześć lat, będzie jak ulał)

https://www.youtube....eature=youtu.be

A mnie krew zalewa

Niech już ta wieża wypłynie z Remontówki i nigdy nie wraca :mad2: kto to widział żeby co drugi tydzień mieć drugą zmianę :hammer::helpsmilie:

Opublikowano

A tutaj taki se filmik z Nuridowego zadupka w naszej drodze na Hel :-)

Opublikowano

Jaką osiągaliście maksymalną prędkość na tej trasie?

Opublikowano

Na tym odcinku (Koleczkowo-Wejherowo) lecieliśmy spokojnie , tak 100,110 km/h średnio . Raz, na długiej prostej tyknąłem 150 a Jacek się zbliżal więc chyba u niego trochę więcej było...

Opublikowano

Nuri,/oczywiście najlepiej zróbmy to w szerszym gronie :-) / zarejestruj się. http://www.trasser.pl/ Będziemy znali każdy szczegół no i nowe trasy mamy w zasięgu. jest promocja i koszt abonamentu na rok to 3.99 zł.

Opublikowano

Jak spontany, to spontany.

I tak sobie siedzę w pracy, i tak sobie wymyślam....spontanicznie....

Czy ktoś sobie przypomina..... 11 listopada 2013, Parada Niepodległości, na Targu Węglowym, stał m.in. chyba granatowy chyba T-Max. Podeszła para ludzi w słusznym wieku i sobie pogadaliśmy....

Przyznaje się ktoś do bycia właścicielem pojazdu?

Opublikowano

No to jeszcze raz spontanicznie.

A może by tak KWIDZYŃ w niedzielę? Bo w sobotę nie dam rady.

Opublikowano

Może i tak :-) Będę weekend z córką spędzał i mogę się faktycznie wówczas z Wami spokojnie pokulać.

Opublikowano

Ja niestety w niedzielę odpadam . Obowiązki rodzinne...