Pan rypak Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Witam wreszcie dotarłam do kompa. Dziękujemy za to, że byliście z nami i wspomagaliście nas. Serducho się raduje, a dusza śpiewa jak czyta się te wszystkie wpisy. Jeszcze raz dziękujemy razem z Campto . Mam nadzieję, że za rok również spotkamy się na " WIOSENNYM " Ja się piszę już dziś Ale pod warunkiem twojego udziału w pokazie ratownictwa z moją asystą hehhe-Sławek nie czytaj tego wpisu!!! Ps,zapach?-wyślij info na pw to ci zapodam
Klubowicze DaniL Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Klubowicze Opublikowano 16 Kwietnia 2014 W oczekiwaniu na film Pgizi'ego przedstawiam mój film z soboty: [media=] [/media]
Sympatycy irasko Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Sympatycy Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Dla mnie rewelacja. Super!! :-)
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Użytkownicy+ Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Danił, super filmik, przypominasz super imprezę - narobiłeś apetytu na kolejne, a zwłaszcza na produkt pgizi.
Klubowicze Piootr Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Klubowicze Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Fajny filmik, dobra muza i nawet pojawiłem się w ostatnim ujęciu ;-) Szkoda, że byłem tylko kilka godzin. W przyszłym roku się poprawię. Obiecuję
Klubowicze arturas Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Klubowicze Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Danił Fajny Film i kawałek dobrej roboty. Trzymaj tak dalej.
gruby59 Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Opublikowano 16 Kwietnia 2014 No, no, no, gratulacje i dzięki za pamiątkę. Do zobaczyska!
Sympatycy Ziuta Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Sympatycy Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Danił super filmik, ciesze się, że nasze zdjęcia przyczynily sie do efektu końcowego.
ALFI Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Dzięki za fajny filmik, mam nadzieję że skuter za mocno nie ucierpiał. To był zajefajny wypad...
ruda. Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Bardzo fajny filmik bardzo dziękujemy
Klubowicze DaniL Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Klubowicze Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Cieszę się bardzo, że się podoba. Jeszcze raz dziękuję Campto i Alimcie oraz Sponsorom i wszystkim Uczestnikom, bo to dzięki nim (Wam) mogło się odbyć takie fajne spotkanie, a co za tym idzie to mogłem skleić ten filmik ... mam nadzieję że skuter za mocno nie ucierpiał... O dziwo jest tylko mała ryska na obudowie lusterka - miękko było to nie ma szkód I dzięki Irasko szybko stanął na koła
pscol Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Opublikowano 17 Kwietnia 2014 dobre kilkusekundowe, esenscjonalne ujęcia
Klubowicze PIN Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Klubowicze Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Nie chcę uchodzić za namolnego i małostkowego, film Danił-a bardzo mi się podoba , ale gdzie jest relacja naszego nr.1 Wiem że jest taka zasada (zwłaszcza w restauracjach) że im dłużej się czeka tym bardziej smakuje, no ale bez przesady, Pawle puk puk
koala Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Kochani, po kilku dniach podchodów udało mi się wgrać fotki na g+ i mam nadzieję, że zaraz będziecie mogli je zobaczyć. Trochę ich wyszło ale na prawdę już je przebrałam Jeśli komuś coś się nie spodoba to proszę o info, usunąć żaden problem. Pozdrawiam Was serdecznie i do miłego Wesołych Świąt!!! fotki
Skała Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Kochani, po kilku dniach podchodów udało mi się wgrać fotki na g+ i mam nadzieję, że zaraz będziecie mogli je zobaczyć. Trochę ich wyszło ale na prawdę już je przebrałam Jeśli komuś coś się nie spodoba to proszę o info, usunąć żaden problem. Pozdrawiam Was serdecznie i do miłego Wesołych Świąt!!! fotki Po raz kolejny żałuję że byłem tylko w piątek tak.... teoretycznie a praktycznie dopiero w sobotę koala super fotki Spokojnych Świąt życzę wszystkim !!!!
JuStA Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Koala dzięki za świetne zdjęcia. Dzięki nim można dłużej delektować się pobytem na Wiosennym Spotkaniu. JuStA z .mańkiem
wudu68 Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Każdy przyjechał na czym chciał...
Klubowicze pgizi Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Klubowicze Opublikowano 19 Kwietnia 2014 ... im dłużej się czeka tym bardziej smakuje, no ale bez przesady, Pawle puk puk Oj, Pinek, Pinek - nie pomagasz mi! Artysta nie może tworzyć pod presją... on musi mieć zapewniony pewien komfort, swobodę, stały dostęp do wó..., chciałem powiedzieć; do weny. A ty naciskasz i naciskasz. Jak nie na f to na forum. A masz tutaj ten swój film, a jak się komu nie będzie podobał, to Twoja wina! Jeszcze raz dziękuję Campto i wszystkim uczestnikom za przemiłe spotkanie.
Sympatycy orzeł Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Sympatycy Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Wielki Szacun panie Pawle. Jestes Wielki.
Klubowicze DaniL Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Klubowicze Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Pgizi, ekstra filmik Teraz żałuję, że byłem tylko w sobotę.
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Użytkownicy+ Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Pgizi - Wielkim Artystą Jest!!! Dzięki, że Ci się chciało. Wyszedł super filmik.
Klubowicze Campto Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Autor Klubowicze Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Paweł super to mało powiedziane. W skali od 0 do 10 daję 12!!
ALFI Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Uffff, udało się i mamy zajefajny filmik. Pawle, bravo!, Warto było poczekać.....
Sympatycy Miętus Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Sympatycy Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Paweł - Mistrzu Film super nominuję go do nagrody OSCARA Filmowej Akademii Burgmanii
Skała Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Opublikowano 19 Kwietnia 2014 SUPER !!! rewela film! "Biały Miś" i moje 3 sec na koniec Mieć takiego sąsiada to zaszczyt Gratuluję!
Rekomendowane odpowiedzi