papcioch Opublikowano 21 Marca 2014 Opublikowano 21 Marca 2014 Się zgłasza "Paka Rypaka", czyli: - Rypak: koszulka męska XL - Papcioszka koszulka babska S - papcioch koszulka chłopska L Wchodzimy w opcję full-wypas, a spanko to jakoś nam tam przydziel w Syrence 3-osobowej albo jakoś tak.
Klubowicze Campto Opublikowano 21 Marca 2014 Autor Klubowicze Opublikowano 21 Marca 2014 Dane zaktualizowane. "Paka Rypaka" - specjalnie dla Was specjalny domek. Mam nadzieję, że może być?
Klubowicze Piootr Opublikowano 21 Marca 2014 Klubowicze Opublikowano 21 Marca 2014 Proszę o skorygowanie na liście. Opcja B dla "miejscowych" czyli sobota. Przelew właśnie poleciał. Rozmiar koszulki bez zmian.
Sympatycy irasko Opublikowano 21 Marca 2014 Sympatycy Opublikowano 21 Marca 2014 Proszę o dopisanie do listy, Wariant B - sobota Koszulka męska - XL Przelew w poniedziałek.
ALFI Opublikowano 22 Marca 2014 Opublikowano 22 Marca 2014 Termin już jutro a my w lesie. Kasa pójdzie w poniedziałek, bo dopiero jutro zrobimy przelew. Wariant "jak przystało" czyli A. Mamy nadzieję że tak się uda. Zmiana koszulki dla Doroty - prosimy o L
Sympatycy Worlan Opublikowano 22 Marca 2014 Sympatycy Opublikowano 22 Marca 2014 Proszę o dopisanie do listy, wariant B (sobota), koszulka XL.
avanturnik Opublikowano 23 Marca 2014 Opublikowano 23 Marca 2014 Proszę o dopisanie do listy: wandalistka, koszulka damska M avanturnik, koszulka męska XXL Opcja piątek - niedziela, budynek główny.
Klubowicze Migu Opublikowano 23 Marca 2014 Klubowicze Opublikowano 23 Marca 2014 Proszę dopisać Miga koszulka- XL .
Sympatycy Miętus Opublikowano 23 Marca 2014 Sympatycy Opublikowano 23 Marca 2014 Proszę o dopisanie do lity, wariant B ( sobota ) , koszulka męska XXXL . Przelew poleciał :-)
Klubowicze DaniL Opublikowano 23 Marca 2014 Klubowicze Opublikowano 23 Marca 2014 Proszę o dopisanie: wariant B (sobotni), koszylka XL, przelew jutro.
Sympatycy zegar Opublikowano 23 Marca 2014 Sympatycy Opublikowano 23 Marca 2014 Przelew poleciał - wariant B (sobota). Pozdrawiam
Sympatycy Radoslav Opublikowano 23 Marca 2014 Sympatycy Opublikowano 23 Marca 2014 Widzę że pojawiła się opcja na samą sobotę zatem piszemy się i my, Larwa - M damska, sobota, zestaw wegetariański (troszke zieleniki) Radoslav - M męska, sobota Kasa będzie wysłana w tym tygodniu, zatem do końca miesiąca powinna dotrzeć. Dzięki
Skała Opublikowano 23 Marca 2014 Opublikowano 23 Marca 2014 Ja również przyjeżdżam w sobotę ale na wszelki wypadek zarezerwowałem sobie pokój z soboty na niedzielę. Jeśli sobotnie - wieczorne biesiadowanie się "przeciągnie" to zawsze będzie gdzie oko zmrużyć Rezerwacja jest za free więc może warto to przemyśleć
Klubowicze Campto Opublikowano 23 Marca 2014 Autor Klubowicze Opublikowano 23 Marca 2014 Dane zaktualizowałem. Radoslav42 - postaram się coś zrobić w zakresie zestawu wegetariańskiego
Klubowicze arturas Opublikowano 24 Marca 2014 Klubowicze Opublikowano 24 Marca 2014 Również proszę o dopisanie do listy, Wariant B /sobota/, Koszulka męska - XL Przelewik dzisiaj puszczę.
Klubowicze PIN Opublikowano 24 Marca 2014 Klubowicze Opublikowano 24 Marca 2014 Sławku, w związku z zawirowaniami piątkowymi. Nie mogę przyjechać na cały pobyt (no chyba że się jeszcze coś rozkręci) na dzień dzisiejszy jedyny wariant na który mogę ewentualnie liczyć to "B". W związku z tym przelewam kaskę za wariant B (sobota) koszulka bez zmian "L". pozdrawiam
Lucjan73 Opublikowano 24 Marca 2014 Opublikowano 24 Marca 2014 Campto, niestety na dzień dzisiejszy nie jestem w stanie zadeklarować na 100 % swojego udziału w spotkaniu. Chciałbym bardzo ale w tym okresie mamy w firmie "gorący okres". Chciałbym zapytać czy w razie czego znajdzie się miejsce dla jednej osoby ?
Klubowicze Campto Opublikowano 24 Marca 2014 Autor Klubowicze Opublikowano 24 Marca 2014 Lucjan73 - myślę, że nie będzie problemu.
Sympatycy szorstki Opublikowano 24 Marca 2014 Sympatycy Opublikowano 24 Marca 2014 Tak jak gadaliśmy w LIDLu w sobotę, miałem zaadeklarować się do niedzieli, ale zpomniałem Czy jest jeszcze możliwość dołączenia do szanownego grona imprezowiczów ? Jeśli tak, to proszę o wariant "sobota" z koszulką L pzdr
Nurider Opublikowano 24 Marca 2014 Opublikowano 24 Marca 2014 Też chętnie bym się wybrał ale w mojej firmie dopóki nie ma grafika na kolejny miesiąc ( a pojawia się ok 30-ego ) nie ma sensu nic planować . Campto - jeśli pozwolisz zadeklaruję się na początku kwietnia , jeśli to za późno - trudno. Nieutulony w żalu będę Wam życzył miłej zabawy
Klubowicze Campto Opublikowano 24 Marca 2014 Autor Klubowicze Opublikowano 24 Marca 2014 Pisze z telefonu z Barcelony.sorry za błędy. Dołączyć się da ale nie wiem czy zdążę dla spoznialskich z koszulkami bo już zamówienie wysłałem.
Nurider Opublikowano 24 Marca 2014 Opublikowano 24 Marca 2014 Ja chcę poznać ziomów po skucie a nie lansować się w koszulce Przeżyję bez niej .
Klubowicze sonor Opublikowano 24 Marca 2014 Klubowicze Opublikowano 24 Marca 2014 Proszę o dopisanie SONOR, koszulka męska L, v.sobota
Sympatycy Radoslav Opublikowano 24 Marca 2014 Sympatycy Opublikowano 24 Marca 2014 Radoslav42 - postaram się coś zrobić w zakresie zestawu wegetariańskiego Dzięki Sławku Zawsze można na Ciebie liczyć
Rekomendowane odpowiedzi