minimi1 Opublikowano 23 Czerwca 2013 Opublikowano 23 Czerwca 2013 podobno Motor Garaż jest przedstawicielem tej marki Na pewno był a zatem może i jest nim nadal
Klubowicze ArtCho Opublikowano 24 Czerwca 2013 Klubowicze Opublikowano 24 Czerwca 2013 Jeśli chodzi o naprawy motocykli Kymco, to podobno Motor Garaż jest przedstawicielem tej marki...? Chociaż na oficjalnej polskiej stronie Kymco, jako dealerów w Szczecinie podają Bomako, MOTO ARS i W.W. MOTO... Jeśli mógłbym Tobie jakoś pomóc - dzwoń lub podjedź. Pozdrawiam Bomako = Garaż Motor Chłopaki są autoryzowanym przedstawicielem Kymco. Wiem, bo miałem Kymco.
wooferai Opublikowano 24 Czerwca 2013 Opublikowano 24 Czerwca 2013 Dzięki Urbi za podpowiedzi. Na razie czekam do środy na Pana z Hestii i zobaczymy co on powie. Już na spokojnie i trzeźwo poczytałem sobie forum, m.in. o Januszu. Przekaż mu życzenia szybkiego powrotu do zdrowia, bo przy nim ja jestem zdrów jak ryba. Cieszę się na myśl o moich lekkich obiciach ciałka. I o tym, że miałem w końcu porządne ciuchy dedykowane dla motocyklistów. Wydana na nie kasa zwróciła się w try miga. Coś w ogóle wszyscy się wymigują od czwartków. A to pies chory, a to przewianie, co to to nie wymyślą. !pomidor Się nie mazgaić, tylko w ..... czwartek 19.00 Pleciuga.
Sympatycy Urbi Opublikowano 24 Czerwca 2013 Sympatycy Opublikowano 24 Czerwca 2013 Pan z Hestii, jak to bywa w zwyczaju likwidatorów szkód komunikacyjnych, potocznie nazywanych rzeczoznawcami, starym "zwyczajem" co się da to uzna do lakierowania naprawczego lub nawet naprawy, elementy mocno uszkodzone - czytaj połamane - przyzna do wymiany i wyliczy wstępny kosztorys w kwocie ok. 30% rzeczywistych kosztów naprawy... Od razu, Arku informuj Pana eksperta mobilnego, że będziesz naprawiał swój skuter w autoryzowanym serwisie, np. Bomako, na zasadach bezgotówkowych - tak jest najbezpieczniej, tym bardziej, że zgodnie z Ustawą o obowiązkowych ubezpieczeniach komunikacyjnych, jako poszkodowany z polisy OC, masz prawo naprawiać uszkodzony pojazd (przywrócić stan pojazdu sprzed wypadku) do wartości rynkowej pojazdu. Pozdrawiam i powodzenia.
Klubowicze bilety Opublikowano 24 Czerwca 2013 Klubowicze Opublikowano 24 Czerwca 2013 Dzięki Urbi za podpowiedzi. Na razie czekam do środy na Pana z Hestii i zobaczymy co on powie. Już na spokojnie i trzeźwo poczytałem sobie forum, m.in. o Januszu. Przekaż mu życzenia szybkiego powrotu do zdrowia, bo przy nim ja jestem zdrów jak ryba. Cieszę się na myśl o moich lekkich obiciach ciałka. I o tym, że miałem w końcu porządne ciuchy dedykowane dla motocyklistów. Wydana na nie kasa zwróciła się w try miga. Coś w ogóle wszyscy się wymigują od czwartków. A to pies chory, a to przewianie, co to to nie wymyślą. !pomidor Się nie mazgaić, tylko w ..... czwartek 19.00 Pleciuga. My już wróciliśmy - jestem w czwartek
Rzelu Opublikowano 25 Czerwca 2013 Opublikowano 25 Czerwca 2013 A) w niedzielę samoczwór zaprezentowaliśmy się na paradzie z Volfem, Kowalem i ZeTeReXem B)W dniu 29 czerwca 2013 roku na terenie lotniska wojskowego w Świdwinie w godzinach 9-16 odbędzie się Piknik Lotniczy Świdwin 2013. Zaprezentowany zostanie, między innymi pokaz statyczny i dynamiczny samolotów Su-22, Mig 29, Casa C-295, śmigłowców Marynarki Wojennej SH-2G Kaman, Mi-14PŁ, W-3RM, śmigłowców Wojsk Lądowych Mi-24. W programie również: - pokaz szkolenia -prezentacja uzbrojenia będącego na wyposażeniu żołnierzy Wojsk Specjalnych -stoiska handlowe z militariami -pokazy samochodów różnych marek -wystawy sprzętu militarnego -pokazy grup rekonstrukcyjnych C) w czwartek mam wolne więc będę D) Wooferai - jeśli chodzi o porysowane plastiki to zawsze uważałem że mężczyzny blizny nie szpecą, pomyśl jakie będziesz mógł snuć opowieści (...u mnie 160 na liczniku, naprzeciw TIR 80 ton, z prawej wyjeżdża autokar z biednymi dziećmi z Białorusi, pośrodku skrzyżowania matka z trójką dzieci - ojciec nieznany - więc tylko dałem w rurę i lekko prawą stroną o busa ITD zaczepiłem, jeden świst...), a za pieniądze z ubezpieczenia kupisz żonie futro...
Klubowicze ArtCho Opublikowano 25 Czerwca 2013 Klubowicze Opublikowano 25 Czerwca 2013 Rzelu: Ad. A - Ładnie nas reprezentowaliście! Ad. B - w sobotę mam egzamin w mojej szkole - nie będę... Ad. C - na 98% będę w czwartek. Może tym razem pojechalibyśmy na lody? Jak nas nie będzie za dużo, to może warto spróbować to miejsce (dawny kibel publiczny przy lecznicy zwierząt). Ad. D - zapomniałeś dodać, że TIR z Ukrainy!
kowal Opublikowano 25 Czerwca 2013 Opublikowano 25 Czerwca 2013 Ja w tym miejscu muszę podziękować za niedzielną jazdę, a przede wszystkim Maćkowi za poświęcony czas przy Aprilce. Nawet nie mogę napisać, że pomagałem ot starałem się nie przeszkadzać
Rzelu Opublikowano 25 Czerwca 2013 Opublikowano 25 Czerwca 2013 Rzelu: Ad. D - zapomniałeś dodać, że TIR z Ukrainy! Z transportem uranu !
wooferai Opublikowano 25 Czerwca 2013 Opublikowano 25 Czerwca 2013 Ach Rzelu, nie chciałem żebyście pomyśleli że kituję, ale faktycznie było prawie tak jak napisałeś. Musieli tą sensacje gdzieś chlapnąć piąte przez dziesiąte pismaki w jakimś Super express czy też Fakcie, co Rzelu?
Klubowicze ArtCho Opublikowano 25 Czerwca 2013 Klubowicze Opublikowano 25 Czerwca 2013 Ja w tym miejscu muszę podziękować za niedzielną jazdę, a przede wszystkim Maćkowi za poświęcony czas przy Aprilce. Nawet nie mogę napisać, że pomagałem ot starałem się nie przeszkadzać Najlepsza pomoc - nie przeszkadzać! Ach Rzelu, nie chciałem żebyście pomyśleli że kituję, ale faktycznie było prawie tak jak napisałeś. Musieli tą sensacje gdzieś chlapnąć piąte przez dziesiąte pismaki w jakimś Super express czy też Fakcie, co Rzelu? Już to krąży na fejsie! Ale, że TIR z Ukrainy z uranem to jeszcze nie.
wooferai Opublikowano 26 Czerwca 2013 Opublikowano 26 Czerwca 2013 No i po wizycie Hestii. Plastiki obfotografowane. Skuter sobie rozebrałem po wizycie hestii, żeby zobaczyć czy coś nie pogięte czego nie widać było z zewnątrz. Ale wszystko wygląda oki. Natomiast przy okazji......znalazłem ciekawostkę. Narzekałem na "trzeszczenie" kierownicy. Maciek mówił, że może przewody źle ułożyli w MOTO ARS jak mi olej w lagach wymieniali. No i tak jeździłem i uwierzyłem w te przewody...hehehe...naiwny... A teraz czytajcie. Może nie technicznie, ale postaram się opisać, czemu mi ta kierownica tak "skrzypiała". Otóż od kół idą w gorę lagi i te lagi przechodzą przez jedną chyba się to zwie półkę. I tam są zaciśnięte w tej "półce" śrubami. :-) Lecą sobie te lagi dalej do następnej takiej półki tylko wyżej i bliżej kierownicy. Tylko że tam te lagi nie są zaciśnięte - pewnie od czasu wymiany?? oleju w lagach. Bo tam z jednej strony tej półki śruby już nie ma a z drugiej luźna śruba wykręciłem trzy obroty paluszkami). MOTO ARS.....unikajcie jak ognia. Bo mnie się jakoś tak wydaje, że to ważna rzecz była z tą półką i tymi śrubami. A same na pewno się te śruby nie odkręciły. Miałem obiekcje do fachowości tego serwisu, ale to mnie rozwaliło doszczętnie. I to autoryzowany serwis niby jest.
Rzelu Opublikowano 26 Czerwca 2013 Opublikowano 26 Czerwca 2013 Ciesz się, że chociaż 2 śruby z 4 przykręcili
wooferai Opublikowano 27 Czerwca 2013 Opublikowano 27 Czerwca 2013 Nie to żebym się wymigiwał, ale właśnie znajomi z Krakowa nas w domku nawiedzili. Więc czy przyjadę pod pleciugę to się jeszcze okaże.... Być może, ale nie przesądzam, że skończy się na .....
Klubowicze ArtCho Opublikowano 27 Czerwca 2013 Klubowicze Opublikowano 27 Czerwca 2013 No i po spotkaniu. W miłym towarzystwie czas szybko zleciał Kto nie był, niech żałuje.
Sympatycy Urbi Opublikowano 27 Czerwca 2013 Sympatycy Opublikowano 27 Czerwca 2013 Niestety sprawy rodzinne zatrzymały mnie i nie byłem... Żałuje bardzo !!!
SOVIETT Opublikowano 28 Czerwca 2013 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Jakieś plany na jutro? Nie wiem jaka bedzie pogoda ale jakby nie padało to można gdzieś skoczyć!
Klubowicze ArtCho Opublikowano 28 Czerwca 2013 Klubowicze Opublikowano 28 Czerwca 2013 Ja mam w planach egzamin. Czyli zero jazdy.
Rzelu Opublikowano 28 Czerwca 2013 Opublikowano 28 Czerwca 2013 O 9.00 motofanatycy startują z Wałów do Świdwina - wracając może odwiedzę ZeteReXa w Łobzie- będzie tam na festynie.
Sympatycy Urbi Opublikowano 28 Czerwca 2013 Sympatycy Opublikowano 28 Czerwca 2013 Ja mam w planach egzamin. Czyli zero jazdy. Artur, dlaczego od razu zero jazdy...? Możesz przecież pojechać skuterem na egzamin. Powodzenia, połamania pióra i języka.
VOLF Opublikowano 28 Czerwca 2013 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Artur trzymam kciuki za powodzenie - połamania !
Klubowicze ArtCho Opublikowano 28 Czerwca 2013 Klubowicze Opublikowano 28 Czerwca 2013 Artur, dlaczego od razu zero jazdy...? Możesz przecież pojechać skuterem na egzamin. Powodzenia, połamania pióra i języka. Nie mogę. Świeża ondulacja zmiażdży mi się pod czapką I jak będę wyglądał? PS Nie dziękuję
SOVIETT Opublikowano 28 Czerwca 2013 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Ja sie umowilem z Magda (od ściga). Jak nie będzie padało to lecimy do Świdwina, 10:00 Shell na Energetykow za mostem Clowym! Jak ktoś chętny to zapraszam! Zaznaczam jak nie będzie padało :)
Klubowicze bilety Opublikowano 28 Czerwca 2013 Klubowicze Opublikowano 28 Czerwca 2013 Ja jutro Berlin
Rekomendowane odpowiedzi