Sympatycy Urbi Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Autor Sympatycy Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 ArtCho, ja w żadnym wypadku nie neguję i nie krytykuję włoskich produktów ze stajni Piaggio, ani nie podważam ich jakości, po prostu pech... przychodzi moment krytyczny i trzeba rozwiązać problem - naprawić... Mój też ma duży, udokumentowany przebieg, więc może przyszła na niego pora... A w który temacie Kowal opisuje swoje problemy...? Chętnie się z nimi zapoznam, może będą mi pomocne w rozwiązaniu moich... Dziękuję za pomoc, jeśli faktycznie będą potrzebne tego rodzaju śrubki, na pewno się do Ciebie zgłoszę. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Klubowicze ArtCho Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 No i po wycieczce - Dolina dolnej Odry Pięknie! I wbrew fanom moich niemieckich podróży - większa część w Polsce! Zdjęcia są podpisane: http://s1246.photobucket.com/user/ArtChoOp/slideshow/2013-08-24%20Dolina%20Odry Kto nie był, niech żałuje ------------------------------- I z innej beczki. Uważajcie na chamstwo i cwaniactwo: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10200963555748710&set=a.1472461329104.2071318.1160764260&type=1&theater Odnośnik do komentarza
burgifan Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 ------------------------------- I z innej beczki. Uważajcie na chamstwo i cwaniactwo: https://www.facebook...&type=1 To jest dobre, wiedza na pewno się przyda, dzięki Odnośnik do komentarza
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 No ja nie byłem, ale też nadrabiam spotkania w najbliższych okolicach... Szkoda że 29-tego nie mogę podjechać, bo umieram z ciekawości, cóż takiego tam będzie... Trochę off-Topem, ale ja dziś brałem udział w pożegnaniu ciekawego człowieka, który wyjeżdża z mojego miasta i bliskiego sąsiedztwa... A mianowicie księdzia Darka, zapalonego motorzysty, posiadacza Harleya Dawidsona, lidera kapeli Heavy (chyba teraz się już rozpadła właśnie ...), który dostał skierowanie do Szczecińskiej parafii (zyskacie wspaniałego człowieka)... Mimo że ja jestem kompletnie anty klerykalny, ceniłem tego człowieka za wkład dla młodzieży i grup motocyklowych (zawsze robił rozpoczęcie i zakończenie sezonu moto w mieście)... Przewieźliśmy go przez miasto w pełnym szpalerze i z sygnałami, a później ku jego pamięci pojechaliśmy na grilla do Unina (koło Wolina)... Po drodze mijaliśmy kolegę Kota na SpiderMaxie, którego serdecznie pozdrawiam No już jak wspomniałem o tym, to kilka fotek wrzucę Odnośnik do komentarza
burgifan Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Extra klimaty, uwielbiam to, precz z miastem ! Piękne maszynki, ale oczywiście Twoja jest najpiękniejsza bo król jest tylko jeden... Odnośnik do komentarza
Klubowicze ArtCho Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Super! Są ludzie ok i ludzie bez sensu. Niezależnie od tego czy są księdzem, policjantem, skuterowcem, motocyklistą. Jasne, wobec pewnych grup mamy wyższe oczekiwania, ale średnia jest jaka jest. Fajnie, że mieliście kogoś fajnego - teraz będzie go miał ktoś inny. Z "naszego" podwórka - eMKa: był i wyjechał, u Motofanatyków był Piotr (ksiądz) i wyjechał. Obaj organizowali fajne rzeczy. Widać taka kolej rzeczy... Odnośnik do komentarza
kowal Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Zapisałem nas na: http://www.forum.bur...ziernika-2013r/ Witam, a czym szanowne państwo planują jechać, bo ja jestem rozdarty .Odległość 400 km do przeskoczenia na skucie w jeden dzionek. Nie wyszło z Bieszczadami, to może tu się uda... Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi