Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

przycichlo wiec odezwe sie 31.10.13 wybieram sie do ace cafe na obiad. mam do zalatwienia sprawe niedaleko i mysle ze na 14.00 wyladuje w knajpie - nie bylem tam jeszcze a wyglada interesujaco.

• Odpowiedzi 99
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Darek1

37

• Mikołaj

34

• Jarek_PL

7

• Miro71

4

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

31 to czwartek. O 14 to biedni emigranci pracuja :wink32: wiec ja nie dam rady.

Opublikowano

Również nie dam rady 31ego, mam teraz galimatias z remontem domu i przeprowadzką.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Odśnieżam temat. Po zawirowaniach domowo, remontowo, świąteczno wyjazdowych mogę wreszcie złapać oddech i mam trochę wolnych weekendów przed sobą. To co, robimy jakiś meeting? Chętnie bym się pokulał do Lond.

Opublikowano

Jak najbardziej za. Weekendy przewaznie mam wolne, wiec do dziela. Kiedy przyjezdzasz?

Opublikowano

Dobry wybor :) spotkamy sie tam? Czy zaliczysz rano ACE?

Opublikowano

Spoko, spotkajmy sie w Ace np o 9:00 i podjedziemy do Excel razem

Opublikowano

Dasz rade na 9? Masz kawalek. Moze na 10? Ja mam blisko do ACE wiec dla mnie nie ma problemu :)

Opublikowano

W sumie racja, musialbym po nocy wstawac, Proponuje 11:00 wobec tego, wypijem goracy trunek i polecimy na excel

Opublikowano

Ok, wiec 11. Moze powinnismy kupic biletu online, ominiemy kolejke.

Opublikowano

Wiesz, to wszystko zależy od pogody jeszcze. Mróz, mgła czy lekki szałer, to nie ma sprawy, moge jechac. Ale jak bedzie waliło żabami od samego rana to średnio mi się uśmiecha ponad 300km w takiej pogodzie.

Opublikowano

Ok, wiec poprostu zobaczymy jaka bedzie teoretycznie pogoda w piatek. A w sobote rano puscisz SMSA, ze wyjechales, lub nie.

Opublikowano

ok wymieńmy się zatem nr przez pw

Opublikowano

Czesc.Wybieram sie do kraju i szukam chetnego na 3500 km?

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Witam koledzy. Mieszkam koło Nottingham i mam nadzieje ze kiedyś sie spotkamy. Zawsze jest ciekawy opinii innych skuter maniaków i porad w ich serwisowaniu.

Będę śledził temat.

Opublikowano

Witaj. Pozdrawiam z Londynu i zapraszam 01.03.14 do Milton Keynes , godz 13. Adres znajdziesz w poscie "I zjazd parti" Po drodze w okolicach Rugby mozesz umowic sie z Szaftem i reszte drogi pokonacie wspolnie. Darek.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam i pozdrawiam z Birmingham.

Opublikowano

Witaj Trevor. Moze dolaczysz do nas jutro. Masz bardzo blisko do Mikolaja. Zapraszamy :)

Opublikowano

Witamy, witamy. Darek, kolega Trevor chyba jeszcze nie ma 2oo :unsure: ....ale moze sie myle. W kazdym razie zapraszamy

Opublikowano

W domu :) Milo bylo spotkac wszystkich ponownie. Dziekuje za udany dzien. Mikolaj, ladna trasa z Kidlington. Helmutek, Twoja mlodziutka pasazerka swietnie sobie dawala rade :) Helan wprawila wszystkich w zdumienie swoimi wypiekami :). Nowy towarzysz Kondrad swietnie trzymal tempo na 125cc. Nastepny raz- Walia!!! Do zobaczenia :)

Opublikowano

Bylo bardzo milo :gathering: , i nawet deszcz nas prawie ominal. Wiedzialem ze jazda przez Cotswolds wam sie spodoba, piekna trasa

Opublikowano

My meldujemy szczesliwy powrot do domu. Dziekuje wszystkim za bardzo udany dzien, doborowe towarzystwo, przepiekne widoki pilotom wycieczki oraz cieple przyjecie mojego plecaczka :-)

Do zobaczenia na kolejnej wojarzy.

@Kontrad: moja córa zarzyczyla sobie model skotra ktorym ty sie poruszales, daj znac jak uznasz ze juz czas na cos innego :-)

Opublikowano

dobrze ze wam pogoda nie dokuczyla

a zdjecia?

Opublikowano

@Darek: Jak tam Twoj diesel?