Klubowicze .maniek Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Klubowicze Opublikowano 19 Kwietnia 2014 No Pawełku pełen szacun za filmik. Zgadzam się z Miętusem w 100% Należy ci się OSKAR Akademii Filmowej Burgmanii. Z niecierpliwością oczekujemy II Wiosennego Spotkania. Pozdrawiamy cała ekipę z Ryni.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Administrator Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Filmik rewelacja, oddaje w 100% atmosferę tej niecodziennej imprezy Przejścia dźwiękowe "Mallorca" i "Biały Miś" - super! Ogólnie cała ścieżka dźwiękowa Paweł, idziesz mocno do przodu Pozdrowienia dla wszystkich imprezowiczów z Ryni
Klubowicze MAKI Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Klubowicze Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Noo !! Pawle super filmik !! Moja Makowinka jak zobaczyła ten film to powiedziała że to był mój ostatni wyjazd bez jej osoby . Tak wiec przez Ciebie ! a może dzięki Tobie ? mam na takich imprezach osobę towarzyszącą i pilnującą . Pozdrawiam i do następnego !
Klubowicze sonor Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Klubowicze Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Filmik jak i scenariusz - szacun Orzeł spiewający, mixujący Majorke - popłakałem sie ze smiechu!!! Bigu tanczacy breakdance - kolejny płacz ze smiechu!!! SUPER!!! Tylko małe pytanko... Gdzie jest Morwa??
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Administrator Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Tylko małe pytanko... Gdzie jest Morwa?? Taaadaaamm!
Sympatycy irasko Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Sympatycy Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Super film Super impraza Super ekipa Szkoda że byłem tylko w sobotę. Już tego błędu w przyszłym roku nie zrobię.
Klubowicze sonor Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Klubowicze Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Taaadaaamm! Zapomniałeś o o o oo oo oo o o oo oooczywiście ooooooooooooo Reeee Reeee Reeeeey Baaaaaaaanach PS. Piotruś jesteś WIELKI!!! Kochamy Cie mordko Ty nasza!!!
Sobier Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Patrząc na te wszystkie zdjęcia i filmy pozostaje Mi tylko żałować że mnie tam nie było . Dla reżysera filmu WIELKIE .
Klubowicze Piootr Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Klubowicze Opublikowano 19 Kwietnia 2014 O żesz w mordę ! Dlaczego nie byłem w piątek ? Ale była zabawa. DJ Orzeł zobaczyć na żywca - bezcenne ! Gratki za film Paweł. Dobra robota.
Sympatycy orzeł Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Sympatycy Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Ludziska filmik pokazuje tylko malutka krople tego co sie naprawde dzialo. A dzialo sie dzialo.
Klubowicze .maniek Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Klubowicze Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Jak DJ. Orzeł rozkręcił imprezę to miejscowe Laseczki zdejmowały Stringi przez głowę Krzycząc Orzeł Orzeł Graj Całą Noc KOCHAMY CIĘ
papcioch Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Łoł, łał, och i ach - jak ja się cieszę, że też tam byłem, kefir i kawę w Wami piłem. Pozdrowienia dla współbiesiadników .
Klubowicze pgizi Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Klubowicze Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Kochani, wierzcie mi, jest mi strasznie miło że Wam się podoba ale... to nasza wspólna zasługa! Bez nas, każdego, jednego z osobna (jak mawiał bodajże Gomółka) nie byłoby tej radochy. Moja konkluzja jest taka: w przyszłym roku zajmujemy cały ośrodek WDW Rynia. I bez żadnego "ale"! I Danił robi filmik.
Klubowicze DaniL Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Klubowicze Opublikowano 19 Kwietnia 2014 … I Danił robi filmik. No nie wiem, nie wiem. Chyba tak łatwo się nie wykręcisz Myślę, że oczekiwania publiki mogą być zgoła inne
Sympatycy Jaco Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Sympatycy Opublikowano 20 Kwietnia 2014 SUPER !!! Impra udana pod każdym względem.Filmy, komentarze, foty wspaniałe. Sonor, jesteś mistrzem.
Sympatycy Radoslav Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Sympatycy Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Panowie pgizi i Danił zajefajne filmiki, zaczynam żałować ze dotarłem tylko na sobotę ?
Klubowicze pgizi Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Klubowicze Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Zjednoczeni w Burgmanii! Ponieważ pojawiło się zapotrzebowanie na materiał wideo który nie został (z różnych względów) wykorzystany w moim filmiku, to informuje, że przygotowałem bonus . Niestety, z rożnych względów, zarówno technicznych jak i... obyczajowych (O, ła! Mocno zabrzmiało), nie kwalifikuje się on do ogólnodostępnej publikacji na YouTube - no, może trochę przesadziłem. Eny łej, mam przygotowane trzy pliki, w rożnych formatach, różnej jakości, z materiałem który nie załapał się na oficjalne wideo. Jest to ok. 50 min materiału ( zostały definitywnie usunięte fragmenty skrajnie podłej jakości lub też wskazujące na "odmienny stan świadomości" operatora kamery ). Ale żeby nie było; jest tam również bardzo przydatny materiał dydaktyczny dotyczący pierwszej pomocy oraz tzw. backstage, więc będzie fun! W czwartek, jeżeli nie będzie padało, będę miał to ze sobą na spocie pod C66, na penie w następujących formatach: 1) divix - 745 MB - jakość o.k., 2) WMV - 490 MB - jakość marna, 3) MPEG (format DVD) - 3,4 GB - jakość dobra. Jeżeli ktoś będzie zainteresowany i podjedzie z przenośnym urządzeniem które będzie miało złącze USB, to może wejść w posiadanie tego materiału. I dla uspokojenia ewentualnych negatywnych emocji oświadczam, że w mojej ocenie nie narusza on (ten materiał) niczyich dóbr i wartości. Jeżeli będzie ktoś, kto nie będzie mógł pozyskać tego materiału w czwartek, a pałałby taką nienasyconą żądzą i chciałby się nim zaspokoić, to proszę o PW i jakoś się umówimy. Uprzedzam, że jest to tzw. surówka, bez jakiejkolwiek obróbki audio czy też wideo.
Klubowicze Campto Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Autor Klubowicze Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Ja się już piszę i przyjeżdżam na spota ze sprzętem do zgrania.
ALFI Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Podjadę i ja, tym bardziej że mam jakiś "interesik" do zrobienia
Sympatycy Worlan Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Sympatycy Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Alfi, czy myślimy o tym samym ? Mała, szczupła, żółta karnacja, zakręcona na maxa ?
Pan rypak Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Jeszcze raz wszystkim dziękuję za wspólne biesiadowanie i dodane zdjęcia,filmy(Danił,Pgizi-dobra robota) Moje skromne zdjęcia. https://plus.google.com/photos/102901431509870805137/albums/6004800087614984705?authkey=CI7w48W8vOD9Pg
Klubowicze arturas Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Klubowicze Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Paweł SUPER Produkcja. Warto było czekać. A na filmie widać że OJ się działo , tym co byli mają co wspominać i z opisów widać że jest im jeszcze mało (była ZABAWA!!! ), tym co byli za krótko mają niedosyt , a Ci co ich nie było mają czego żałować .
papcioch Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Bo teraz to należy sobie po 5 zdjęć dziennie oglądać i wyłapywać mistrzów drugiego planu . Oj się działo...
koala Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Oj się działo...! Miło powspominać tamten wyjazd przy tych wszystkich zdjęciach i filmach! pgizi i Danił -świetna robota! Dzięki jeszcze raz Wam wszystkim za świetną zabawę
ALFI Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Grześ, jak najbardziej myślimy o tym samym. Już się cieszę na to spotkanie bo tym razem to Ty stawiasz...
Rekomendowane odpowiedzi