Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 31 Lipca 2013 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 Powiedzcie co w planach na miejscu, bym znów nie przyjechał bez kiełbaski na ognisko, jak ostatnio... Będzie też Stiopa, który bawił u mnie dziś na pokojach w Świnoujściui i jutro zapowiada się na 19-tą pod pleciugą (ja i moja połówka, też będziemy)... Dziß bylißmy na wycieczce w Zinowitz i Peenemunde... Odnośnik do komentarza
burgifan Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Zapowiada się ciekawe spotkanie, goście przyjeżdżają, a ja oczywiście akurat będę w pracy, przecież to jest jakieś chore ! powinni tego zabronić ! Zróbcie chociaż jakieś zdjęcia Odnośnik do komentarza
VOLF Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Jakieś propozycje na dzisiaj? - pytam bo pewnie nie uda mi się dojechać na 19 pod Pleciugę, więc jestem ciekawy, gdzie wszystkich szukac po Pleciudze! Odnośnik do komentarza
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 I nadal nic nie wiadomo... Halllloooo Odnośnik do komentarza
Klubowicze ArtCho Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 No się spotykamy przed Pleciugą, a potem jak zawsze - spontan Odnośnik do komentarza
VOLF Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 No trochę trudno szukać spontanicznie przemieszczającej się grupy py o Szczecinie i okolicy, ale może z racji wizyty kolegów warto wybrać się na Wały Chrobrego do jednej z kilku knajpek? Odnośnik do komentarza
Klubowicze ArtCho Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Pomysł dobry, ale... Wały i okolica są chyba zablokowane. Szczerze, to nie mam pomysłu. Odnośnik do komentarza
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 To może tam, gdzie byliśmy z Kotem... To było koło jakiegoś jeziora, taki plac z ogniskiem... Tym razem kiełbacha bedzie wzięta Odnośnik do komentarza
wooferai Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 To była polanka koło jez.Głębokiego. W sumie jak się wyrobię, to mogę tam podskoczyć koło 19.30....o ile nie zmienicie planów....będę dzwonił jakby co... :-) Odnośnik do komentarza
VOLF Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Mogę zaproponować jeszcze knajpkę w Baroszewie - wkońcu mam tam udziały Odnośnik do komentarza
Rzelu Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Ja dziś w pracy, ale pozdrawiam wszystkich. Odnośnik do komentarza
wooferai Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Rzelu, dzwonię i dzwonię dzisiaj do Ciebie i ciągle słyszę....abonent chwilowo wyłączony czy jakoś tak. Jak zmieniłeś "telefon" to puść mi strzałkę z nowego numeru....mam interes :-) Odnośnik do komentarza
Rzelu Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 A tak, moja stara nokia doznała w ostatni weekend udaru cieplnego - sama wybiera pierwszego abonenta z listy i wysyla pustego smsa, po czym czynność ponawia Odnośnik do komentarza
Klubowicze ArtCho Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Dzięki za miłe spotkanie. Zdążyłem do domu na czas... A oto kilka zdjęć sprzed Pleciugi. Miłych wrażeń! https://www.dropbox.com/sh/q9c0emqdjk4s5di/ChqrHX5GQ5 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi