kowal Opublikowano 7 Lipca 2014 Opublikowano 7 Lipca 2014 pogłoski o darmowym tankowaniu u Rzela okazały się mocno przesadzone...
Rzelu Opublikowano 7 Lipca 2014 Opublikowano 7 Lipca 2014 Radio Erewań raz podało że w Moskwie na Placu Czerwonym rozdają samochody. Po kilku dniach w sprostowaniu wyjaśniono że nie samochody a rowery, i nie rozdają tylko kradną...
azjon Opublikowano 7 Lipca 2014 Opublikowano 7 Lipca 2014 pogłoski o darmowym tankowaniu u Rzela okazały się mocno przesadzone... a Ja i Olka zaliczyliśmy promocję, co prawda nie w paliwie - Olka zatankowała czekolade z automatu. Więc o przesadzie trudno mówić. Olka się pytała dlaczego Pan Jacek miał na wizytówce imię Olaf, a chłopaki i tak na niego mówią Rzelu
Rzelu Opublikowano 7 Lipca 2014 Opublikowano 7 Lipca 2014 Na wizytówce mam Olaf, bo ta firma nie zasługuje na to żebym ją firmował pod własnym imieniem, A Rzelu to niepowtarzalny skrót od nazwiska, jeszcze z podstawówki...
kowal Opublikowano 7 Lipca 2014 Opublikowano 7 Lipca 2014 <p>kilka fotek nocnych : <a href="http://naforum.zapodaj.net/00d7bda28b4b.jpg.html" class='bbc_url' title='Zewnętrzny link' rel='nofollow external'>
Sympatycy Urbi Opublikowano 11 Lipca 2014 Autor Sympatycy Opublikowano 11 Lipca 2014 Koledzy, Tomek rzucił propozycję na nocną jazdę w sobotę, 12 lipca od godz. 22.00. Standardowo spotkanie i start spod Pleciugi. Kto jest chętny...?!
minimi1 Opublikowano 11 Lipca 2014 Opublikowano 11 Lipca 2014 rodzina u mnie przyjeżdza, niestety zatem nie mogę a kurczę mam chęć straszną
YAMAHAFAN Opublikowano 11 Lipca 2014 Opublikowano 11 Lipca 2014 Ja zapewne będę z tego co sie wczoraj umawialiśmy to pędziwiatr też będzie także pare osób się uzbiera
burgifan Opublikowano 11 Lipca 2014 Opublikowano 11 Lipca 2014 Ja jednak będę oglądał mecza w telewizorze, jeszcze nie jestem pewien do końca gdzie i w jakim stanie, ale takiego mam plana
qszysiek Opublikowano 12 Lipca 2014 Opublikowano 12 Lipca 2014 Ja bede nie kręci mnie oglądanie 22 spoconych biegających mężczyzn.20 bo 2 stoi w bramkach.
Sympatycy Urbi Opublikowano 12 Lipca 2014 Autor Sympatycy Opublikowano 12 Lipca 2014 Patrząc na prognozę pogody na nadchodzące godziny... http://www.wetteronline.de/wetterfilm/ostdeutschland?gid=MVP Obawiam się, że może nie udać się nasze dzisiejsze spotkanie... Ale do 22 zostało jeszcze parę godzin, więc może coś się zmieni...
burgifan Opublikowano 12 Lipca 2014 Opublikowano 12 Lipca 2014 Widzę, że frekwencja jest obiecująca, więc szykuje się niezły nocny spot, więc może zmienię zdanie To kto na pewno będzie ? Wojtek, zrobisz listę ? Ty jesteś w tym bezkonkurencyjny Ale dobre gołąbki jadłem, mniam mniam, jednak teściowa to dobry wynalazek
qszysiek Opublikowano 12 Lipca 2014 Opublikowano 12 Lipca 2014 Burgifan,przyjedz przydasz sie jako czlonek wprowadzający do "Tanga"
Sympatycy Urbi Opublikowano 12 Lipca 2014 Autor Sympatycy Opublikowano 12 Lipca 2014 Mnie niestety nie będzie, nie zdążę zabrać porzuconego rano skutera... Udanego nocnego kulania. Pozdrawiam
burgifan Opublikowano 13 Lipca 2014 Opublikowano 13 Lipca 2014 Co tu gadać, jazda w deszczu to najlepsza zabawa Jeszcze filmik z fajerwerków:
YAMAHAFAN Opublikowano 13 Lipca 2014 Opublikowano 13 Lipca 2014 Było fajnie, a taki deszcz przez ostatnie 15 minut to się nie liczy :-)
Sympatycy Urbi Opublikowano 15 Lipca 2014 Autor Sympatycy Opublikowano 15 Lipca 2014 Witajcie Koledzy, nocne marki, zapowiada się całkiem ciepły i pogodny weekend, więc może jakieś nocne "kulanko" po naszym mieście, którego nadchodzącego wieczoru z piątku na sobotę lub z soboty na niedzielę... Proponuję godzinę 22.30...
burgifan Opublikowano 16 Lipca 2014 Opublikowano 16 Lipca 2014 Mnie tym razem nie będzie; z piątku na sobotę pracuję, a z soboty na niedzielę spędzam czas tradycyjnie... w garażu Jak ktoś ma ochotę wpaść do mnie wieczorkiem na pifko - spotkanko w małym gronie - zapraszam Moje biuro otwarte od godz. 18-tej do ???
qszysiek Opublikowano 16 Lipca 2014 Opublikowano 16 Lipca 2014 Bardzo chętnie piątek lub sobota, tradycyjnie na koniec wizyta pod jakimś lokalem, ostatnią nocną runde zakończyłem z Burgifanem pod PRL.(w strugach deszczu)
Sympatycy Urbi Opublikowano 16 Lipca 2014 Autor Sympatycy Opublikowano 16 Lipca 2014 W takim razie czekamy w gotowości na sygnał do nocnego spotkania z cyklu: "Szczecin Nocą"
Sympatycy Urbi Opublikowano 17 Lipca 2014 Autor Sympatycy Opublikowano 17 Lipca 2014 Kto jutro reflektuje na wieczorne spotkanie i towarzyską, nocną przejażdżkę po Szczecinie...?! Proponuje spotkanie w piątek 18 lipca o godz. 22.45 pod Pleciugą... czekamy do 23.05 i ruszamy w miasto... ;-)
Rekomendowane odpowiedzi