minimi1 Opublikowano 10 Stycznia 2014 Opublikowano 10 Stycznia 2014 urbi- mnie z zupa proszę, Archo zdeklarowal kiełbache plus ogórki
Jazz Opublikowano 10 Stycznia 2014 Opublikowano 10 Stycznia 2014 Śledziki ( mam nadzieję,że lubicie), ciasto, sałatka itp.
Klubowicze bilety Opublikowano 10 Stycznia 2014 Klubowicze Opublikowano 10 Stycznia 2014 Śledziki ( mam nadzieję,że lubicie), ciasto, sałatka itp. Bez wygłupów to ma być spotkanie a nie wyżerka. he he...
Sympatycy Urbi Opublikowano 10 Stycznia 2014 Autor Sympatycy Opublikowano 10 Stycznia 2014 Bez wygłupów to ma być spotkanie a nie wyżerka. he he... Marku, owszem spotkanie ale można rzec noworoczne, więc niech się wykażą możliwościami i umiejętnościami kulinarnymi... ;-) Następne spotkanie będzie przy kawie. herbacie i paluszkach... ;-)
wooferai Opublikowano 10 Stycznia 2014 Opublikowano 10 Stycznia 2014 Eee..śledziki? Hm... Liczyłem na słone i oryginalne, śledziki i słone paluszki to w Lidlu też są. Nie, nie jestem taki zły, jak mnie malują.
Jazz Opublikowano 10 Stycznia 2014 Opublikowano 10 Stycznia 2014 O proszę .Nie lubi śledzików.To może jako przystawkę polecę Pescaccio z homara z szafranową galaretką,carpaccio z fenkuła i szparagów.
Klubowicze ArtCho Opublikowano 10 Stycznia 2014 Klubowicze Opublikowano 10 Stycznia 2014 O proszę .Nie lubi śledzików.To może jako przystawkę polecę Pescaccio z homara z szafranową galaretką,carpaccio z fenkuła i szparagów. Hej Jazz, nie obrażasz nas? prawie wszystko rozumiem, ale fenkuł mnie zaskoczył. A cóż to?! Urbi, dzięki! Sory, że się wprosiłem.
minimi1 Opublikowano 10 Stycznia 2014 Opublikowano 10 Stycznia 2014 Fenkuł- koper włoski, nieco mydlany smak- do kupienia, taka bulwa jak się upiecze to smak się poprawia, ale o carpaccio z fenkuła pierwszy raz słyszę. Fenkuł- ponoć zdrowy niesłychanie, szczególnie dla panów, aczkolwiek jakoś przez ten mydlany smak jakoś nie leży
Jazz Opublikowano 11 Stycznia 2014 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Witam ArtCho nie obrażam Was.Fenkuł to bardzo zdrowa roślinka. Pozdrawiam
Sympatycy Urbi Opublikowano 12 Stycznia 2014 Autor Sympatycy Opublikowano 12 Stycznia 2014 Rozmawiałem z Mackiem mechanikiem i prawdopodobnie też będzie na czwartkowym spotkaniu wraz z Anią... jeszcze potwierdzi, ale raczej tak. Pozdrawiam i do zobaczenia już niebawem... :-) P.S. Nie wiem jeszcze jakie potrawy przywiozę, ale na pewno zapewniam smaczne pieczywo, masło i jakieś napoje. Nad daniem głównym myślę... ;-)
Klubowicze bilety Opublikowano 13 Stycznia 2014 Klubowicze Opublikowano 13 Stycznia 2014 melmacie zdeklarował przybycie. deklarować przybycie muszę wiedzieć ile krzeseł.
Klubowicze ArtCho Opublikowano 13 Stycznia 2014 Klubowicze Opublikowano 13 Stycznia 2014 Ja sam, bez żony, ale z kiełbasą, ogórkami i chlebkiem włoskim z Lidla.
minimi1 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Opublikowano 13 Stycznia 2014 ja sam bez narzeczonej, ale z zupą niespodzianką (ilość spora)- akurat na zimny czwartek i ze śmietaną do zupy (łyżeczka na każdą porcję musi być
Rzelu Opublikowano 13 Stycznia 2014 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Wobec tych wszystkich zapowiedzi ja do czwartku nie jem obiadów.
Sympatycy Urbi Opublikowano 13 Stycznia 2014 Autor Sympatycy Opublikowano 13 Stycznia 2014 Lista uczestników po ostatniej aktualizacji: 1) Bilety 2) Zosia 3) ArtCho 4) Jazz 5) wooferai 6) qszysiek 7) minimi1 8) burgifan 9) Rzelu 10) melmacie 11) Urbi 12) Samba 13) ...
lusia Opublikowano 13 Stycznia 2014 Opublikowano 13 Stycznia 2014 niedamy rady przepraszamy za zamieszanie.Bodzio.
Sympatycy Urbi Opublikowano 13 Stycznia 2014 Autor Sympatycy Opublikowano 13 Stycznia 2014 niedamy rady przepraszamy za zamieszanie.Bodzio. Przykro nam... W takim razie do następnego razu... Pozdrawiam
Klubowicze bilety Opublikowano 13 Stycznia 2014 Klubowicze Opublikowano 13 Stycznia 2014 my jesteśmy bezzzzrobotni to nam tez pasuje. niedamy rady przepraszamy za zamieszanie.Bodzio. Tym bardziej nam przykro, ale do następnego razu..
qszysiek Opublikowano 14 Stycznia 2014 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Po ilości Gosci i Menu widze że szykuje sie Bal Karnawałowy.
Klubowicze bilety Opublikowano 14 Stycznia 2014 Klubowicze Opublikowano 14 Stycznia 2014 Po ilości Gosci i Menu widze że szykuje sie Bal Karnawałowy. Chyba będę musiał przygotować salę balową
qszysiek Opublikowano 14 Stycznia 2014 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Marek na Robotniczej jest lokal Awangarda moze tam,tylko nie wiem czy czynny bo ostatnio był na sprzedaz.
Jazz Opublikowano 14 Stycznia 2014 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Panie Marku damy radę.Ściśniemy się troszeczkę i będzie dobrze. Pozdrawiam
Samba Opublikowano 14 Stycznia 2014 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Deklaruje swoje przybycie w pojedynke.
minimi1 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Zawsze, od dziecka chciałem karmić ludzi i wszystkie moje niedorobione biznesy były związane w ten czy inny sposób z gotowaniem. Chciałem iść do gastronomika i potem na morze. Będąc na morzu zrozumiałem, że nikt nie ma gorzej na statku od kucharza- jedno się kończy drugie zaczyna- inni schodzą a kucharz przy garach. Potem z kumplami zaczęliśmy otwierać wytwórnie pierogów, koncept taki- na początku lat 90-tych. Zaczęliśmy od złej strony mocy, nie wyszło. Gdzieś w międzyczasie była knajpa oparta na makaronie i różnych sosach- co tam było minęło. Mając lat..... dorobiłem się w swoim dorobku gastronomicznym kilkunastu przepisów unikalnych charakteryzujących się prostotą konstrukcji i przygotowania oraz niezłym rezultatem. Właśnie odpaliłem kuchnię. Zupę przytargam w garnku transportowym, ale do przygrzania potrzebny będzie jeszcze jeden garnek. Czy przyjść z jakąś łyżką i talerzem może? Info ważne-zupa nie jest wegetariańska- może ktoś odpadnie.
Jazz Opublikowano 14 Stycznia 2014 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Minimi1 szykuj dla mnie przepis na zupę. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi