Rzelu Opublikowano 9 Maja 2016 Opublikowano 9 Maja 2016 No i po SN-ie. Odbył się pod hasłami "Twardym trzeba być..." oraz "Chłodzone dłużej leży". Stróż w Trzebieży był zadowolony, najbardziej z kanapek. Sponsorem kanapek była kawiarnia Rubicon Coffe Point Mimo spodziewanych przez Minimi ataków dzików, łosi, klęp i reniferów spotkaliśmy pod Bartoszewem tylko 2 sarenki i jelonka, znających przepisy i nie szukających konfrontacji na asfalcie.
Sympatycy Urbi Opublikowano 10 Maja 2016 Autor Sympatycy Opublikowano 10 Maja 2016 Słuchajcie, pogoda nadal piękna, więc warto to wykorzystać. Dla wszystkich, którzy czują niedosyt po wczorajszym lub z różnych przyczyn nie mogli być wczoraj, a mają chęć na wieczorny lans po mieście, spokojne kulanie, nocne pogawędki i jakiś przerywnik kulinarny, proponujemy kolejny SN. Zapraszamy dziś na godz. 21.30 pod 3 orły. Do zobaczenia.
burgifan Opublikowano 10 Maja 2016 Opublikowano 10 Maja 2016 Chciałem przyjechać, ale właśnie sobie przypomniałem że obiecałem Wiki odebrać ją z Polic o 21, lub 22. Jeśli będzie to 21 to będę, lecz jeśli 22 to nie.
Rogierro Opublikowano 10 Maja 2016 Opublikowano 10 Maja 2016 My z Tomkiem już latamy. Musiałem przetestować nowe rolki i szybę :-)
czemil Opublikowano 10 Maja 2016 Opublikowano 10 Maja 2016 Niestety w Trzebieży nie udało nam się spotkać Czemila - zapowiadał się że będzie Byłem w sobotę i niedzielę do południa. Ale niestety na forum SN była cisza. Z teściem i jego pcx nawinęliśmy 156km. Mimo wszystko piękny czas to był. 21-22 maja znowu wybieram się skutem do Trzebieży. Może wtedy się uda......Pozdro
Rogierro Opublikowano 10 Maja 2016 Opublikowano 10 Maja 2016 Dzięki koledzy za małe kulanko dzisiaj na SN.
kunisz Opublikowano 10 Maja 2016 Opublikowano 10 Maja 2016 Dzięki koledzy za małe kulanko dzisiaj na SN. Ja również dzięki za miłą przejażdżkę, tylko martwiłem się że nam zniknąłeś bez śladu. Pozdrowionka
Sympatycy Urbi Opublikowano 11 Maja 2016 Autor Sympatycy Opublikowano 11 Maja 2016 Na wstępie, jeszcze raz bardzo przepraszam za spóźnienie na spotkanie pod orłami m, gdzie spotkało się 7 osób. Niestety pilne sprawy wykluczyły azjona i Qszyska z dalszej części SN- u. O godz. 22.00 wyruszyliśmy w piątkę: KriSSo, Kunisz, Rogierro, Joshua i ja na cześć oficjalną, czyli wspólne nocne kulanie po mieście, z postojami i pogawędkami. Oczywiście, zwyczajowo odwiedziliśmy Rzela w pracy. Około 23.15 po przejeździe przez centrum, pożegnaliśmy się na Wałach i rozjechaliśmy do domów. Czując pewien niedosyt oraz potrzebę znalezienia kilku miejsc do wspólnych zdjeć nocnych, postanowiłem pokręcić się jeszcze i porozglądać po mieście. Zrobiłem kilka roboczych zdjęć w rożnych miejscach (przepraszam za jakość, ale wykonane zostały telefonem). Skończyłem tę samotną cześć SN-u o godz. 1.15. Jak będą już cieplejsze noce, to musimy zaopatrzyć się w aparaty ze statywami i podczas któregoś, kolejnego SN-u wykonać sesje zdjęciową. Dziękuje za wspólny SN dzisiejszym uczestnikom i do następnego razu. Dobranoc.
Rzelu Opublikowano 11 Maja 2016 Opublikowano 11 Maja 2016 Ja miałem pracowitą nocną zmianę. Jeśli nie dostanę piątki, to chyba zgłoszę się do Pani od matematyki osobiście, po zaliczenie.
Rogierro Opublikowano 11 Maja 2016 Opublikowano 11 Maja 2016 Urbi widzę kilka fotek na murowany skuter miesiąca, fajne ujęcia. Rzelu, co ty bierzesz w tej pracy?
Rzelu Opublikowano 11 Maja 2016 Opublikowano 11 Maja 2016 To dla córki do szkoły. Liczę na 6 Kolorowy blok techniczny, linijka, nożyczki, klej.
Sympatycy KriSSo Opublikowano 11 Maja 2016 Sympatycy Opublikowano 11 Maja 2016 Kurczę, nie jest brzydki ten nasz Szczecin . Urbi, bardzo ładne fotki i ujęcia. Tylko słabo doświetlone itd. Musimy zacząć wozić ze sobą wieczorami porządną lustrzankę, zamiast strzelać zdjęcia telefonami. Ja też niestety mam dwie fotki z telefonu.
Sympatycy Urbi Opublikowano 11 Maja 2016 Autor Sympatycy Opublikowano 11 Maja 2016 Moje fotki są robocze, wykonane dla rozpoznania ewentualnych miejsc do kolejnych naszych wspólnych sesji.
Klubowicze bilety Opublikowano 11 Maja 2016 Klubowicze Opublikowano 11 Maja 2016 Dzięki , KriSSo, minimi1, qszysiek, oczywiście Rzelu, ja już wymiękłem ale chłopaki dalej ciągną SN.
Arti23 Opublikowano 16 Maja 2016 Opublikowano 16 Maja 2016 Tak patrzę na te fotki i cały czs czegoś mi brakuje .... chyba mojego Satelisa . Dzisiaj odebrałem kamizelkę więc przy najbliższym SN się pochwalę. Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Arti23 Opublikowano 16 Maja 2016 Opublikowano 16 Maja 2016 ??? Emotikony tak mi zamienia. Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Sympatycy KriSSo Opublikowano 22 Maja 2016 Sympatycy Opublikowano 22 Maja 2016 Hmm .... ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Rzelu Opublikowano 22 Maja 2016 Opublikowano 22 Maja 2016 Z Qrzyśkiem robimy cruising gastronomiczny, obecnie pizza Dąbie. P.S. na Basenie Górniczym łapią z suszarką.
Sympatycy KriSSo Opublikowano 22 Maja 2016 Sympatycy Opublikowano 22 Maja 2016 Tez się wybieram na cruising Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Rzelu Opublikowano 22 Maja 2016 Opublikowano 22 Maja 2016 Proponuję 21:30 pod Orłami. 1. Rzelu 2. Qrzysiek
Rekomendowane odpowiedzi