Darek1 Opublikowano 3 Października 2013 Opublikowano 3 Października 2013 Dziekuje Miro. Wprawdzie bylem juz dwa razy, ale baaaardzo lubie Paryz, wiec z pewnoscia bedzie fajnie. Milego weekendu
Darek1 Opublikowano 4 Października 2013 Opublikowano 4 Października 2013 Okazuje sie, ze mam duzo szczescia. Noc z soboty na niedziele, to tzw Bialal Noc w Paryzu. Cos w rodzaju calonocnego festiwalu, z mnostwem atrakcji!!! Jestem jeszcze bardziej podekscytowany
Mikołaj Opublikowano 4 Października 2013 Autor Opublikowano 4 Października 2013 To fajnie. Masz kamerkę na kask, żeby zrobić video-relacje z podróży i wrzucić na jutjuba?
Darek1 Opublikowano 4 Października 2013 Opublikowano 4 Października 2013 Kamerke mam od tygodnia hehe. Nigdy wczesniej tego nie robilem wiec jesli masz wiedze na ten temat to po powrocie poprosze o korepetycje. Jarek Pl i syn robia swietne filmiki
Mikołaj Opublikowano 4 Października 2013 Autor Opublikowano 4 Października 2013 Jasne, że mogę pomóc. Ekspertem video-montażu nie jestem ale do domowych zastosowań używam Microsoft Windows Movie Maker (wbudowany w Windowsa 7). Można ciąć i sklejać, dodawać pojedyncze zdjęcia, opisy, podpisy, komentarze, podkłady muzyczne, tytuły i napisy końcowe. Są też animacje, efekty specjalne i możliwość ustawienia 16:9 albo 4:3 i wyboru kompresji. Generalnie, wiadomo to amatorski programik, ale jest bardzo intuicyjny i prosty w obsłudze. 5minutowy tutorial
Darek1 Opublikowano 5 Października 2013 Opublikowano 5 Października 2013 I tak sobie chodze po tym Paryzu
Mikołaj Opublikowano 6 Października 2013 Autor Opublikowano 6 Października 2013 Zawędrowałeś już na Pigalle?
Mikołaj Opublikowano 9 Października 2013 Autor Opublikowano 9 Października 2013 Darek1, wróciłeś już z tych epickich wojaży po Paryżu? Czy zabalowałeś i zostałeś na tydzień
Darek1 Opublikowano 9 Października 2013 Opublikowano 9 Października 2013 Juz jestem w Londynie. Wyjazd bardzo udany, pogoda swietna. Cieplo. Uwielbiam Paryz. Moja trzecia wizyta i na 100% nie ostatnia. Jeden minus. Kupilem do kamerki jakas tania karte pamieci, a ta niestety mnie zawiodla czesto sie blokujac.
Jarek_PL Opublikowano 9 Października 2013 Opublikowano 9 Października 2013 No właśnie, odezwij się bo ludzie na zdjęcia z Paryża czekają :-)
Darek1 Opublikowano 9 Października 2013 Opublikowano 9 Października 2013 Przyznam sie, ze nie wiele zrobilem bo to nie pierwszy raz. Ty juz przygotowales organizm na wyjazd?
Jarek_PL Opublikowano 9 Października 2013 Opublikowano 9 Października 2013 Ups. Chyba Cię Darku przeskoczyłem z ostatnim postem. Kamerka zawiodła, ale jakieś fotki napewno napstrykałeś. Pokazuj !!! I znowu to samo :-) Tak kiszka przesmarowana powinna wytrzymać, ale jak wrócę to bardzo bym chciał jeszcze przed zimą przyjechać do Londynu. Dam znać.
Darek1 Opublikowano 9 Października 2013 Opublikowano 9 Października 2013 Czyli jednak myslisz o Londynie powaznie. Super!
Jarek_PL Opublikowano 9 Października 2013 Opublikowano 9 Października 2013 Ja myśle poważnie o każdym wyjeździe na motorku, tylko życie nie zawsze mi na to pozwala :-)
Mikołaj Opublikowano 9 Października 2013 Autor Opublikowano 9 Października 2013 Zapraszamy, też chętnie zawitam do stolicy, już ładnych pare miesięcy mnie tam nie było.
szczolkin Opublikowano 10 Października 2013 Opublikowano 10 Października 2013 nieco zajety ostatnimi czasy ale obecny pozdrawiam ze srodkowego surrey
Mikołaj Opublikowano 10 Października 2013 Autor Opublikowano 10 Października 2013 Witamy, witamy, Woking dobrze znam, bylem wiele razy,mój dobry kumpel tam mieszka. Piszesz sie na jesienny mini zlot w Londynie?
szczolkin Opublikowano 10 Października 2013 Opublikowano 10 Października 2013 bede obserwowal watek jak juz bedzie wiadomo kiedy i jesli bede mial mozliwosci czasowe - czemu nie?
Mikołaj Opublikowano 11 Października 2013 Autor Opublikowano 11 Października 2013 Spoko, myślę że niedługo będziemy coś działać w tym temacie. Może sobota 2 listopada? Co do mini-zlotu ja proponuję tak: Opcja 1 (krótsza, bez noclegu) - spotkamy się za dnia (np Ace Cafe) o 13:00 na "lancz", zamawiamy dobre jedzonko i biesiadujemy. Po długim, obfitym posiłku rozjeżdzamy się w swoje strony. Opcja 2 (dłuższa, z noclegiem) - spotykamy się za dnia pod hotelem/b&b, meldujemy, zostawiamy 2oo i bierzemy komunikacje miejska do centrum, idziemy na dobre jedzonko i biesiadujemy, następnie do pubu na %%%. Późną nocą/wczesnym rankiem powrót do hotelu/b&b..
Darek1 Opublikowano 12 Października 2013 Opublikowano 12 Października 2013 Mysle, ze opcja nr2 jest ciekawsza, tym bardziej, dla gosci spoza wysp. Temat jest otwarty, wiec moze ktos z Polski, Niemiec skusi sie na przylot? Loty nie powinne teraz kosztowac fortuny. Mieszkam blisko ACE wiec zarezerwowalbym miejsce dla nas.
Mikołaj Opublikowano 13 Października 2013 Autor Opublikowano 13 Października 2013 Ok, przejrzalem oferty hoteli, b&b itp w okolicach Ace Cafe (Wembley itp)i spokojnie mozna znalezc 2osobowy pokoj za ok 40GBP za noc. To na kiedy ustalamy wstepnie date? Zostajemy przy 2.11?
Darek1 Opublikowano 15 Października 2013 Opublikowano 15 Października 2013 Jednym z wygodniejszych bylby Travelodge. Bardzo blisko ACE i z parkingiem. Sprawdzalem wczoraj. Pokoj twinn £44 czyli po £22 za osobe. Kilka razy korzystalem z tych hoteli. Sa ok.
Mikołaj Opublikowano 16 Października 2013 Autor Opublikowano 16 Października 2013 Zgadza sie, Travelodge podobnie jak Permier Inn są ok i można w dobrych warunkach tanio przenocować.
Mikołaj Opublikowano 21 Października 2013 Autor Opublikowano 21 Października 2013 Temat nieco przycichł. U mnie 2.11 odpada, dzień wcześniej odbieramy klucze do nowego domu więc będę zajęty do co 17.11 włącznie. Potem możemy się ustawiać, ja już się dostosuję do propozycji czasowych.
Darek1 Opublikowano 21 Października 2013 Opublikowano 21 Października 2013 Ja sie dostosuje. Wyszedles pierwszy w z fajna propozycja wiec podaj konkretna date. Ja jestem na 100%. Poukladaj swoje zajecia i zrobimy w Travelodge parapetowe
Rekomendowane odpowiedzi