pablos Opublikowano 19 Września 2006 Opublikowano 19 Września 2006 Zapodali by?cie koledzy mili .. jakiego? skana ..... bo szkoda niektórym wydawać na gazetkę dla jednego artykułu....please. Pozdrawiam
Gość deleted1 Opublikowano 19 Września 2006 Opublikowano 19 Września 2006 Witam! Pablos, jak już mnie do siebie zaprosisz to Ci cał? gazetke sprezentuje !tut
Pleban Opublikowano 19 Września 2006 Opublikowano 19 Września 2006 Fajna relacja... i na fotce jaki? łysol czache chłodzi !tut Nie raz mówiłem że ta "łysa pała" zawsze się wepchnie na fotkę !OK
Gość Yakuzzi Opublikowano 19 Września 2006 Opublikowano 19 Września 2006 Jaki? palant j? napisał. !tut Już go na zlotach skuterowych nie chc?. !OK Dosadnie powiedziane ale zapewne masz racje....
pablos Opublikowano 19 Września 2006 Opublikowano 19 Września 2006 Oj Pablos, zakładasz klub z Mariem? Niezupełnie... ja nie kupuję rozbitków na czę?ci ... zbieram na nówki ... już raz padlinkę reanimowałem i nie wyszło mi to na dobre !OK . Ale s? miłe kobietki w tym klubie co zbieraja artykuły i dadz? oszcędnym/biedniejszym przeczytać ... dzięki Zołzuniu.... nie taka Ty straszna jak Cię maluj? !tut
RobB. Opublikowano 20 Września 2006 Opublikowano 20 Września 2006 Oj Pablos, zakładasz klub z Mariem? Niezupełnie... ja nie kupuję rozbitków na czę?ci ... zbieram na nówki ... już raz padlinkę reanimowałem i nie wyszło mi to na dobre . Ale s? miłe kobietki w tym klubie co zbieraja artykuły i dadz? oszcędnym/biedniejszym przeczytać ... dzięki Zołzuniu.... nie taka Ty straszna jak Cię maluj? E co ty tam wiesz o !tut !OK lepiej no? czosnek przy sobie
Gość scottie Opublikowano 20 Września 2006 Opublikowano 20 Września 2006 Hehe Atlantic sie załapał na fotke do gazety !OK juz mu ja ide pokazac !tut
rafałek Opublikowano 20 Września 2006 Opublikowano 20 Września 2006 Moja YPka tez weszla na pierwszy plan i do tego widac mnie na 2 zdjeciach
Gość majon Opublikowano 20 Września 2006 Opublikowano 20 Września 2006 PS Oj Majon Majon, a weteraniarze ............... Jacku tylko my dostapilismy tego zaszczytu wjazdu na Sw.Krzyz.Nie moga tam wjezdzac wszyscy toz to rezerwat przyrody a weteraniarze sie chyba nie pogniewali ze im nie pomoglem ale naprawde nie ma takiej mozliwosci. pozdr majon
Rekomendowane odpowiedzi