Rogierro Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Teraz latam kosiarką na działce ale wieczorem, czemu nie.
Sympatycy KriSSo Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Sympatycy Opublikowano 29 Kwietnia 2016 A więc tak ..... Robsson do nas jedzie ze Świnoujścia i będzie u Uribiego w firmie przed 18:00. Jeśli jest ktoś chętny aby się z Nim spotkać i pojeździć wspólnie, to wpadajcie do Wojtka. Ja też chętni spotkałbym się z Robssonem i pojeździł wspólnie do wieczora, ale chyba mi się nie uda - rodzinka itd. Zatem, jeśli są chętni na popłudniową polatnkę, to gońcie do Urbiego, a jeśli dopiero na SN no to polatamy wieczorkiem.
Sympatycy Robsson Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Sympatycy Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Jestem w Babigoszczy, zaraz wyruszam. Tak jak pisał Krzysiu podjadę do Wojtka. Panowie bez ciśnienia. Mój wyjazd nie zapowiedziany więc luzik
Sympatycy KriSSo Opublikowano 1 Maja 2016 Sympatycy Opublikowano 1 Maja 2016 Czy dziś ktoś np o 20:30 chce polatać? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Sympatycy Urbi Opublikowano 1 Maja 2016 Autor Sympatycy Opublikowano 1 Maja 2016 Będę śledził temat i sytuacje
Sympatycy KriSSo Opublikowano 2 Maja 2016 Sympatycy Opublikowano 2 Maja 2016 Chyba pora się troszkę schłodzić . Ktoś jeździ dziś wieczorkiem? Ja w sumie mogę nawet zaraz ruszać Idę jeździć. Jak coś, jestem pod telefonem
minimi1 Opublikowano 2 Maja 2016 Opublikowano 2 Maja 2016 Wróciliśmy z wycieczki - dogorywam niestety i jest mi zimno
Sympatycy Urbi Opublikowano 2 Maja 2016 Autor Sympatycy Opublikowano 2 Maja 2016 Około 21.00 pod orłami. Azjon, dzwoń do KriSSa - złapiemy się gdzieśChociaż Szczecin Nocą zaliczony w ten majowy weekend. KriSSo dzięki ogromne za wspólny wieczór. SN zaczął się od 15-minutowego spotkania z Pedziwiatrem i YAMAHAFANem po 3 Orłami, a potem namówieni przez Rzela pojechaliśmy wspomóc Go w podbijaniu Gryfina. Okazało się po drodze, że jednak pogoda jeszcze trochę zdradliwa jest i zbyt pochopnie zrezygnowałem z podpinek i bielizny termoaktywnej i trochę zmarzłem po drodze. Ale już w Gryfinie KriSSo zafundował mi ciepłą pajdę chleba ze smalcem i bigosem, co trochę mnie ogrzało. Na koniec, w drodze powrotnej zrobiliśmy kilka fotek, z okazji Święta Flagi. Krzysiu i Jacku, dziękuje za wspólny SN i pozdrawiam
Sympatycy KriSSo Opublikowano 2 Maja 2016 Sympatycy Opublikowano 2 Maja 2016 Dzięki, fajnie było, chociaż wciąż zimno po zachodzie słońca. A tu fotka trzech T-Maxów obok siebie
azjon Opublikowano 2 Maja 2016 Opublikowano 2 Maja 2016 niestety nie polatałem, musiałem z Olką do lekarza jechać
Sympatycy Urbi Opublikowano 3 Maja 2016 Autor Sympatycy Opublikowano 3 Maja 2016 niestety nie polatałem, musiałem z Olką do lekarza jechać Przykro nam, ale mamy nadzieję że z Olą wszystko OK.
azjon Opublikowano 3 Maja 2016 Opublikowano 3 Maja 2016 Przykro nam, ale mamy nadzieję że z Olą wszystko OK. Ola ma rezonans zaplanowany na 6 maja, więc tradycyjnie zdążyła się przeziębić. Stąd nocna wizyta w przychodni po pastylki na gardło
czemil Opublikowano 4 Maja 2016 Opublikowano 4 Maja 2016 będę w okolicy z soboty na niedzielę. Planowany jest SN? Pogoda ma być ciepła.
Sympatycy KriSSo Opublikowano 4 Maja 2016 Sympatycy Opublikowano 4 Maja 2016 Czemil, Twój przyjazd to bardzo ważna sprawa. Skoro przyjedziesz, to SN się zrobi. No problem
czemil Opublikowano 4 Maja 2016 Opublikowano 4 Maja 2016 Czemil, Twój przyjazd to bardzo ważna sprawa. Skoro przyjedziesz, to SN się zrobi. No problem Krisso twoje dążenie do podtrzymywania wszelakiej znajomości jest przepiękne. Jesteśmy w kontakcie. Być może nawet w piątek wyruszę z pieknego Ś-cia, więc wieczorem nawiedzę Szczecin.
Sympatycy Urbi Opublikowano 4 Maja 2016 Autor Sympatycy Opublikowano 4 Maja 2016 Czemil, my po prostu jesteśmy towarzyscy i przyjaźnie nastawieni do wszystkich naszych braci maxiskuterowych. I z przyjemnością spotkamy się z Tobą na SN-ie
czemil Opublikowano 4 Maja 2016 Opublikowano 4 Maja 2016 ... zwłaszcza na SN-ie ... gdy wszyscy już śpią a co niektórzy nawet koniecznie ... Elvis dla ciebie kolego możemy nazwać spot SPP ( Szczecin PoPołudnie ). Zaczniemy wcześniej, aby skończyć później. Chłopaki jak się wszystko uda wedle naszych planów - będzie pięknie. Już ładuję baterie do aparatu. P.S Jazde kończę o 12.00 więc o 12.01 jestem wolny.
Sympatycy Urbi Opublikowano 4 Maja 2016 Autor Sympatycy Opublikowano 4 Maja 2016 ... zwłaszcza na SN-ie ... gdy wszyscy już śpią a co niektórzy nawet koniecznie ... Mirku, drogi kolego, taka właśnie jest idea SN-ów. Są to spotkania dla tych, dla których spanie jest nudne i kiedy już położymy dzieci i żony spać, mamy czas tylko dla siebie. Pod osłoną nocy, wyjeżdżamy na ulice i kulamy się po rożnych zakątkach Szczecina, rozmawiając i bawiąc się na całego, czasem nawet trochę niegrzecznie a te nocne spoty, w zależności od pomysłów i pogody, kończyny nawet o godzinie 2 czy 3 nad ranem. Zdarzają się SN-y, które rozpoczynają się w godzinach wieczornych, między 20 a 21 i kończą około północy. SN-y to spontony, inspirowane chwilą, nastrojami i pomysłami uczestników.
romeo1971 Opublikowano 4 Maja 2016 Opublikowano 4 Maja 2016 Mirku, drogi kolego, taka właśnie jest idea SN-ów. Są to spotkania dla tych, dla których spanie jest nudne i kiedy już położymy dzieci i żony spać, mamy czas tylko dla siebie. Pod osłoną nocy, wyjeżdżamy na ulice i kulamy się po rożnych zakątkach Szczecina, rozmawiając i bawiąc się na całego, czasem nawet trochę niegrzecznie a te nocne spoty, w zależności od pomysłów i pogody, kończyny nawet o godzinie 2 czy 3 nad ranem. Zdarzają się SN-y, które rozpoczynają się w godzinach wieczornych, między 20 a 21 i kończą około północy. SN-y to spontony, inspirowane chwilą, nastrojami i pomysłami uczestników. No i niektórzy muszą pracować w nocy szlak by to trafił Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka
Sympatycy KriSSo Opublikowano 5 Maja 2016 Sympatycy Opublikowano 5 Maja 2016 Romek, po co cytujesz całą wypowiedź Urbiego, skoro odpowiadasz bezpośrednio po nim? Dajesz odpowiedz i tyle - bez cytatu. Jeśli do czegoś chcesz się odnieść, to zostawiasz ważną kwestię a resztę wycinasz - patrz jak zrobił Elvis. Inaczej robi się tasiemiec, którego źle się czyta. Na technicznym już byś złapał za to warn'a czy ostrzeżenie. Kolega Kisiel nie wybacza Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Rogierro Opublikowano 5 Maja 2016 Opublikowano 5 Maja 2016 Nie ma lekko Roman, teraz mamy w GZ istny Wydział Kontroli Wewnętrznej, trzeba się pilnować ;-)
Rekomendowane odpowiedzi