Administrator MariuszBurgi Opublikowano 14 Maja 2014 Administrator Opublikowano 14 Maja 2014 Na stronie głównej pojawiła się relacja wspomnieniowa z I Spotkania Wiosennego w Ryni. Zapraszam
Skała Opublikowano 15 Maja 2014 Opublikowano 15 Maja 2014 Piękna relacja Tylko .... cały czas nie wiem ... kto to był ... PiotrS Jesteście pozytywnie zakręceni !!!
Gieńka Opublikowano 16 Maja 2014 Opublikowano 16 Maja 2014 Widzisz a ja wiem, trzeba było przyjechać w piątek to też byś wiedział.
Skała Opublikowano 16 Maja 2014 Opublikowano 16 Maja 2014 Widzisz a ja wiem, trzeba było przyjechać w piątek to też byś wiedział. Teoretycznie Gieńka to ja byłem już w piątek teoretycznie... Kiedy następny wyjazd ?????!!!!!????? (zarezerwuję pokoik:) )
JuStA Opublikowano 16 Maja 2014 Opublikowano 16 Maja 2014 Skała Ty już chłopie nic nie rezerwuj, bo nicka Ci już nikt nie zmieni, limit wyczerpany Campto szacun za opisanie imprezy po prostu rewelacyjny i nie wymigasz się od organizacji II Wiosennego Spotkania
Klubowicze Campto Opublikowano 16 Maja 2014 Autor Klubowicze Opublikowano 16 Maja 2014 Campto szacun za opisanie imprezy po prostu rewelacyjny i nie wymigasz się od organizacji II Wiosennego Spotkania Postaram się sprostać wymaganiom
Rekomendowane odpowiedzi