Sympatycy siemik Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Witam Serdecznie. Chciałbym serdecznie zaprosić na piąte już spotkanie rodzinne które będzie organizowane w ośrodku „PANORAMA” w Kątach Rybackich w dniach od 11-13 października 2013r. http://www.panorama.mierzeja.pl/ Będzie to jedna z ostatnich okazji do spotkania się i zakończenia sezonu 2013 roku. Koszt pobytu wraz z wyżywieniem to 190 zł - osoba dorosła. Dzieci do 13 lat nie płacą, do 15tu lat 50% Zakwaterowanie w pokojach 2-3-4-5cio osobowych, a dla lubiących nocleg w większym towarzystwie znajdą się pokoje integracyjne,oczywiście większość pokoi jest z widokiem na Zalew Wiślany z jednaj strony z drugiej zaś przepiękne widoki na drzewka otaczające ośrodek i dziką zwierzynę leśną często podchodzącą do ogrodzenia. Ośrodek wzbogacił się o dodatkowy budynek. Do czego nam się przyda nie wiem, ale fajnie wygląda.Myślę że dzieci nam podpowiedzą. Dla dzieci postaram się zapewnić jakieś atrakcje tak aby nie nudziły się gdy rodzice będą rozmawiali w towarzystwie znajomych. - Przejażdżki konne dla dzieci i przejażdżki wozami konnymi po lesie ? - Przejażdżki rowerowe po lesie i po plaży – rowery SA na miejscu. - Przy sprzyjającej pogodzie można będzie popływać rowerami wodnymi po zalewie. - Muzyka prowadzona przez profesjonalnego DJ Wyżywienie: Piątek - 1) biesiada Sobota - 1) śniadanie, 2) obiad, 3) biesiada Niedziela - 1) śniadanie Jest możliwość przyjazdu wcześniej i pozostania w ośrodku na kolejne dni (do ustalenia z właścicielami) . Zapraszam do zgłaszania swojej chęci przyjazdu oraz spędzenia weekendu nad morzem. Więcej informacji otrzymacie na (PM). Termin zgłoszenia i wpłaty zaliczki na poczet zakupu żywności przez ośrodek upływa 10 października 2012r. Proszę również określić przypuszczalną godzinę w dniu przyjazdu na Mierzeję. PS.Ośrodek od kilku lat jest przebudowywany i zdjęcia z (strony ośrodka) nie są już całkowicie aktualne. Koszt pobytu 190 zł od osoby, Dzieci do 13 lat nie płacą, do 15tu lat 50%. Podaję numer konta -Bank Millennium 11 1160 2202 0000 0002 1496 2500 Grzegorz Siemiński 82-200 Malbork ul.Konopnickiej 65/B/5 tel.kom. - 691 151 973 W tytule proszę wpisać Burgmania + ”Nick” Listę chętnych rozpocznę od siebie. 1 - Siemik, Sylwia córka (13 lat ) 2 - Lucjan + Maria (6 lat ) 3 - Jack + Agata Jackowa. 4 - Rawenka + Lamus i Drabinka 5 - Zdun + Edyta (Sara 13lat oraz Karol 6lat) 6 - Aga + Jachu + Domel ( 10 lat ) * 7 - Szamot 8 - Strażak + Patrycja 9 - Upiór + ( Łukasz ) 10 - Ewik,Wrzonio 11 - Jolka i Michu 12 - Orzeł + Gieńka, (Julia 13 lat) i (Robert 10 lat) 13 - Robson 14 - Karo-Linka i Jordan 15 - Pazdzioch + Aga + Zuzia(10 lat) 16 - woytekpo + (Julia 10 lat) 17 - Larwa + Radoslav42 18 - kominiarz 19 - Bobas + Ania. 20 - Doktorek + ? 21 - Pin, Iga, Romek 22 - Bilety i Zosia 23 - Wize60+Mućka 24 - Jaco i Ania 25 - Mareczek 26 - Zybex + lepsza połowa + dzieci (od 3 do 12 lat) 27 - Tomi 28 - Marzenka + TomekGDZ 29 - Campto + Alimta + dziecko ( dorosłe) + dziecko ( 11 lat). + piesek 30 - Hexdec + Monika + dziecko (11 lat) 31 - Ostry + Ola 32 - subaru gtb320 + żona+dziecko ( Natalia 10 lat) 33 - Roni + Anią 34 - Jarek_PL 35 - dr.big 36 - Abach + Smerfetka 37 - maciejsr50 38 - MariuszBurgi+ Weronika (lat 12). 39 - Esiek, Aska + Julia 13 lat 40 - krzysurban + ? 41 - fundi 600 i Sławka 42 - JuStA 43 - maniek 44 - ALFI + Alfiona +( Alfiątko) 45 - Cormoran i Aga 46 - Samba 47 - wandalistka + avanturnik 48 - stalone+ Bożenka 49 - Aga+Klaud (i Diana, 19m) 50 - Migu 51 - Sonor 52 - Flyman 53 - Resenok+Kamila+Pio (5lat) 54 - Daro 55 - Odnośnik do komentarza
Kurczak Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Siema czy można sie zadeklarować na początku pazdziernika dopiero bo siedze na statku tylko jakoś tak na poczatku pazdziernika schodze ale tu jest róznie czasami kotwica moze być i wszystko sie wtedy przeciąga zawsze podlądam jak sie bawicie i tylko wzdycham wtedy ze ja na statku raz udało mi sie załapaćna mini zlot miedzy Lęborkiem a Łebą jak uda mi sie zejsc ze statku przed 5 pazdziernika to sie pojawie z miła checią na spotkaniu skutem pozdrawiam Stanisław M/T TERNVAG Odnośnik do komentarza
Sympatycy siemik Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Autor Sympatycy Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Nie będzie z tym większego problemu (: . Odnośnik do komentarza
Lucjan73 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Siemik, poproszę o dopisanie do listy Lucjan + Maria lat 6 Sprawdź proszę termin spotkania bo chyba coś jest nie tak..... Odnośnik do komentarza
Klubowicze Jack Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Ej, Siemiński, nic Ci się nie po...ooo...myliło??? 13-15 października, tak od niedzieli do wtorku? Proszę o wpisanie mnie na listę, kiedy by nie było. Prawdopodobnie jeszcze kogoś wezmę z rodziny, ale to potem dopiszemy. Edit: Chyba jednak coś się pooo..., bo wyżywienie jest od piątku do niedzieli Odnośnik do komentarza
Klubowicze Ravenka Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Jak wcześniej nie pęknę to będziemy Oczywiście pokoik z drabinkami zamawiamy:) Odnośnik do komentarza
Sympatycy siemik Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Autor Sympatycy Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Lucek co ja bym zrobił bez ciebie? Dzięki. Jack, pomyliłem miesiące. Troszkę się zakręciłem, dopiero wstałem po 10cio godzinnej jeździe w skórze służbowej w wysokiej temperaturze. Dziękuję za podpowiedź. Odnośnik do komentarza
Sympatycy zdun13m Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Proszę o dopisanie do listy. Plus moja Edit. Za nic nie opuścimy tego spotkania. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza
Klubowicze Domel Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Brawo Grzesiek, poproszę o wpisanie na liste Aga + Jachu + Domel. Odnośnik do komentarza
szamot Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Również proszę o dopisanie do listy Odnośnik do komentarza
Klubowicze Aga Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Brawo Grzesiek, poproszę o wpisanie na liste Aga + Jachu + Domel. Tak dla ścisłości Jachu 10 lat, dziękuję Odnośnik do komentarza
Sympatycy STRAŻAK Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Proszę o dopisanie i nas ...oj się będzie działo Strażak Patrycja Odnośnik do komentarza
upiór Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 No sam nie wiem czy do Kolegi zajadę . Nie dzwoni , nie wiadomo co tam u niego się dzieje , sam nie wiem . P.S. Muszę o tym pomyśleć . Pomyślałem jedziemy . ZACNA marka i Łukasz . Proszę dopisać do listy zacnego grona . Odnośnik do komentarza
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Proszę dopisać do listy silną grupę w składzie: Ewik, Molo, Valdi, Wrzonio Odnośnik do komentarza
michu Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 siemka Jak nie jak tak Proszę o dopisanie do listy Jolka i Michu Odnośnik do komentarza
Gieńka Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Orły też się meldują Orzeł, Gieńka, Julia 13 lat i Robert 10 lat Odnośnik do komentarza
Klubowicze robson Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Wstępnie deklaruję przybycie na zacną imprezę . Odnośnik do komentarza
Karo-Linka Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Nas też oczywiście proszę zapisać już odliczam dni Karo-Linka i Jordan Odnośnik do komentarza
Klubowicze pazdzioch Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Mus to mus.Proszę o dopsanie Pazdzioch+Aga+Zuzia(10 lat) Odnośnik do komentarza
Gość woytekpo Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Proszę o dopisanie do listy woytekpo + Julia 10 lat Odnośnik do komentarza
Larwa Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 ja i Radoslav42 też się dopisują do listy chętnych Odnośnik do komentarza
Daro Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Oooo.. Grzesiu jak się cieszę, rzecz jasna również się piszę na spotkanie o ile będę mial jak dotrzeć pozdr. Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Grześ, dopisz proszę jeszcze Bobas + Ania. Spodobało się dziewusze w zeszłym roku . Odnośnik do komentarza
Klubowicze Doktorek Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Grzesiu proszę o wpisanie mnie na spotkanie Klubowe w Kątach Rybackich, tym czasem tylko mnie dopisz do listy, moze jeszcze namówię moją Mamę i kogoś z moich przyjaciół Przemek Odnośnik do komentarza
Klubowicze PIN Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Pin, Iga, Romek -> obecni Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi