Administrator Tetsuo Opublikowano 10 Lipca 2006 Administrator Opublikowano 10 Lipca 2006 Artix... wła?nie to zrobiłem.Mail do prowadz?cego aktualnie program "Jedno?lad" Piotra Dobrowolskiego "Siara" został wysłany Czekam na odpowiedĽ Ciekaw jestem czy odpowiedĽ była ???? A czy ja dobrze kojarzę czy prowadz?cy , czyli "Siara", to jeĽdzi nie jedno?ladem tylko Toyot? Supr? o "niebagatelnej mocy*" (czy tylko jest podobny?) ??? Z drugiej strony należy się cieszyć , że o nas powiedzieli , choć znowu można narzekać , ze nie padł zwrot "burgmania.net". * niebagatelna moc - 1000KM
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 12 Lipca 2006 Administrator Opublikowano 12 Lipca 2006 Kilka dni temu pojwił się w sieci artykuł o naszym zlocie *Burgmania 2006*. http://www.wiesci.wolomin.com/?f=xml/200626.xml&p=3 Przy okazji... Za parę dni ukaże nowy sierpniowy |wiat Motocykli a w nim artykuł o zlocie w Rynii.
drogowiec Opublikowano 12 Lipca 2006 Opublikowano 12 Lipca 2006 A w lipcowym |wiecie Motocykli jako ilustracja zlotu "U Papy" była fota, jak burgamiacy wjeżdżaj? na zlot.... hihihi Pozdrówka
zyzio Opublikowano 12 Lipca 2006 Opublikowano 12 Lipca 2006 A w lipcowym |wiecie Motocykli jako ilustracja zlotu "U Papy" była fota, jak burgamiacy wjeżdżaj? na zlot.... hihihiPozdrówka Też to widziałem, ale nie wiem czy to na pewno z tego zlotu. Mariusz w kominiarce....
Pleban Opublikowano 12 Lipca 2006 Opublikowano 12 Lipca 2006 A w lipcowym |wiecie Motocykli jako ilustracja zlotu "U Papy" była fota, jak burgamiacy wjeżdżaj? na zlot.... hihihiPozdrówka Też to widziałem, ale nie wiem czy to na pewno z tego zlotu. Mariusz w kominiarce.... 100% ten zlot i 100% to my. Naj?mieszniejsze z tego jest to, że wpadli?my tam na 40 minut kiedy zlot trwał trzy dni i to wła?nie my pojawili?my się na jedynej fotce o tematyce zlotowej (druga przedstawia stoliki baru i przedstawia tak naprawdę nic). Do tego dostali?my nagrodę za najliczniej reprezentowany klub :-)
Mario Opublikowano 18 Lipca 2006 Opublikowano 18 Lipca 2006 A po wrazenia ( i to dosyć obszerne ) zapraszam do nowego SM juz jest
Sympatycy szorstki Opublikowano 18 Lipca 2006 Sympatycy Opublikowano 18 Lipca 2006 "Pi?tka" dla Jagroski-ego za fajn? relację i zdjęcia ! pzdr BTW: Jacek, przyzwyczaiłem się już do Twoich ciekawie napisanych testów, a tu kto? inny w obecnym numerze (Yuki V3)... Edit: Sorki, doczytałem do strony 88 i jest ! Test X-max-a
Sympatycy pawel883 Opublikowano 18 Lipca 2006 Sympatycy Opublikowano 18 Lipca 2006 Cze?ć ..wła?nie przyjechałem z tankszteli z bananem na pysku ,od dzwi wołaj?c dziołchy tati w gazecie ! Fajny opis ,dzięki coraz więcej nas widać !OKK Dzięki Jagorski !OKK pawel883
Administrator Artix Opublikowano 21 Lipca 2006 Administrator Opublikowano 21 Lipca 2006 Dzis wreszcie udalo mi sie przeczytac bardzo sympatyczny text przeczytalem tez oczywiscie test ktory mi sie bardzo podobal choc mam male ale ... ale o tym w czwartek
Matador Opublikowano 21 Lipca 2006 Opublikowano 21 Lipca 2006 ...i ja też tam byłem miód i piwo piłem ( a na fotce tylko 25 % gęby )
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Administrator Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Jaki? czas temu odezwał się do mnie magazyn Gremium, który jest czasopismem i stron? www stricte motocyklow?. Redaktorzy s? zainteresowani ?cisł? współprac? z nami a na dzień dobry zamie?cili relację z naszego zlotu *Burgmania 2006* w Ryni. http://www.g777.pl/
brzoza Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Witam.Decyzja magazynu Gremium o ?cisłej wspólpracy z Burgmani? to ukłon w kierunku maksiskuterów ich wła?cicieli i wiedzy jak? dysponuj? Będzie o nas gło?niej i więcej !YES .
pablos Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Ho Ho stajemy się sławni jako zacny zakon pokręconych pozytywnie czyli Burgmania !YES . Nie zdziwiłbym się jak za rok w Ryni pojawi się TVP1 i będzie robiło relację do Wiadomo?ci Wieczornych. Mariusz teraz niedługo to sponsorzy będ? się bili o Burgmanię a nie Burgmania o nich.... choć chyba tak już powoli się staje
Rekomendowane odpowiedzi