Klubowicze ArtCho Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 A my w trasie Pozdrowienia z I etapu: Szczecin - Weimar. Przeciętnie kulamy się 90-120 km/h. Jutro jedziemy do Monachium. Odnośnik do komentarza
Klubowicze ArtCho Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Żeby za bardzo nie dublować postów: http://www.forum.burgmania.net/topic/18195-alpy-skuterowo-motorowo/#entry309457 Odnośnik do komentarza
Rzelu Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Ja tymczasem pozdrawiam z okolic Łukęcina, a jutro ruszam do Bornego. Odnośnik do komentarza
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Jedziesz na Militaria?... Kurcze też chciałem, ale cały weekend w robocie (dwie dniówki i nocka)... Nosz kurczakos ... Odnośnik do komentarza
Rzelu Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 No to jest impreza obowiązkowa do zaliczenia, choć w tym roku jadę lajtowo - bez namiotu - więc odpadnie wieczorna fraternizacja z militarystami. Odnośnik do komentarza
Bob Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Rzelu tak orientacyjnie jedziesz o której moze bym sie dołaczył w Złociencu Odnośnik do komentarza
Rzelu Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 w Złocieńcu koło południa na miejscu 13 Odnośnik do komentarza
KOT66 Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 aaa.... jade dzies w......bay ...bay... Odnośnik do komentarza
Samba Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Witam wszystkich serdecznie. Po dlugim urlopowaniu dzis wieczorem wracam do Szczecina. Pozdrowienia Odnośnik do komentarza
Klubowicze ArtCho Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Witam wszystkich serdecznie. Po dlugim urlopowaniu dzis wieczorem wracam do Szczecina. Pozdrowienia Super! Mam nadzieję, że w czwartek się spotkamy przed Pleciugą! Odnośnik do komentarza
Samba Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 O tak z miłą chęcią przyjade, stesknilam sie za Wami wszystkimi Odnośnik do komentarza
Sympatycy Urbi Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Autor Sympatycy Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Mam nadzieję, że po tym długim weekendzie i po kończącym się okresie wakacyjno-urlopowym frekwencja dopisze i spotkamy się w dużym gronie... Artur, może wymyślisz jakąś propozycję na najbliższe spotkanie czwartkowe...? Odnośnik do komentarza
Klubowicze bilety Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Ja jestem w czwartek Odnośnik do komentarza
burgifan Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 W niedzielę widziałem na Gdańskiej AN 650 na ZPL, jechała sobie parka, dzisiaj na Matejki Yamahę XC 300... Bardzo prawdopodobne że będę w czwartek, ale w następny ;( Odnośnik do komentarza
Klubowicze ArtCho Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Heja! Jak macie ochotę, tu są moje wypocinki: http://www.forum.burgmania.net/topic/18195-alpy-skuterowo-motorowo/#entry310122 Pierwszy raz w życiu wysyłam film na YouTube, więc nie wiem czy będzie działać... Odnośnik do komentarza
Sympatycy Urbi Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Autor Sympatycy Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Artur, z przyjemnością ... Już czytamy... Odnośnik do komentarza
Klubowicze bilety Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Zapisałem nas na: http://www.forum.burgmania.net/topic/18206-jesien-na-mierzeji-wislanej-11-13-pazdziernika-2013r/ Odnośnik do komentarza
VOLF Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Trochę wcześniej o tym informuję, ale daje to czas na odpowiednie zabezpieczenie czasowe - impreza godna polecenia Odnośnik do komentarza
wooferai Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Jak by się kto pytał, to ja do Drawna już jestem zapisany. :-) Odnośnik do komentarza
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Byłem na Sforze w 2011 roku i było rewelacyjnie... Niestety w tym roku grafik mam przechlapany i nie da rady Dobrej zabawy życzę... Odnośnik do komentarza
Klubowicze ArtCho Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Kto jutro ze mną jedzie? Raczej do NRD, ale jeszcze nie wiem gdzie. 9.30 na 123 w Lubieszynie, powrót do 16.00. Odnośnik do komentarza
Sympatycy Urbi Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Autor Sympatycy Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Artur, chętnie bym z Tobą pojechał, ale na razie nie mam na czym... Nie wiadomo jeszcze na co "rozchorował się" mój nowy wierzchowiec... i jak długo potrwa "hospitalizacja"... Mając w pamięci Twoją przygodę z Aprilią, "trochę" się niepokoję... Pozdrawiam i życzę przyjemnej wycieczki. P.S. Może jeszcze wrócimy do rozmowy o SW-T400... Odnośnik do komentarza
burgifan Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 P.S. Może jeszcze wrócimy do rozmowy o SW-T400... Jak by nie było... to japończyk ! Odnośnik do komentarza
Klubowicze ArtCho Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Artur, chętnie bym z Tobą pojechał, ale na razie nie mam na czym... Nie wiadomo jeszcze na co "rozchorował się" mój nowy wierzchowiec... i jak długo potrwa "hospitalizacja"... Mając w pamięci Twoją przygodę z Aprilią, "trochę" się niepokoję... Pozdrawiam i życzę przyjemnej wycieczki. P.S. Może jeszcze wrócimy do rozmowy o SW-T400... Myślę, że to raczej była kwestia tego, że sprzedawca Aprili był nie do końca uczciwy : | i miała ona duuużo większy przebieg niż na liczniku, a nie tego, że to Aprilia. Żeby uściślić - przygoda polegała głównie na tym, że części nie są dostępne od ręki (patrz przygoda Kowala). Drobna rzecz w zajeżdżonym silniku - i szukanie, zamawianie, czekanie. Urbi, jeśli okaże się, że to śrubka do regulacji luzu zaworów (albo jakaś inna specjalistyczna śrubka do silnika z ruchomą główką), to daj znać - mam jeszcze dwie takie, a silnik jest chyba podobny, jak nie taki sam. ----------------------------------------------------- Jadę więc sam, jakby ktoś czytał i się zdecydował - dzwoń (telefon jest w moim profilu). Odnośnik do komentarza
Rzelu Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Ja tymczasem nurzając się w falach i drobnomieszczaństwie pozdrawiam z plaży w Pustkowie - polecam. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi